Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2019 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Váš Tip

Toto je 10 najlepších tém, ktoré priniesli čitatelia Nového Času: Tehotenstvo Cibulkovej aj dvojníčka Čaputovej!

Opäť ste boli všade tam, kde sa stalo niečo zaujímavé. Čitatelia Nového Času aj v roku 2019 posielali zaujímavé tipy, a to či už v podobe námetov na reportáže, fotografií či videí.

Aj vďaka vám sa celé Slovensko dozvedelo o známych i neznámych ľuďoch a o udalostiach, ktoré by inak ostali nepovšimnuté. Dovedna ste nám poslali 7 500 tipov, na základe ktorých sme napísali okolo 1 400 článkov. Veríme, že nám zachováte priazeň aj v roku 2020 a aj vďaka vám bude najčítanejší denník ešte zaujímavejší.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Tehotná Cibulková

13. november

Úspešná slovenská tenistka Dominika Cibulková (30) v novembri oznámila koniec kariéry, a to netradičným spôsobom – krstom vlastnej knihy. To však nebolo všetko. Novému Času sa ozvali čitatelia, ktorí ju v polovici októbra videli na gynekológii v ružinovskej nemocnici, čo automaticky rozvírilo špekulácie o Dominikinom tehotenstve! Hoci na krste ich odmietla, Nový Čas v tom mal jasno, čo sa aj čoskoro potvrdilo.

Bašternákov spoluväzeň

 

26. október

V base v Dubnici nad Váhom sedí daňový podvodník Ladislav Bašternák (46) aj exminister výstavby Marian Janušek (59). Ich bývalý spoluväzeň Tibor exkluzívne pre Nový Čas prehovoril, ako znášajú život za mrežami. Bašternák má podľa neho špeciálne výhody, vlastného „komorníka“ a vďaka peniazom aj rešpekt spoluväzňov.

Opitý muž Vajdovej nabúral

7. október

Herečka Petra Vajdová (34) sa v júni stala prvýkrát matkou. Rodinná idylka však netrvala dlho. Jej manžel Martin Hrnčiřík (44), s ktorým sa zoznámila v protialkoholickej liečebni, podľa informácií od čitateľov Nového Času nabúral za volantom firemného kamióna, pričom nafúkal 1,75 promile! Nasledoval vyhadzov, teraz musí rodinu živiť ona.

Nehoda Šmahelovej dcérky v sanitke

29. jún

Emka, dcéra fitnesáka Martina Šmahela (37), bola na svete len deň, keď sanitka, ktorá ju prevážala na Kramáre, havarovala. Bábätko utŕžilo rany spôsobené otrasmi, dokonca ho museli oživovať. Obaja rodičia prežívali obrovské útrapy, no dievčatko sa nakoniec dostalo z najhoršieho.

Prezidentka má dvojníčku

26. júl

Aj prezidentku Zuzanu Čaputovú (46) prekvapilo, keď sa z Nového Času dozvedela, že na Slovensku má dvojníčku. Našli sme ju na východe republiky v Prešove a je ňou mestská poslankyňa Janette Langová. Prezidentka reagovala, že oceňuje, že sa v politike angažuje čoraz viac žien.

Haščáková za mrežami

18. február

Slovenskú speváčku Barbaru Haščákovú (40), ktorá žije v USA, ešte v roku 2016 zatkli, obvinili z domáceho násilia a previezli do basy. Nový Čas vďaka tipu čitateľa získal policajné hlásenie. Americký dôstojník v ňom napísal, že obeťou bol muž, na ktorého Haščáková útočila najprv slovne a neskôr aj fyzicky, pričom vyzerala „intoxikovaná“.

Gáboríkovci v očakávaní

27. november

Aj bývalá tanečnica a manželka úspešného hokejistu Mariána Gáboríka Ivana (33) robila tajnosti, či je tehotná alebo nie. Nový Čas na základe anonymného tipu upozornil na črtajúce sa bruško na jej fotkách, ale ešte chvíľu trvalo, kým manželia zverejnili spoločnú fotku, z ktorej je všetko jasné.

Bičan vystrájal pred domom svokry

16. september

Do redakcie Nového Času prišlo kuriózne video. Zachytáva moderátora a zabávača Andreja Bičana (44), ako niekoľko hodín vo Veľkej Mači hlučne vykrikuje na svoju exmanželku Editu a svokru, ktoré tam bývajú. Dôvodom mala byť neochota jednej z dcér odísť s otcom. Na záberoch vidieť aj políciu, ktorá sa snaží celú situáciu upokojiť.

Kotlebovej žiadosť o rozvod

5. september

Šéf Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba (42) sa nemôže sťažovať na nezáujem médií. Čitatelia ho viackrát v krátkom čase pristihli na letisku pri príchode z Egypta, lenže nikdy nie s manželkou, ale s kamarátkou alebo so synom. Ako vyšlo najavo neskôr, jeho manželka Frederika (24) už v apríli podala žiadosť o rozvod. Čo je dôvodom rozpadu jej vzťahu s veľkým zástancom tradičnej rodiny, však neprezradila.

Krvavá bitka na svadbe

29. november

Najkrajší deň Štefana (20) a Márie (20) poznačila hromadná bitka. Svadobná hostina na Obecnom úrade v Beniakovciach prebiehala bez problémov, kým jeden z hostí nenapadol druhého. Vzápätí sa strhla krvavá bitka, zranenia utŕžili aj deti. Len škoda na rozbitých tanieroch a vyhodenom jedle sa vyšplhala na 2 800 eur.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tip, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie