Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2020 15:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Žene po 40-ke sa vzťahy so staršími mužmi zdali divné: Neuveríte, s kým nakoniec skončila

Gillian Harvey (42) žije vo Francúzsku so svojim manželom Rayom (70) a ich piatimi deťmi – Lily (10), Joeom a Timom (8), Evie (6) a Robbiem (5). Ako informuje portál The Sun, Gillian rozpovedala, ako s partnerom zvládajú vekový rozdiel 28 rokov.

Gillian si podľa vlastných slov 28 rokov medzi ňou a manželom ani neuvedomuje, pokiaľ mužovi neukazuje, ako odfotiť selfie, či použiť Facebook. Ray si s technológiami moc nerozumie, keďže s nimi nevyrástol.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 2001. 23-ročná Gillian vtedy nastúpila ako učiteľka angličtiny na školu, kde vtedy 51-ročný Ray učil už dvadsať rokov. Hneď si rozumeli, no najskôr Gillian nepriťahoval. Mala priateľa vo svojom veku a veľké vekové rozdiely medzi pármi sa jej vždy zdali zvláštne. Nasledujúce leto si však uvedomila, že k nemu niečo cíti. To jej pomohlo rozísť sa s priateľom. Aj Ray práve prechádzal rozvodom.

Vedela som, že Ray sa rozvádza, takže keď si odo mňa vypýtal číslo, súhlasila som,“ spomína Gillian. Šli spolu na pohárik a potom sa ich vzťah už rýchlo vyvíjal. Stretnutie s rodičmi nedopadlo zo začiatku najlepšie. Ray je o dva roky starší ako Gillianina mama a o dva roky mladší ako jej otec. Neverili, že vzťah ich dcéry vydrží. Ani jej priatelia neboli optimistickejší. Predpokladali, že láska vyšumí, jeden dokonca povedal, že si nemyslí, že to je dobrý nápad – pre prípad, že by mali deti a Ray by zomrel. Vtedy to zabolelo, no Gillian a Ray boli príliš zamilovaní na to, aby sa nechali odradiť. Najlepšie ich partnerstvo zobrali Rayovi priatelia.

 

Párik sa zosobášil v roku 2004 a o rok nato sa začali pokúšať o deti. Nešlo to ľahko, no po sťahovaní do Francúzska a dvoch pokusoch o umelé oplodnenie sa im v roku 2009 narodila prvá dcérka Lily. Tretie umelé oplodnenie prinieslo rovno dvojičky – Joea a Tima. Veľký šok prišiel s Evie a Robbiem, pretože obe deti sa podarilo počať prirodzenou cestou.

Ray je príkladný otec, deťom menil plienky a vstával k nim na kŕmenie. Dokonca výrazne pomáha s domácimi prácami. Už nemá toľko energie, aby behal za deťmi, ale rád im vyrába hračky. „Uvedomujeme si, že je vysoká pravdepodobnosť, že Ray zomrie skôr ako ja, čo by znamenalo, že ostaneme s deťmi sami, alebo že sa oňho budem musieť starať, ale nikto nevie, ako sa život vyvinie,“ hovorí Gillian.

Ray je skúsenejší, ľahko sa s ním vychádza a na život sa pozerá s optimizmom. Gillian vie stále prekvapiť, keď si uvedomí, že jej manžel je o toľko starší. Svoju prvú ženu si napríklad vzal v roku, keď sa Gillian narodila. Často sa im stáva, že si Gillian mýlia s Rayovou dcérou, alebo ho označujú za starého otca. Párik si však z toho ťažkú hlavu nerobí, veď aj Gillianini rodičia už Raya prijali.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nif

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!
Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.
Orbánov Fidesz von der Leyenovú totálne znemožnil: Prekvapujúci odkaz šéfky Európskej komisie
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu pohrozil Iránu.
USA sú bezradné, čoskoro má vypuknúť PEKLO: Izrael pripravuje desivú operáciu!
Lukáš Machala si vyslúžil posmech za vyjadrenia v RTVS
Neviem, či je guľatá! Machala v RTVS šokoval slovami o planéte Zem: Jasný odkaz od astronauta Bellu!
Beautiful young woman measuring her waist with a measuring tape in the living room at home.
TIETO potraviny v supermarkete NIKDY nekupujte! Známa dietologička radí, ako ostať fit