Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2022 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Karin Majtánová a Peter Kremnický o svojom krásnom vzťahu: Čo robia, aby ich láska nestratila iskru?

O harmonickom vzťahu by mohli napísať príručku, podloženú vlastnými skúsenosťami. Moderátorka Dámskeho klubu RTVS Karin Majtánová (48) a jej manžel Peter Kremnický (47) v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa prezradili, ako sa vyvíja romantický príbeh ich lásky rok po svadbe.

Ako to myslíte?

Peter: Máme konzervatívny pohľad na rodinu. A Karin dhodobo podporujem, či sa nezapojí do nejakého politického života, pretože je pedagogička, má vzdelanie a skúsenosti. Keď si človek ctí tradičné hodnoty, mohol by v tomto duchu pôsobiť aj na ostatných. Dnes sa ľudia boja povedať, že sú konzervatívni a ctia si tradičnú rodinu.

Karin: Prekáža mi, že dnes deti často nemajú vzory doma v rodičoch a tieto témy sa vytratili aj z učebných osnov. Niekto môže povedať, že je to staromódne, ale my sme v škole mali predmet výchova k rodičovstvu, pestovateľské práce, varenie, či práce v dielni. Zo školy nevychádzali také jelitá ako teraz, ktoré majú na základe internetu prístup ku všetkému a paradoxne tomu všetkému nerozumejú. Rovnako sa vytratila sexuálna výchova. Dnes nie je problém, že trinásťročné deti sexuálne žijú a nevedia o tom ani prd. Doma to, samozrejme, nepovedia, lebo by od každej normálnej mamy asi dostali po hlave. Toto nie je dobrá cesta, čo sa týka vývoja spoločnosti. Nehovoriac o tom, že o chvíľu budú z týchto detí ľudia, ktorí budú o nás rozhodovať a voliť. Čo si vychováme, to budeme mať.

Peter, v minulosti ste spomínali, že medzi vami a vaším synom Adamom z predchádzajúceho manželstva je veľmi slabá komunikácia. Stalo sa tak vraj pričinením exmanželky. Už sa to zlepšilo?

Snažím sa, ale nechcem na to tlačiť. Sám som zažil, že som bol vlastnou mamou nejakým spôsobom ovplyvňovaný a na niekoľko rokov odstavený od otca. Je to vecou času, ten všetko ukáže.

Vaše životy sa spojili v zrelšom veku. Užívate si randenie so životnou skúsenosťou o to viac?

Peter: Určite áno. Nemáme problémy, ktoré riešia dnešní mladí ľudia ako strecha nad hlavou či zamestnanie. Máme istotu jeden v druhom a obaja stojíme pevne na nohách. Je to iné ako u mladých ľudí, ktorí sa spolu púšťajú do prvých spoločných krokov a nemôžu si dovoliť budovať svoj vzťah nejakou dovolenkou, keď ledva zaplatia hypotéku.

Karin: Ďalšou výhodou v neposlednom rade je, že obaja už máme veľké deti. Moja Kaja už pracuje, v októbri bude mať 27 rokov a Samko je šestnásťročný gymnazista. Preto keď sa s Peťom vyberieme na akciu, kde sme dlho do noci, už sa nemusíme triasť, že dieťa je samo doma. V tomto si to užívame. Sme relatívne mladí, zdravotne v poriadku, vládzeme a spontánnosť sa z nášho života ešte nevytratila.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Ramsay po generálke s USA: Som hrdý na všetkých hráčov!
Americký prezident Joe Biden.
Joe Biden dvíha varovný prst: Hrozí, že ľudia nebudú poznať pravdu, tvrdí
(ilustračné foto).
Nemci chcú mať obranu krajiny vo vlastných rukách: V hre je obnova povinnej vojenskej služby
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel
Ruský prezident Vladimir Putin.
Chystajú sa Rusi zaútočiť na Európu? Poľský minister varuje: Na toto si máme dať pozor
Foto
Počas tehotenstva sa jej ťažko dýchalo: Len jeden detail odhalil trpkú ranu osudu! Mamička bojuje o život
(ilustračné foto).
Príroda dáva Rumunsku jednu ranu za druhou: Zasiahlo ich ďalšie zemetrasenie
(ilustračné foto)
Napätie sa dá krájať! Hizballáh útočil dronmi proti izraelskej armáde: Mali svoj cieľ
Foto
Nádherný gól Juraja Slafkovského: TAKTO zažiaril pred bratislavským publikom!