Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.01.2020 17:00 | Správy | Servis | Vzťahy

Velký horoskop na rok 2020: Čo vám veštkyňa Zana predpovedá v láske a kto si polepší!

Počítame posledné dni a hodiny roka 2019. Rekapitulujeme,čo nám dal, čo nám vzal, ako by sme sa mohli poučiť z toho, čo sme prežili.

Lev 23. 7. - 22. 8.

Zdravie: Uvedomte si, že emočný stres ničí vašu vnútornú rovnováhu! A práve na tento aspekt dávajte v januári pozor, pretože okrem pracovného zaťaženia sa budete musieť vysporiadať i s konfliktmi s blízkymi. Tí z vás, ktorí ste sa narodili po 8. auguste, všímajte si v máji a v júni, čo vám rozpráva vaše telo. Ak pocítite náhlu nevoľnosť či tŕpnutie končatín, ihneď vyhľadajte pomoc! Druhá polovica roka 2020 prinesie úľavu a chronicky choré osoby nájdu vhodnú liečbu pri ochoreniach kostí. Starší ľudia by sa počas jesene mali vyhnúť neprimeranej fyzickej záťaži.

Práca a peniaze: Aj keď túžite po vyššom poste, od konca februára by ste mali napredovať obozretne a pomaly. Vaše hviezdy vás budú medzi 15. a 28. aprílom nútiť ohľadne financií k unáhleným záverom. Počúvajte svoj rozum, inak sa dopracujete k stratám! Ročníky 1979 a 1993, vy v auguste zistíte, kde máte rezervy a naučíte sa lepšie hospodáriť. A to najhlavnejšie – prestanete pomáhať tým, ktorí za to nestoja. Podnikateľom sa po 19. novembri pripletie do cesty vážna ponuka spolupráce so zahraničím. Určite túto robotu prijmite, môžete z nej mať profit!

Vzťahy: Nové vzťahy v druhej polovici marca nadviažu muži, ktorí si prajú lásku, ktorá by vydržala aj nápor nevraživosti od okolia. Osamelé srdiečka, trápiace sa pre lásku z nedostatku príležitostí alebo času, si prídu na svoje v období medzi 13. júlom a 2. augustom. No musíte vyjsť spomedzi štyroch stien, pretože len tak nájdete to, čo hľadáte! V súvislosti s priateľstvami sú pred vami zmeny v októbri, keď o niektoré osoby prídete. Nič však nebude brániť tomu, aby ste namiesto nich získali kamarátov nových a možno hodnotnejších.

 

Panna 23. 8. - 23. 9.

Zdravie: V treťom aprílovom týždni platí pre všetky Panny bez rozdielu upozornenie – pod vplyvom problémov v súkromí budete mať tendenciu odmietania potravy, čo bude súvisieť s prežívaným stresom. Nechutenstvo však môže vážne ohroziť vaše zdravie, pretože organizmus bude vyčerpaný nedostatkom potrebných živín a energie! Po 11. máji sa zbavte zlozvykov, vrátane fajčenia, zvýšte pohybovú aktivitu a pite viac tekutín. Panny, narodené v roku 1948 - pokiaľ vám to zdravie bude dovoľovať, venujte sa aspoň hodinku denne ľahšiemu cvičeniu alebo prechádzkam rýchlejšou chôdzou.

Práca a peniaze: Staršia kolegyňa vás uprostred júna poprosí o pomoc, pretože jej sily nepostačia na dotiahnutie dôležitého projektu do konca. Stavte na veľkorysosť a podajte jej pomocnú ruku. Na revanš získate spojenca, ktorý sa za vás postaví v horúcich chvíľach a verte, že tie na seba nenechajú dlho čakať. Okolo 4. októbra vstúpite do konfrontácie s nepríjemným človekom, ktorý vám už nejaký čas hádže polená pod nohy. Vhodné obdobie na zásadné zmeny vo finančnej oblasti nastane po 12. decembri. Na konci roka nikomu z rodiny nepožičiavajte peniaze!

Vzťahy: Dlhodobo nefungujúci vzťah, ktorý ste sa doteraz zdráhali rázne ukončiť z úcty alebo z ľútosti, príde počas januára na koniec svojej cesty. Až v tom okamihu si uvedomíte, že vaše bytie bolo len o prežívaní a vykročíte do budúcnosti s novou vierou a energiou. Netrápte sa! Všetko je presne tak, ako má byť. V letných dňoch sa láska pohrá s osamelými srdiečkami, avšak, vy si dávajte pozor na to, aby ste neuverili sľubom, ktoré nič neznamenajú. Práve na dôvere ste sa už raz nepekne popálili, a preto riešte veci s nadhľadom!

 

Váhy 24. 9. - 23. 10.

Zdravie: Vyskočené platničky by vás v marci nemali prekvapiť, najmä ak budete prepínať svoje sily pri jarnom upratovaní. Pretrvávajúce bolesti chrbtice však postihnú všetky Váhy, bez výnimky! K nim sa pridružia problémy s čelnými dutinami, čo bude dôsledkom prechladnutia, ktoré zanedbáte a začnete liečiť až vtedy, keď už bude neskoro. Páni, narodení po 12. októbri, by si mali na druhú polovicu septembra dohodnúť termíny zákrokov, v súvislosti s kŕčovými žilami. December bude náročnejší vo vzťahoch - nerozčuľujte sa a držte svoje bytie v rovnováhe.

Práca a peniaze: Váhy, narodené v rokoch 1968 a 1973, sa medzi 25. januárom až 7. februárom môžu dostať do finančnej tiesne. Tento stav vyplynie z toho, že v rodinnom kruhu ste nedávno riešili nepríjemnú situáciu a použili ste na to ušetrené peniaze. Koncom apríla vás osloví priateľ s ponukou novej práce, zvažujte všetky pre a proti, kým mu odpoviete. Váhy z roku 1966 by si mali dať v júli pozor na ctižiadostivého kolegu. Tento človek je schopný nenávisti, ktorú skrýva za milý úsmev. V novembri nielen vaše okolie, ale i vy sami spoznáte, že vo vás driemu netušené schopnosti!

Vzťahy: Nezadané dámy, ktoré uzreli svetlo sveta medzi 24. a 30. septembrom, nadviažu v máji 2020 pekné priateľstvo s milou osôbkou a časom tento vzťah prerastie do lásky, ktorú v budúcnosti takmer nič neohrozí. Majte v úcte krehkosť narastajúcich citov, vážte si chvíle spriaznenia, vychutnávajte si pocit ľahkosti a šťastia. Múdro sa musia v ťažších okamihoch rozhodnúť októbroví páni, ktorí sa cítia v terajšom vzťahu ako vo väzení. Nevrhnite sa do milostného dobrodružstva, mohlo by vás stáť priveľa.

 

 

Škorpión 24. 10 - 22. 11.

Zdravie: Pokúste sa v roku 2020 fungovať v rovnováhe, jedzte veľa čerstvej zeleniny, pite bylinkové čaje a dbajte na dostatok aktívneho pohybu. Od januára do mája si aspoň dvakrát do týždňa doprajte kúpeľ s pridaním cédrového oleja. Dámy, ktoré majú problémy s krčnou chrbticou, by sa mali v auguste zamyslieť nad tým, či dlhé posedávanie pred počítačom je naozaj nevyhnutné. V období medzi 27. septembrom až 10. októbrom neabsolvujte operačné zákroky. Muži, narodení v rokoch 1961 až 1965, si počas decembra musia dať pozor na zranenia končatín!

Práca a peniaze: V januári nezabudnite na prácu, ktorú musíte dokončiť, a položte ju na šéfov stôl spolu so žiadosťou o zvýšenie platu. Počas apríla sa vám oplatí odložiť bokom prchkosť, najmä, ak sa snažíte zabojovať s kolegami o lukratívne miesto. Ak budete medzi 20. májom až 16. júnom hľadať partnera na obchodovanie, určite sa vyhnite tým ľuďom, ktorí sa vám budú za spoločníkov priamo ponúkať. Vaším spoločníkom by sa mal stať človek, ktorý bude stáť v úzadí, nepovie veľa slov a bude čakať na to, kým ho oslovíte. Je to vaša vstupenka do sveta bohatstva!

Vzťahy: Októbroví Škorpióni by sa mali vyhnúť februárovým spoločenským udalostiam a tiež veľkým rodinným oslavám. Áno, radi sa zabávate a ste v spoločnosti obľúbení, ale práve v daných situáciách vám osud chystá namiesto dobrej zábavy veľké sklamania a trpkú bolesť. Tí z vás, ktorí nie ste spokojní so žiadnou doterajšou láskou - počúvajte v októbri svoje vnútro a nežeňte sa za ilúziami! Obnoviť v novembri vzťah, oprášiť staré spomienky a vniesť do partnerstva čerstvý vietor by mali ženy z roku 1985. Hroziaca kríza je to posledné, čo potrebujete.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Požiar na východnom Slovensku: Plamene sa rozšírili extrémne rýchlo! Ako k tomu došlo?
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Dostane Ukrajina mužov, ktorí sa vyhýbajú odvodu, späť? Na pomoc prichádza aj Poľsko
Britský panovník Karol III.
Foto
ŠOK pre všetkých! Palác prehovoril o zdravotnom stave kráľa Karola III: Hlavného slova sa ujali lekári
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister spravodlivosti Susko si posvietil na sudcov: Prebrali spolu dôležité otázky! Chystajú sa zmeny?
(ilustračná foto)
Európska lieková agentúra upozorňuje na očkovanie proti covidu: Výzva pre výrobcov!
(ilustračné foto)
Žena zjedla sushi z reštaurácie a zomrela! Na jej posledné slová nezabudnete
SNS vymenovalo nového nominanta na post ministra životného prostredia. Je ním Tomáš Taraba
Huliak o probléme so šelmami: V zásahovom tíme nebol nik, kto by bol kvalifikovaný na odstrel medveďa
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Osud školáčky, ktorá pobodala spolužiačku, je spečatený: Proti verdiktu nik nenamietal
Ukrainian flag in the wind. Blue Yellow flag Against the city at night
Slovensko dodalo Ukrajine špeciálne drony: Budú ich používať na jednu dôležitú vec
Cyklista podľa polície zrazil dievčatko a odišiel.
VIDEO Cyklista v centre Trnavy zrazil dievčatko: Šokujúce, čo spravil potom! Spoznávate ho?
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci
A woman is indoors in her living room. Her head is shaved due to chemotherapy. She is sitting and looking thoughtful.
Prelomový postup pri liečbe rakoviny: Lekári pracujú so špeciálnou metódou! Ako to funguje?