Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2011 16:00 | Správy | Servis

Prajte do nového roku len to najlepšie: 20 najoriginálnejších SMS!

Do nového roku zvesela! A ideálne tak, aby pozitívna nálada k vašim blízkym cez esemesku letela.

Ku koncu roka patria totiž nielen bilancovanie či predsavzatia, ale aj novoročné priania a vinše. Ak však nie ste vo veršovaní zbehlí alebo vám došli originálne nápady, zbystrite pozornosť! Nový Čas pre potešenie i pobavenie vás i vášho okolia vybral 20 najoriginálnejších novoročných prianí.

1. Až ti šampusový štupeľ trafí do oka, až ťa vyšetria a uznajú za cvoka, až ti bude od alkoholu veľmi zle, až ohňostroj ti v rukách vyprskne, bude neskoro ti šťastie priať, tak ti ho prajem teraz na stokrát.

2. Silvestrovský prípitok nech ti je na úžitok, nech sa smútky a trápenia na radosti premenia. Nech ťa bolesť nezraní, to je mojím želaním. Šťastný nový rok!

3. Nech nový rok splní tvoje tajné priania, anjeli nech tvoje cesty chránia a problémy nech sa ťa stránia. Všetko dobré ti praje...

4. V novom roku radosť v oku, úsmev v tvári, nech sa darí dôjsť vždy k cieľom v roku celom. Zdravia, šťastia veľa zo srdca ti želá…

5. Lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán zdravia a celý vesmír lásky ti želá v novom roku...

6. Letí striga na metle, nacenganá vo vetre. Navalená z vodky, piva, vína, nabúrala do komína. Žiadne mlieko, žiadne syry, len alkohol dodá sily. Šťastný nový rok.

7. V novom roku veľa pohody, šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, úsmevné príhody a ďalšie života výhody. To všetko praje...

8. Fujavicu šťastia, víchricu pohod , závej radosti, len malú vločku všedných starostí, a hlavne lavínu zdravia a lásky v novom roku praje...

9. Nech čerti od vás smolu odnesú a choroby stratia vašu adresu. Veľké príjmy, nízke dane a sexu tak primerane počas celého roku praje...

10. Prajem vám do nového roku to, čo človek najviac potrebuje - zdravie, to, čo márne hľadá - šťastie a to, čo mu najviac chýba - lásku.

11. Keď sa budeš v noci báť, skús si niečo pekné priať. Tvoj anjelik o tom vie, sud piva ti prinesie. Dáš si glg a potom zasa, opiješ sa ako prasa. PF 2012.

12. VVššeettkkoo nnaajjlleeppššiiee ddoo nnoovvééhhoo rrookkaa.. AA nneeppii!! Uužž vviiddííšš ddvvaakkrráátt..

13. Posielam ti esemes, opite sa ešte dnes. Zdravie, šťastie, dobrý mok, nech ste šťastní celý rok!

14. Alkohol je náš najväčší nepriateľ, ale na Silvestra sa človek musí zmieriť aj so svojím najväčším nepriateľom. PF 2012.

15. Do vašej srdcovej banky na číslo účtu 2012 vám vložíme 366 dní. Vráťte ich za zdravie, lásku a šťastie. Šťastný nový rok.

16. V novom roku všetko naj, všetko, po čom túžiš, maj, šťastie, úspech, lásku aj smiech, niekedy aj kľud, no a hlavne po celý rok v dobrom zdraví buď!

17. Nech nový rok splní tvoje tajné priania, nech anjeli tvoje cesty chránia. A problémy nech sa z teba strasú, nech stále nájdeš tú správnu trasu. Šťastlivý nový rok ti zo srdca praje...

18. Posielam toľko pusiniek, koľko je v tvojom šampanskom bubliniek. Lásky, šťastia hodiny, v kruhu svojej rodiny. Želám aj šťastný nový rok, aby bol úspešný každý váš ďalší krok.

19. V novoročnom mojom vinši nemôže byť pozdrav inší ako: Nech sa vám vyplní, po čom srdce túži, radosť a láska vstúpia na váš prah. Prajem tiež, nech zdravíčko slúži, a žite krásne ako v rozprávkach.

20. Vinšujem vám nový rok, aby vám odpadol z pece bok, z hrnca ucho, z gazdinej brucho a zo strechy rúra, aby ste v hrnci stále mali kura. Aby sa vám hrach rodil, aby som ja naň chodil. V komore dosť pálenky a samé krásne spomienky.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


 Herečka Jiřina Bohdalová.
Herečka Bohdalová v 92 rokoch sekla so závislosťou: Nezlákal ju ani exprezident!
(ilustračné foto).
Zlé správy! Ceny benzínov opäť narástli, stúpla aj nafta: O koľko?
Tisícky služobne mladých lekárov štrajkujú v Južnej Kórei.
Zavrú štrajkujúcim lekárom ústa? Vláda sa rozhodla pre finálne kroky: Protestujúci reagujú!
Požiar zničil 9 obydlí a o strechu nad hlavou prišlo takmer 50 ľudí.
Foto
Požiar v Stropkove pripravil o strechu nad hlavou desiatky ľudí: Polícia začala trestné stíhanie
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD)
Fico má veľký plán: Priláka k nám Čínu? Premiér im chce predložiť túto ponuku
(ilustračné foto)
Boje s povstalcami môžu mať vážnu dohru! Zopakujú sa predchádzajúce ukrutnosti?
(ilustračné foto)
Kežmarčan jazdil s autom zo strany na stranu: Keď ho policajti zastavili, nestačili sa čudovať
Blue siren on the top of a french police car.
Útok na školáčky otriasol krajinou: Potom prišla ďalšia rana! Dievča († 14) zomrelo na infarkt
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholzovo varovanie by si mal vypočuť celý svet: Niečo také NESMIE nastať!
Archeológovia začali výskum na miestach masových popráv v Kremničke
Foto
Niečo takéto sa na Slovensku ešte nedialo: Všetko prebehne tu!
Samovražedný atentátnik na motorke sa v piatok v Karáčí odpálil v blízkosti dodávky.
Smrti unikli len o vlások! Samovražedný atentátnik sa odpálil v tesnej blízkosti dodávky
Predseda Súdnej rady SR Ján Mazák
Súdnu radu po odvolaní Mazáka dočasne povedie tento muž: Čo bude ďalej?