Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.09.2022 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Karin Majtánová a Peter Kremnický o svojom krásnom vzťahu: Čo robia, aby ich láska nestratila iskru?

O harmonickom vzťahu by mohli napísať príručku, podloženú vlastnými skúsenosťami. Moderátorka Dámskeho klubu RTVS Karin Majtánová (48) a jej manžel Peter Kremnický (47) v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa prezradili, ako sa vyvíja romantický príbeh ich lásky rok po svadbe.

Po svadbe sa stáva, že jeden z partnerov nadobudne istotu a poľaví v preukazovaní pozornosti tomu druhému. Stalo sa to aj u vás?

Karin: Z mojej strany určite nie. Aj keď niekedy od Peťa dostanem výčitku, že som niečo prestala robiť, lebo som si ním ako mužom už istá. (Smiech) Myslím si, že sme dosť starí na to, aby sme hazardovali s niečím, čo nám bolo dopriate. V istom veku človek pochopí, že ak chce, aby mu vzťah fungoval, musí na ňom pracovať. Nie je to o zákazoch a príkazoch, ale o diskusii a vcítení sa do role toho druhého, lebo keď raz vzťah zakape, tak sa to už nenaštartuje.
 

Čo robíte pre to, aby váš vzťah nezakapal?

Peter: Akceptujeme jeden druhého, sme sami sebou a nehráme pred sebou žiadne divadlo.

Karin: Dôležité je hlavne nepretvarovať sa. Mladí ľudia, najmä vo fáze zamilovanosti majú túto tendenciu. Na rande pri romantickej večeri majú chuť na pohár vína, ale nedajú si ho alebo si nezapália cigaretu, prípadne nepovedia svoj spontánny názor. Nie je to dobrý štart, lebo tá druhá strana to vníma a potom si povie, prečo si to doteraz nerobil a teraz to chceš? Hrať falošnú hru sa nevypláca.
 

Aké sú vaše neduhy?

Karin: Som prestrašidelne tvrdohlavá. Niekedy to súvisí aj s verbálnym prejavom, nie vždy publikovateľným. Aj doma bývam prchká. (Smiech)

Peter: Moje zlozvyky sa nespomenuli, lebo nie sú... (Smiech) Ale kto z nás nemá neduhy? Každý má svoju trinástu komnatu, buď je to niečo z minulosti alebo výčitka, že mohol urobiť niečo ináč. Nesieme si so sebou všetko, čo sme prežili a zažili. Či už to bola výchova, rodičia alebo škola, to všetko nás formuje. Ale je veľkosťou človeka, ak to prizná a pracuje s tým. A my s tým pracujeme.

Karin: Je to dar, ak dieťa má to šťastie ako napríklad ja, že som vyrastala v harmonickej rodine. Cez leto mali moji rodičia 55. výročie spoločného života. Do dnešného dňa idú po ulici a držia sa za ruky! Nemusia sa dohovárať slovami, len sa na seba pozrú a rozumejú si. Netreba hádzať flintu do žita. Mám pocit, že dnes ľudia najľahšie riešia problémy rozvodom, nehľadajú iné riešenie a takisto si myslím, že sa stratila hodnota tradičnej rodiny.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Izraelská armáda vyzvala obyvateľov východného Rafahu na evakuáciu
Izrael udrel v noci a nekončí: Zastavenie prepravy humanitárnych zásielok?
K tragédii došlo v sobotu v jednej z hlohoveckých bytoviek.
Mrazivé DETAILY synovraždy v Hlohovci: Zabila Samuela († 19) láska k otcovi?!
Rozsiahly zásah polície: Výbušniny na školách nahlásili na veľkom území Slovenska!
"Lezec" dopadol na tvrdý betón.
Policajti v šoku: Keď je zlá hlava, trpí celé telo! Keby to nebolo na VIDEU, neverili by ste
Foto
Obranný pilier národného tímu Martin Fehérváry: NHL už neriešim, myslím len na medailu z MS!
Na satelitnej snímke mesto Rafah (uprostred) v Pásme Gazy 4. mája 2024. Izraelská armáda v pondelok 6. mája vyzvala obyvateľov vo východnej časti mesta Rafah ležiaceho na juhu Pásma Gazy, aby sa dočasne presunuli do "humanitárnej oblasti".
Je zo zlé, varuje už aj UNICEF: 600 000 deťom hrozí ďalšia katastrofa!
Na snímke pápež František.
Úsmevné slová pápeža Františka: Nezvyčajný príkaz najmenšej armáde sveta
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Erdogan telefonoval s vodcom Hamasu: Kto vie, čo by si o tomto myslel Izrael
Dcéra Kate po svojom otcovi pátra pomocou sociálnych sietí.
David šiel osláviť dôchodok: Zvláštna SMS a potom... Slová užialenej rodiny
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putinova inaugurácia v tieni vojny: Británia oznámila rázny krok
Na snímke astronautka NASA  Sunita Williamsová počas príchodu do Kennedyho vesmírneho strediska na Myse Canaveral na Floride
Stopka po náročných prípravách! Štart vesmírnej lode odložili: Desivý dôvod
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Izrael zaútočil v Pásme Gazy: Zmena pláno v poslednej chvíli?!