Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.01.2019 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Čerstvo vydatá Vajdová čaká svoje prvé dieťa: Z čoho bude rodina žiť? Odborník dáva ich vzťahu malú šancu

Ako exkluzívne informoval Nový Čas, herečka Petra Vajdová (33) sa takmer už mesiac teší z titulu manželky, keď sa v polovici decembra vydala za milenca z protialkoholickej liečebne Martina (43).

Aby toho nebolo málo, dvojica prežíva o to väčšiu radosť, že na ceste je aj ich prvý spoločný potomok. Otázkou však ostáva, z čoho budú čerství mladomanželia žiť. Kamionista by mal byť bez práce a samotná herečka nemá žiadny džob v televízii a podľa všetkého sa neobjavuje ani na divadelných doskách. Napriek náročným mesiacom, ktoré má Vajdová za sebou, sa zdá, že karta v jej živote sa konečne obrátila a ona prežíva najkrajšie obdobie.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

V polovici decembra sa z nej totiž stala vydatá pani, keď povedala áno svojmu milencovi Martinovi, ktorého stretla na protialkoholickom liečení v českom Kroměříži. Do slovenskej herečky sa napriek tomu, že bol v tom čase ženatý, zbláznil natoľko, že dal zbohom svojej manželke Renáte a s Petrou sa presťahoval na Slovensko. Zaľúbenci potom vybavili bleskový rozvod, aby svoje životy navždy spojili.

Dôvodom sobáša mohlo byť aj dieťa, ktoré brunetka nosí pod srdcom. „Je to prav­da, Petra a Martin čakajú bábätko,“ prezradil nám zdroj z okolia dvojice s tým, že obaja sú radosťou bez seba. Niet sa čomu čudovať, veď už v čase, keď ruka v ruke prišli na stretnutie s Martinovou vtedajšou ženou Renátou, plánovali nielen spoločný život, ale aj rodinu.

Otvoriť galériu

 

Práci sa vyhýba

Otázkou však ostáva, z čoho budú mladomanželia žiť. Je totiž možné, že kamionista stále nepracuje a jediné peniaze, ktoré si z predchádzajúceho manželstva priniesol, je suma približne štyritisíc eur, ktoré mu Renáta vyplatila.

Na druhej strane herečka síce môže mať nejaké úspory, ale naposledy sa obracala, keď tancovala v markizáckom Let’s Dance, z ktorého predčasne odstúpila pre zranenie nohy. Nasledoval koniec v Slovenskom národnom divadle, keď uviedla, že je práceneschopná. Podľa informácií Nového Času s ňou dokonca nerátajú ani televízie.

„Petra Vajdová momentálne pre televíziu Markíza nepracuje, v budúcnosti spoluprácu nevylučujeme,“ napísal nám riaditeľ marketingu a PR Michal Borec a navlas rovnaká odpoveď prišla aj z Koliby. „Petra Vajdová momentálne nehrá v žiadnom našom projekte, v budúcnosti s ňou prácu však nevylučujeme,“ vyjadrila sa pre Nový Čas PR manažérka Katarína Gajdošíková.

Pomoc rodiny

Jedinou stabilnou istotou pre Petru je aspoň jej rodina. Jej otec je známy podnikateľ a strýkovia Marián a Jozef sú tiež známe mená, keď jeden je hereckou legendou a druhý úspešným tenisovým trénerom. Za Vajdovou stojí celá família a nie je vylúčené, že práve jej členovia by mohli podať mladej rodine pomocnú ruku vo finančnej kríze, ktorá by u nich mohla nastať.

Veď aj organizácie svadby sa chopil jej otec so sestrou. „Všetko bolo prísne strážené a zúčastnili sa na nej len najbližší ľudia a rodina. Aj obsluha musela po siedmej hodine opustiť zábavu,“ vysvetlil zdroj z okolia Vajdovcov.

Pozor na záťažové situácie

František Skokan, psychológ

Poväčšine každý vzťah, ktorý vzniká v nejakej krízovej situácii, nemá dlhé trvanie. Je tu veľké riziko, že veľmi rýchlo pominie. V tomto prípade, keď ide o starší pár, dieťa ako spoločná zodpovednosť môže tomuto vzťahu aj pomôcť.

Otvoriť galériu

Treba však dávať veľký pozor na záťažové situácie, keď bude dieťa rásť a na rodičov budú kladené požiadavky, nielen čo sa týka starostlivosti, ale aj financií. Pri alkoholikoch a závislých je však riziko, že by sa k tomu mohli vrátiť a treba, aby si človek stále uvedomoval, že je abstinujúci alkoholik, čoho by sa mal držať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


A woman is indoors in her living room. Her head is shaved due to chemotherapy. She is sitting and looking thoughtful.
Prelomový postup pri liečbe rakoviny: Lekári pracujú so špeciálnou metódou! Ako to funguje?
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Veľká akcia na Ukrajine, zadržali podozrivé osoby: Pozrite sa, o čo sa snažili
Nové SND
Električka pred SND: Divadlo nesúhlasí, ministerstvo kultúry žiada garancie
Muži zákona zadržali gang, ktorý vybavoval pobyty pre príslušníkov tretích krajín.
Polícia zadržala gang na Slovensku: Ako je možné, že im TOTO tak dlho prechádzalo?
Cara Delevingne nepozná príčinu požiaru svojho sídla za 6,5 milióna eur
Foto
Slávnej modelke zhorela vila: Zvrat vo vyšetrovaní! TAKTO polícia prípad uzavrela
(ilustračné foto)
Ukrajina provokuje Rusko: To, čo dostala od USA darom, už použila
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Foto
Prekvapivá správa! Slafkovský nedorazil na zraz v Žiline: Čo sa deje?!
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár (Smer-SD).
Európska únia bola podľa Blanára založená na mierových základoch: Cesta Slovenska však nebola jednoduchá
13-ročného Ollyho chladnokrvne zavraždila skupinka tínedžerov.
Olly († 13) tragicky zahynul po surovom útoku tínedžerov: Polícia zverejnila zvrátené správy vrahov, ako plánovali útok
Exministerka spravodlivosti Mária Kolíková
Opozícia spochybňuje dôvody odvolávania členov súdnej rady: Gašpar tvrdí, že dôvody nemuseli byť uvedené
Ilustračné foto
Bojaschopní Ukrajinci v zahraničí: Prinútia ich prísť domov a bojovať?
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Estónsko odhalilo, čo má u nich robiť Rusko: Kremeľ mlčí, no jedna vec je zvláštna