Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.09.2019 18:30 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Michael je muž, po ktorom túži každá žena: Uvidíte, čo urobil pre svoju frajerku, pochopíte

Keď drhnete toaletu alebo po večeri škrabete posledné pripálené zvyšky z panvice, slovo „sexi“ je to posledné, ktoré vám napadne. Michael však svojimi fotografiami dokazuje, že neexistuje lepšia cesta, ako presvedčiť svoju drahú alebo celý internet o tom, čo je sexi, než sa pustiť do domácich prác. A celkom mu to aj ide!

Fotogaléria
12
fotiek v galérii

Michael Oonk (39) z mesta Plano v Texase má priateľku, ktorá pracuje ako realitná maklérka a, ako o nej povedal, je veľmi zaneprázdnená. Laine Murray prežila domáce násilie, preto sa rozhodla pracovať ako dobrovoľníčka v ženskom podpornom centre Genesis Women’s Shelter and Support, uvádza portál Best Kife. Tam pomáha ženám, ktoré zažili domáce násilie, získať späť svoj život v bezpečnom priestore. Do centra majú povolený vstup len ženy.

Jednu piatkovú marcovú noc Laine pracovala v centre a Michael si uvedomil, že má nejaký voľný čas. „Sedím doma a nemám čo robiť. Napadlo mi, že síce môžem 5 hodín pozerať na telku, ale okolo mňa je neporiadok. Pomyslel som si, že by bolo pekné, keby sa Laine vrátila do čistého domu,“ spomína Michael.

Urobil všetko to, čo k domácim prácam patrí. Upratal kuchyňu, vydrhol toaletu a dokonca opral aj bielizeň, čo je jeho najmenej obľúbená činnosť. Počas toho si však nezabudol urobiť celkom uštipačné selfie fotky, aby mohol ukázať svojej priateľke, že sa tvrdo nadrel. Slovíčko sexi si vysvetlil po svojom.

„Potom som urobil to, čo by urobil každý človek v mojom veku a bol by z toho nadšený,“ povedal so smiechom Michael a pokračoval: „Fotky som hodil na Facebook.“ Nenechal nič na náhodu a k fotkám pridal aj výstižný popis: „Ako sa posielajú sexi fotky svojej dáme“.

Fotky sa stali okamžite obrovským hitom a ženy nazvali Michaela dokonalým partnerom. V komentároch nezabudli označiť vlastných priateľov a povedať im, aby si z neho brali príklad. Michael sa vyjadril, že bol šokovaný z toľkých ohlasov, pretože išlo o úplne bežnú činnosť. „Myslel som si, že príspevok bude mať 7 až 20 lajkov. Laine a rovnako aj ja sme prevzali zodpovednosť za chod domácnosti. Bolo to niečo, čo som pre ňu v tú noc urobil, pretože robila niečo iné a ja som s ňou byť nemohol,“ znejú Michaelove slová.

 

Michael a Laine sa stretli pred viac ako rokom a zoznámili sa cez Facebook. „Zostali sme v kontakte a potom som sa jej opýtal, či by sa so mnou niekedy nešla plaviť na mojej plachetnici. Zvyšok je už len história,“ povedal Michael. Zaľúbili sa a "dokonalý partner“ ju plánuje požiadať o ruku. „Každý deň sa musím uštipnúť. Tvrdo pracuje, má hodnoty a ideály, za ktorými si stojí. Som požehnaný, že môžem byť s ňou,“ povedal Michael.

Laine však Michaelovi nič nedlží. Každý deň robí maličkosti, aby mu dokázala, že ho miluje. V chladničke mu necháva milostné kartičky a posiela mu správy o tom, ako je na neho pyšná. Michael dúfa, že fotografie ľuďom pripomenú, že často sú to malé každodenné gestá, ktoré našim partnerom ukážu, ako veľmi ich milujeme a vážime si ich. „V konečnom dôsledku sú vaše činy súdené nie podľa vašich slov, ale podľa toho, čo robíte. Ak má ťažký deň, kúpte jej kvety. Ja ich kupujem Laine každý deň. Malé veci sa sčítavajú,“ zakončil Michael.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Požiar na východnom Slovensku: Plamene sa rozšírili extrémne rýchlo! Ako k tomu došlo?
Britský panovník Karol III.
Foto
ŠOK pre všetkých! Palác prehovoril o zdravotnom stave kráľa Karola III: Hlavného slova sa ujali lekári
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister spravodlivosti Susko si posvietil na sudcov: Prebrali spolu dôležité otázky! Chystajú sa zmeny?
SNS vymenovalo nového nominanta na post ministra životného prostredia. Je ním Tomáš Taraba
Huliak o probléme so šelmami: V zásahovom tíme nebol nik, kto by bol kvalifikovaný na odstrel medveďa
Cyklista podľa polície zrazil dievčatko a odišiel.
VIDEO Cyklista v centre Trnavy zrazil dievčatko: Šokujúce, čo spravil potom! Spoznávate ho?
A woman is indoors in her living room. Her head is shaved due to chemotherapy. She is sitting and looking thoughtful.
Prelomový postup pri liečbe rakoviny: Lekári pracujú so špeciálnou metódou! Ako to funguje?
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Veľká akcia na Ukrajine, zadržali podozrivé osoby: Pozrite sa, o čo sa snažili
Nové SND
Električka pred SND: Divadlo nesúhlasí, ministerstvo kultúry žiada garancie
Muži zákona zadržali gang, ktorý vybavoval pobyty pre príslušníkov tretích krajín.
Polícia zadržala gang na Slovensku: Ako je možné, že im TOTO tak dlho prechádzalo?
Cara Delevingne nepozná príčinu požiaru svojho sídla za 6,5 milióna eur
Foto
Slávnej modelke zhorela vila: Zvrat vo vyšetrovaní! TAKTO polícia prípad uzavrela
(ilustračné foto)
Ukrajina provokuje Rusko: To, čo dostala od USA darom, už použila
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Foto
Prekvapivá správa! Slafkovský nedorazil na zraz v Žiline: Čo sa deje?!