Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.02.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Moderátor Andrej Bičan a jeho milenka Miška: V ich vzťahu nastal veľký posun!

Rozum aj cit! Moderátor Andrej Bičan (43) žije od vlaňajšieho septembera v prenajatom dome s novou priateľkou Miškou (23).

Tá po jeho boku nahradila manželku Editu (41). Spoločná domácnosť však nie je jediné, čo rozvádzajúceho sa zabávača a mladú dievčinu spája. Dievčina s ním tvorí tandem aj na akciách, ktoré Andrej moderuje. Dvojica takto strávila uplynulý víkend v Tatrách. Bičan okrem toho posunul ich vzťah aj do podnikateľskej roviny a s Miškou rozbehol spoločný biznis s alkoholom!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Zamilovaný Bičan trávi s priateľkou Miškou všetok čas. Jeho manželstvo je totiž dávno v troskách, a keďže s manželkou Editou na rozvodovom pojednávaní nenašli kompromis ohľadom starostlivosti o ich dve deti, tak sa oň pokúsia opäť v lete. „Šance na záchranu manželstva stroskotali,“ priznal nedávno moderátor. Andrej tak venuje svoju energiu budovaniu nového vzťahu a Mišku doma sedieť rozhodne nenechá. Mladá dievčina sprevádzala Bičana aj počas uplynulého víkendu v Tatranskej Lomnici, kde hviezda šou 5 proti 5 moderovala akciu so psími záprahmi.

Dvojica si tam užívala pracovno-relaxačný pobyt a na lyžovačke im robili spoločnosť aj Andrejove deti. „Kým on držal mikrofón na pódiu, jeho priateľka čakala v reštaurácii,“ dozvedeli sme sa. Spoločná noc nehrozila, keďže zabávač plánoval prespať v stane na Skalnatom plese. „Spadol som na lyžiach a som celý dobitý. V stane na tej tvrdej zemi to bude dosť bolieť,“ posťažoval sa nám zabávač. Nie je vylúčené, že s bolesťami mu napokon pomohla mladá „žabka“, s ktorou má Bičan veľké plány aj vo svojom biznise.

 

Z milencov sa tak zrejme stávajú obchodní partneri! „Ako som vám už povedal, žijeme spolu v jednej domácnosti. Neopustila prácu, aby sa mohla venovať viacej mne, ale keďže jej úplne dôverujem, začala sa venovať našim spoločným podnikateľským aktivitám," vysvetlil Novému Času Bičan, ktorý má vlastnú značku alkoholu. „Minulý rok sme pod jej velením uviedli na trh rum. Tento rok to budú dve varianty bylinného likéru. A tak sa kolekcia alkoholu rozrastie na päť alternatív,“ pochválil svoju lásku zabávač.

Drží ju nakrátko

Košičanka, ktorá na jeseň roku 2016 zakotvila v Bratislave, už okúsila pracovný chlebík. „Prisťahovala sa, aby bola Andrejovi čo najbližšie. Bola zamestnaná vo firme, ktorá sa zameriavala na budúce technológie. Keď sa Andrej od rodiny odsťahoval, tak začala bývať s ním. Dala v práci výpoveď,“ tvrdí zdroj z okolia zabávača. Nový Čas sa navyše dozvedel, že Miška je prihlásená na stránke, kde figuruje s ponukou práce ako modelka či hosteska.

Od augusta minulého roka však nebola na svojom profile aktívna a je možné, že si ju Andrej stráži a drží ju nakrátko. „Ešte keď bývala v Košiciach, tak tam pracovala za minimálnu mzdu a Andrej ju vlastne zachraňoval. Ona potom za ním chodila na všetky akcie a jeho žena bola s deťmi," vyhlásil Bičanov známy s tým, že Andrej s Miškou spája svoju budúcnosť. Spoločné podnikanie tak bude len začiatkom.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: rg, Novy Cas, mh, iglu

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!
Zničená infraštruktúra v Pásme Gaza.
Strašné, čo sa deje v Pásme Gazy: Je to ešte horšie ako na Ukrajine!
Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.
Orbánov Fidesz von der Leyenovú totálne znemožnil: Prekvapujúci odkaz šéfky Európskej komisie
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu pohrozil Iránu.
USA sú bezradné, čoskoro má vypuknúť PEKLO: Izrael pripravuje desivú operáciu!
Lukáš Machala si vyslúžil posmech za vyjadrenia v RTVS
Neviem, či je guľatá! Machala v RTVS šokoval slovami o planéte Zem: Jasný odkaz od astronauta Bellu!
Beautiful young woman measuring her waist with a measuring tape in the living room at home.
TIETO potraviny v supermarkete NIKDY nekupujte! Známa dietologička radí, ako ostať fit
Dobročský prales
Aktualizované
V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales horí! Zasahujú hasiči
Young unhappy woman eating pizza due to her depression at home.
Pociťujete TIETO 3 príznaky už vyše mesiaca? Volajte doktorovi, môže ísť o RAKOVINU
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová
Von der Leyenová sa v Bruseli pristavila aj pri slovenskej vlajke: Veľavravné slová
Male mouth with protruding tongue with a yellow coating at the base
Telo sa vás snaží varovať! Tieto FARBY vášho jazyka môžu znamenať vážne CHOROBY
Bella si svoju narodeninovú oslavu veľmi užila.
TOTO je najstarší orangutan sumatriansky na svete: Padnete na zadok, koľké narodeniny už oslávil!