Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.07.2019 14:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Spevák Drobný to už nevydržal, na Gottovej manželke nenechal nitku suchú: Čo sa deje u nich doma!

Spor medzi českým slávikom Karlom Gottom a jeho bývalým kamarátom, spevákom Milanom Drobným, zachádza ďalej a ďalej.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Dlhoroční priatelia sa rozkmotrili už v roku 2016 a cestu k sebe našli až tento rok. V knihe Blesku Náš Karel k maestrovým 80. narodeninám však mal Drobný potrebu konflikt dovysvetľovať a vytiahol na svetlo falošné obvinenie, ktoré opäť rozpútalo vášne.

Gott potom adresoval Drobnému cez svoju hovorkyňu mimoriadne tvrdé slová a zdá sa, že za bývalým kamarátom nadobro zavrel dvere. Okrem iného vo vyjadrení stojí: ,,Prestaňte sa už konečne priživovať a parazitovať na Karlovi Gottovi a ubližovať jeho rodine, najmä Ivane, ktorú ste svojím klamstvom opäť zahanbil.“ Spevák Drobný sa odmieta so situáciou zmieriť a vydal verejné vyhlásenie. Denníku Blesk povedal, že vlastne plní Gottovo prianie. ,,Vravel mi, že ,riťolezcov´ už má okolo seba dosť a aby som mu vždy povedal, keď sa mi nebude niečo páčiť. A tak to teraz robím.“

Podľa Drobného by ku konfliktu nemuselo dôjsť, keby si so slávikom mohli všetko vyrozprávať medzi štyrmi očami. Tomu mala zabrániť Gottova manželka. ,,Keď si ma nedávno pozvala na Bertrmamku, aby som niečo porozprával pre Karlovu pripravovanú knihu, sľúbila, že si ma nakrúti a potom nás nechá osamote. A myslíte, že to spravila? Strážila ako ostriež, aby sme si niečo nepovedali, až do môjho odchodu! Nenechala nás osamote ani sekundu, ako keby bol Karel nesvojprávny!“ hnevá sa Drobný.

 

Vo vyjadrení na svojej webovej stránke vysvetľuje svoj pohľad na to, čo sa deje u Gottovcov doma. ,,Pri vstupe pani Gottovej na Bertramku všetkých ľudí blízkych Karlovi nahradila svojou rodinou z Opavy,“ píše Drobný. ,,Pani Gottová sa o Karla naozaj starala a stará dobre (najlepšie platená zdravotná sestra na svete) a ďalej nastúpila jej kamarátka (Stolzová, pozn. red.) ako tlačová hovorkyňa. Karel začal prepisovať nehnuteľnosti.“

Nepáči sa mu, že Gottovci zo služieb prepustili gazdinú pani Jandovú, ktorá bola kamarátka Gottovej mamy a jemu samému bola ako druhá mama 40 rokov. Slávikova manželka s ňou mala mať spor a v roku 2007 u nich gazdiná skončila. Spevak jej vtedy sľúbil, že jej aj tak bude posielať časť platu a bude o ňu postarané. Aj tomu je však koniec.

 ,,Jeho manželka zašla za pani Jandovou, ktorej vysvetlila, že jej už Karel nebude platiť nič, pretože majú dcéry na drahých školách. Tak asi aby z konta 900 miliónov korún zbytočne nešlo niečo inam,“ rypol si Drobný. ,,Podobne sa vysporiadala s prvou Karlovou dcérou Dominikou. Karel nikam nejde, všetko vybavuje manželka a manažérka v jednej osobe. Preto tiež neuverím, že list smerovaný mne, plný urážok, písal Karel, ktorý je gentleman a tohto štýlu by nebol schopný,“ myslí si spevák.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta zrútenia diaľnice.
Obrovské nešťastie v juhočínskej provincii: Zrútila sa tam časť diaľnice! O život prišlo niekoľko osôb
Steven Stamkos a Juraj Slafkovský.
Obrovská hviezda NHL k Slafkovskému? Expert ich vidí spolu v presilovke
(ilustr.foto)
V Sebechleboch sa zrazil motocykel s osobným automobilom: Pre úsek platí výrazné dopravné obmedzenie!
Senior woman pulling cheeks to feel softness and looking at camera. Beauty portrait of happy mature woman smiling with hands on cheek isolated over grey background. Aging process and perfect skin concept.
Chcete vyzerať o 10 rokov mladšie? Dodržte TÝCHTO 5 pravidiel a zmena príde čoskoro!
Fotografia Zuzany Čaputovej pri príležitosti Sviatku práce.
Prezidentka rozumie pracovnej situácií na Slovensku: Všetci by mali mať príležitosti nájsť si uplatnenie
Okuliare pre virtuálnu realitu - Prenesú človeka v čase i priestore.
Váš Tip
Vďaka virtuálnej realite vám pred očami ožijú artefakty: Na výstave sa prenesiete o niekoľko storočí späť!
(ilustračné foto)
NAJRIZIKOVEJŠIE povolania?! V týchto odvetviach sa vlani vyskytlo najviac chorôb
Indonézska sopka Ruang chrlí do vzduchu horúce oblaky dymu a popola.
Zem sa opäť ozýva: Indonézska sopka Ruang chrlí do vzduchu horúce oblaky dymu! Tisícky ľudí je evakuovaných
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken a izraelský prezident Jicchak Herzog pózujú počas stretnutia v Tel Avive.
Blinken sa stretol s izraelským prezidentom Herzogom: O čom diskutovali? Spoločne chcú dosiahnuť jednu vec!
Strom Robina Hooda, anglicky Sycamore Gap Tree
Spílenie ikonického stromu Robina Hooda bude mať dohru: Vzniesli obvinenie voči dvom mužom!
Hráči Slovana zľava Milan Borjan, Lucas Lovat a Kevin Wimmer sa radujú z víťazstva
Slovanu sa môže vrátiť obrovská opora: Veľký zvrat?
Samica Gen-čan má už dvanásť rokov.
Do zoo priviezli hrocha, po 7 rokoch prišiel ŠOK: Prečo si to nikto nevšimol?!