Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.05.2020 17:00 | TOP Čas
Foto

Muž si chcel užiť chvíle so svojou manželkou: Ľudia uvideli jej tvár, okamžite volali políciu

Chceli si užiť prítomnosť toho druhého. To však ešte nevedeli, že budú mať kvôli tomu opletačky s políciou. Dôvod vás prekvapí.

Ako uvádza portál Metro, manželia Tori (22) a Eddie Smith (49) z amerického Baltimore si už na čudné pohľady cudzích ľudí zvykli a rovnako im už neprekážajú ani osočujúce komentáre. Dôvodom je ich 27-ročný vekový rozdiel. To, čo zažili počas spoločnej jazdy, však prekonalo všetky hranice.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Eddie pracuje ako vodič nákladného auta a Tori je bez práce, a tak sa k nemu často pridá a vozí sa s ním. To sa však nezdalo Eddieho kolegovi, ktorý na nich zavolal políciu, pretože si myslel, že Eddie uniesol mladú tínedžerku. To, že bol s vlastnou manželkou, nevedel.

22-ročná Tori sa pustila do vysvetľovania a policajti len neveriacky krútili hlavou. Aj napriek tomu, že im situácia pripadala smiešna, blondínka sa s podobnými problémami stretla už niekoľkokrát.

 

Manželia sa spoznali v októbri 2017 v karaoke bare a tvrdia, že ich vzťah sa napriek veľkému vekovému rozdiel „nelíši od ostatných“. „Často som sa pridala k Eddiemu, keď bol v práci, aby som nebola len doma. Radi spolu trávime čas, aj keď len celodenným vozením sa v nákladnom aute. Pred niekoľkými týždňami sme čakali na naloženie tovaru do kamiónu, a tak som si odskočila do kúpeľne. Tam ma jeho kolega spozoroval a odhadol, že mám 13 rokov," vysvetľuje Tori. 

Keď odchádzali z nákladnej rampy, cestu im zatarasili dve policajné autá a žiadali od Eddieho, aby vystúpil. „Boli sme zmätení. Policajt sa ma pýtal, v akom vzťahu som s tým mužom. Vysvetlila som mu, že to je môj manžel, nechápala som, prečo sa niečo také pýta. Nemohla som uveriť tomu, že si niekto myslel, že môj manžel uniesol mladistvé dievča. Preukázala som svoju totožnosť a policajti sa začali smiať,“ opisuje celú situáciu Tori.

22-ročná blondínka tvrdí, že pre niektorých je ťažké pochopiť, ako sa mladá žena môže zaľúbiť do staršieho muža. „Vieme, že sme spriaznené duše, a tak neriešime názory iných. Sme ako každý iný pár. Milujeme chodenie von, spoznávanie nových miest a pozeranie filmov bok po boku,“ opisuje ich vzťah Tori. Zaľúbenci si povedali svoje „áno“ v novembri 2019 a plánujú si založiť rodinu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!