Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Prostitútka s HIV dostala 7 rokov natvrdo: Na sudkyňu vystrčila prostredník!

Smiech, z ktorého mrazí. Okresný súd v Prievidzi sa v stredu zaoberal prípadom prostitútky Andrey K. (32), nakazenej vírusom HIV. 

Podľa obžaloby ponúkala sex napriek tomu, že bola niekoľko rokov nakazená vírusom HIV, ktorý spôsobuje stratu ľudskej imunity. Andrea dostala pri záverečnej reči svojho obhajcu záchvat smiechu. Ten ju však hneď prešiel, ako sudkyňa vyriekla verdikt za zločin ohrozenia vírusom ľudskej imunodeficiencie. Andrea dostala sedem rokov natvrdo. Po verdikte vystrčila na sudkyňu prostredník!

Andreu obžaloba vinila z toho, že napriek tomu, že od roku 2006 vedela, že je nakazená vírusom HIV, prestala sa vlani liečiť a začala poskytovať sexuálne služby. Aj keď sa po Prievidzi hovorilo o stovkách jej klientov, Andrei dokázali sex iba so štyrmi mužmi. Tí však na pojednávanie neprišli. V Bojnickej nemocnici po vypuknutí aféry boli na testoch stovky mužov, podľa vedenia nemocnice však všetky dopadli negatívne.

 

Pred súdom sa štíhla tmavovláska najprv kajala. „Som vinná a ľutujem svoj skutok,“ povedala. Podľa obhajcu Ladislava Ježíka Andrea nechcela nikoho nakaziť. Myslela si, že orálny styk je pre mužov bezpečný a pri klasickom sexe používala prezervatív. Andrea je matkou dieťaťa a ani svoje dieťa pre istotu nedojčila, avšak stravu mu upravovala slinami. „Vychádzala z toho, že slinami sa vírus neprenáša. Dieťa aj dokrmovala, predsa by nechcela svoje dieťa zabiť,“ povedal L. Ježík.

Znalci pred súdom potvrdili, že klienti sa mohli nakaziť aj pri nechránenom orálnom sexe. „S pokorou, rešpektom a so sklonenou hlavou očakávame spravodlivý trest. Moja klientka je postihnutá už tým, že trpí závažnou chorobou,“ povedal na záver obhajca. Podľa neho je hranica 7 až 12 rokov za takýto skutok mimoriadne prísna a súd prosil o miernejší trest.

Rozsudok sa Andrei nepáčil. Kým pred jeho vynesením sa smiala, po ňom ukázala sudkyni prostredník. „To nemyslia vážne, že mám sedieť za nič,“ obrátila sa po vynesení na obhajcu. „Myslím si, že vašu obhajobu zaujíma vaša budúcnosť viac ako vás. Zabávali ste sa, smiali ste sa, keď váš advokát čítal záverečnú reč,“ vytkla jej sudkyňa na záver. Andrea sa proti rozsudku odvolala napriek tomu, že dostala trest na spodnej hranici trestnej sadzby.

Nakazený Prostitút vyviazol s podmienkou

Za rovnaký trestný čin, za ktorý dostala Andrea sedem rokov, Okresný súd v Žiline pred dvoma týždňami odsúdil aj 24-ročného Martina. Ten vedel, že je nakazený vírusom HIV, ale napriek tomu si zarábal prostitúciou. K nemu bol však súd mimoriadne zhovievavý a Martin vyviazol len s podmienečným trestom a teraz sa teší zo slobody.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Dobročský prales
Aktualizované
V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales horí! Zasahujú hasiči
Young unhappy woman eating pizza due to her depression at home.
Pociťujete TIETO 3 príznaky už vyše mesiaca? Volajte doktorovi, môže ísť o RAKOVINU
Predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová
Von der Leyenová sa v Bruseli pristavila aj pri slovenskej vlajke: Veľavravné slová
Male mouth with protruding tongue with a yellow coating at the base
Telo sa vás snaží varovať! Tieto FARBY vášho jazyka môžu znamenať vážne CHOROBY
S Petrom boli spolu desať rokov
Mirgová opäť so svojím ex: Spojila ich krásna príležitosť! VIDEO hovorí za všetko
Bella si svoju narodeninovú oslavu veľmi užila.
TOTO je najstarší orangutan sumatriansky na svete: Padnete na zadok, koľké narodeniny už oslávil!
Ilustračná fotografia.
Rana pre slovenský šport: Zomrel majster republiky a účastník ME († 66)
Miroslav Macek († 79) podľahol ťažkej chorobe.
Zomrel kontroverzný politik Macek († 79): Kedysi uštedril poriadny POHLAVOK ministrovi! VIDEO
Turecká polícia musela na demonštrantov použiť slzný plyn.
V Istanbule stanovili prísny zákaz demonštrácií: Policajti už zadržali desiatky osôb!
Simon Cowell
Foto
Kat zo speváckych súťaží zažil 2 vážne nehody: Napriek tomu TAKTO jazdí po meste! Sledujte tie FOTO
Martin Fehérváry a Erik Černák
Prídu Fehérváry a Černák na MS? Asistent trénera Frühauf prehovoril
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka počas tlačovej konferencie
Michal Šimečka si uvedomuje dôležitosť členstva Slovenska v EÚ: Nie je to garantované ani samozrejmé!