Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.03.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Herec Ľuboš Kostelný vylieza po viac ako dvoch rokoch z ulity: Zlákal ho kráľovský honorár?!

Herec Ľuboš Kostelný (40) kývol televízii JOJ na nový seriál, ktorým si domáci rozpočet parádne obohatí. Umelec a pedagóg sa radí medzi áčkových hercov, a preto je jeho honorár za natáčací deň poriadne mastný.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Vďaka desaťdielnemu seriálu Šťastná rybka mu na účet cinkli rozprávkové peniaze. Umelec sa však na výslnie vracia po viac ako dvoch rokoch. Jeho život nebol vždy prechádzkou po ružovej záhrade a vo svojom súkromí riešil jeden problém za druhým. Po úspešnom seriáli Prázdniny sa po ňom totiž zľahla zem. Okrem pokrivkávajúcich financií či hľadania bývania mal dokonca riešiť vážne zdravotné problémy. Postaví ho tentoraz na nohy lukratívny kšeft? 

Aj keď sa Ľuboš Kostelný neradí k takým sexsymbolom, ako napríklad Ján Koleník, diváci ho zbožňujú. Jeho herecký um je oceňovaný nielen v televíziách, ale aj v divadle, kde je obsadzovaný do tých najväčších úloh. Excelentný je v dráme, ale i v komediálnom žánri.

Avšak dlhšiu dobu si fanúšikovia museli počkať, aby videli herca Ľuboša Kostelného hrať. Jeho život je totiž poriadna jazda. Nie je tajomstvom, že sa na neho lepia problémy všetkého druhu. Nielenže mal zápasiť so zdravotnými problémami, rošádu mal podľa medializovaných informácií zažívať aj v partnerskom živote.

Ľuboš okrem toho riešil dlžoby, ktoré sa mu nakopili, a v neposlednom rade aj svoje vlastné bývanie. Pre svoje vrtochy v súkromí dokonca zavaril v decembri 2020 aj verejnoprávnej televízii, ktorá ho obsadila do folklórnej šou Zem spieva.

Na veľké finále sa totiž Kostelný nedostavil a kompetentným tak narobil poriadne vrásky na čele. Toľko problémov na jedny Ľubošove ramená však museli byť poriadna záťaž. Herec sa tak odmlčal a na verejnosti sa vôbec neukazoval.

Okrem problémov, ktoré riešil, mu do karát nezahrala ani korona, ktorá dala umelcom poriadnu facku. Zdá sa však, že zo svojej ulitky začína pomaly vyliezať a opäť sa na svet usmieva. Podľa informácií Nového Času si známeho herca zobrala pod svoje krídla opäť televízia JOJ, ktorá mu ponúkla priam rozprávkový kšeft

. Nielenže sa Kostelný stane hviezdou nového seriálu Šťastná rybka, ale z honoráru, ktorý mu na Kolibe prisľúbili, sa mu musela rozhodne zatočiť hlava. A to dvojnásobne po problémoch, ktorým nie tak dávno čelil.

Kráľovsky platený

Humorný seriál, ktorý Jojka začne s Ľubošom Kostelným vysielať na jeseň tohto roku, má desať častí a točil sa päť mesiacov. Strihne si v ňom hlavnú úlohu. Bude z neho ušomraný Dodo, ktorý ostane stáť pred vážnym rozhodnutím. Dodo žije priemerným spôsobom života ako väčšina ľudí v našej krajine.

V stavebninách, kde robí vedúceho, zarába len toľko, aby dokázal uživiť svoju rodinu. Žije v dome, ktorý mu daroval svokor s tým, že už s nimi spoločne dožije. Lenže vyhrá 10 miliónov eur a nevie, čo robiť. Kostelný tak ukáže svoj herecký talent na výbornú, preto niet divu, že ho Jojka aj poriadne zaplatila.

V kuloároch totiž nie je žiadnym tajomstvom, že Ľuboš Kostelný sa nielen talentom, ale aj honorármi radí medzi špičku. Ako áčkový umelec berie podľa informácií Nového Času za jeden natáčací deň od 500 eur vyššie. Takto dobre platených je na slovenskej scéne iba niekoľko tvárí.

Z mužského osadenstva sú najdrahší Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Filip Tůma a Vladimír Kobielsky. Je paradoxom, že i s dobre platenými rolami sa pred štyrmi rokmi ocitol Kostelný na samom dne. Exekútori mu vtedy siahli na byt po tom, čo svietil v kolónke neplatičov.

Sociálnej poisťovni dlhoval vyše 8-tisíc eur. Finančné trampoty vysvetlil tak, že na starej adrese nepreberal poštu a mal zle vyplnené daňové priznanie. Bytu sa však nakoniec zbavil a z adresy sa odsťahoval. Teraz býva neďaleko Bratislavy, kde si prenajal byt.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Silhouette of a praying priest with rosary beads in hands
Belgicko chce skoncovať so sexuálnym zneužívaním v cirkvi: Prvé kroky, zoznam je šialene dlhý
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico o druhom dôchodkovom pilieri: Tvrdí, že vláda nechce ľudom brať peniaze
(ilustračné foto)
Novinky o akcii Pilát: Vyšetrovanie korupčnej kauzy má byť v záverečnej fáze
(ilustračné foto)
Dramatický výjazd v Slovenskom raji: Záchranári ratovali dvoch turistov, na toto si dajte pozor
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Hlasovanie o Fonde na podporu umenia sa opäť presunulo: Rozhodovať by mali v tento deň
Bujaré oslavy slovenských hokejistov po postupe do semifinále.
Erupcia radosti po postupe do semifinále: Takto v šatni oslavovali slovenskí mladíci!
Osadu Rómov v obci Čaňa zachvátil veľký požiar.
FotoVáš Tip
Po požiari osady v Čani zostala päťdesiatka Rómov bez domova: Podmienky, v ktorých teraz žijú, rozplakali aj Kisku!
Rozhodovanie o podmienečnom prepustení mafiána Mikuláša Černáka na slobodu na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch.
Foto
Černák zatiaľ zostáva vo väzení: Prezradil, čo by chcel robiť, keby sa dostane na slobodu
(ilustračné foto).
Koalícia odkladá voľbu kandidátov na členov Súdnej rady SR: SaS tento krok kritizuje
Na snímke ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba prehovoril o mierových rokovaniach: Zapojiť sa môže aj Rusko! Má to však háčik
Izraelský tank sa v utorok presúva na pozíciu pri hraniciach s pásmom Gazy na juhu Izraela.
Svetlo na konci tunela? Šéf Hamasu má na stole návrh prímeria: Toto si o ňom myslí
(ilustračné foto)
O hlasovací preukaz možno požiadať aj cez aplikáciu: Zaberie vám to len pár minút!