Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.12.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Tipy na vianočné darčeky: Čo darovať blízkym alebo známym?

Darovať nielen zaujímavý, ale aj praktický vianočný darček, ktorý skutočne poteší, je každým rokom čoraz ťažšie. Premýšľate, čo dať svojej mame, babke, otcovi, dedkovi alebo inej blízkej osobe?

Ste na správnom mieste. Pripravili sme si pre vás praktické tipy, ktoré vám s celým procesom výberu darčeka pomôžu.

Darček pre rodičov

Rodičia toho majú vždy veľa. Starajú sa o domácnosť, chodia do práce a majú množstvo ďalších povinností, na ktoré potrebujú energiu. Začali ste si všímať, že sú mama alebo otec unavení a bez energie? Darujte im pod stromček nálož energie vo forme stopercentných ovocných štiav, ktoré môžu mať kedykoľvek pri sebe. Výhodou 100% štiav ZAMIO je takisto to, že okrem doplnenia energie potešia aj skvelou chuťou.

Každé ovocie, z ktorého je 100% šťava vyrobená, má iné výhody pre organizmus. Vyberať by ste mali podľa problému, ktorý rodiča trápi. Na energiu sú vhodné takmer všetky druhy plodín od arónie cez rakytník až po jablko. Na podporu imunity je skvelá arónia a na boj proti chrípke zas rakytník. A nezabudli sme ani na diabetikov!

Darujte svojim rodičom Vianočný balíček pre rodinu, ktorý je ideálny pre oboch rodičov. Prípadne mame vyberte Zamio balíček pre ženu a otcovi Zamio balíček pre muža.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

A aký darček pre sestru?

Pri výbere vianočných darčekov nesmiete zabúdať ani na sestru, ktorá má iné potreby ako rodičia. Túži po krajšej pleti alebo potrebuje doplniť železo prírodnou formou? Prípadne jej chýbajú niektoré vitamíny, kvôli ktorým má oslabenú imunitu? Potešte ju Zamio balíčkom pre ženu, ktorý vyrieši všetky jej strasti. Vhodný je aj Zamio balíček silná imunita, ktorý je ideálny pre sestru s rôznymi zdravotnými problémami.

Brat má všetko!

Keď príde na výber darčeka pre aktívneho brata, ktorý stále niekam behá, robí viacero športov naraz a všetko ho zaujíma, musíte vyberať niečo, čo mu efektívne dodá energiu a zároveň doplní aj vitamíny a minerály.

Tým najlepším riešením je Vianočný balíček pre aktívny život, ktorý je doslova ako ušitý pre človeka s vyšším výdajom a pravidelným pohybom. Vhodný je aj MOY SHOT, ktorým brat môže doplniť všetku stratenú energiu v priebehu niekoľkých minút.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

Náš tip pre starých rodičov

S vekom prichádzajú rôzne zdravotné problémy, proti ktorým sa dá bojovať rôznymi spôsobmi. Okrem liekov je vhodná aj prírodná cesta vo forme zdravých potravín. S vysokým tlakom, vyšším cholesterolom alebo s ďalšími komplikáciami, ktoré sa začínajú vyskytovať, keď organizmus starne, vedia bojovať kvalitné stopercentné šťavy. Babičku či dedka potešíte napríklad ZAMIO Vianočným balíčkom pre spoločné chvíle plný skvelých a zdravých dobrôt.

Majte na pamäti, že starí rodičia obľubujú aj dobré horúce nápoje, ktoré ich vedia zohriať aj zvnútra. Preto im pod stromček alebo tesne pred začatím Vianoc môžete darovať chutný sypaný čaj ZAMIO. Ten dokáže upokojiť a harmonizovať, vďaka čomu má pozitívne účinky na vysoký krvný tlak aj ďalšie srdcové problémy.

TIP: Ak majú starí rodičia radi sladšie nápoje, k čajom im dokúpte aj kvalitný RAW med s extraktom z arónie.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

A čo tak darček pre kamarátku, priateľa či kolegu

Rodinu máte vybavenú. Čo však darovať kamarátom, priateľom, kolegom a ďalším blízkym osobám? Siahnite po Vianočnom balíčku pre priateľa, ktorý je univerzálnym riešením na podporu imunity, doplnenie energie aj boj proti rôznym zdravotným problémom, ako je napríklad prechladnutie. A ak viete, že váš známy si potrpí na chuťovkách, siahnite po Vianočnom balíčku pre fajnšmekrov. Rozhodne ním nespravíte krok vedľa.

Stavte na produkty Zamio, ktorých účinky sú nekonečné, vďaka čomu si príde na svoje úplne každý. Okrem rodiny a blízkych však nezabúdajte ani na seba a svoje zdravie. Zásobte sa kvalitnými stopercentnými šťavami a užívajte si pevnú imunitu, veľa energie a dobrý pocit po celý rok. Urobte radosť sebe aj svojim blízkym na www.zamio.sk

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


SNS vymenovalo nového nominanta na post ministra životného prostredia. Je ním Tomáš Taraba
Huliak o probléme so šelmami: V zásahovom tíme nebol nik, kto by bol kvalifikovaný na odstrel medveďa
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Osud školáčky, ktorá pobodala spolužiačku, je spečatený: Proti verdiktu nik nenamietal
Ukrainian flag in the wind. Blue Yellow flag Against the city at night
Slovensko dodalo Ukrajine špeciálne drony: Budú ich používať na jednu dôležitú vec
Cyklista podľa polície zrazil dievčatko a odišiel.
VIDEO Cyklista v centre Trnavy zrazil dievčatko: Šokujúce, čo spravil potom! Spoznávate ho?
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci
A woman is indoors in her living room. Her head is shaved due to chemotherapy. She is sitting and looking thoughtful.
Prelomový postup pri liečbe rakoviny: Lekári pracujú so špeciálnou metódou! Ako to funguje?
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Veľká akcia na Ukrajine, zadržali podozrivé osoby: Pozrite sa, o čo sa snažili
Nové SND
Električka pred SND: Divadlo nesúhlasí, ministerstvo kultúry žiada garancie
Muži zákona zadržali gang, ktorý vybavoval pobyty pre príslušníkov tretích krajín.
Polícia zadržala gang na Slovensku: Ako je možné, že im TOTO tak dlho prechádzalo?
Cara Delevingne nepozná príčinu požiaru svojho sídla za 6,5 milióna eur
Foto
Slávnej modelke zhorela vila: Zvrat vo vyšetrovaní! TAKTO polícia prípad uzavrela
(ilustračné foto)
Ukrajina provokuje Rusko: To, čo dostala od USA darom, už použila
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Foto
Prekvapivá správa! Slafkovský nedorazil na zraz v Žiline: Čo sa deje?!