Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.01.2022 11:15 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Obžalovaný Paulíny: Pravda o sexe v tábore Chachaland! Režisér prvýkrát prehovoril o obťažovaní v tábore

Kauza, ktorá dodnes stavia na nohy celé Slovensko. Známeho režiséra a vedúceho detského tábora Chachaland Romana Paulínyho (57) obvinila ešte v marci 2019 dnes už dospelá Katarína Danová (32) zo sexuálneho zneužívania v čase, keď bola ešte maloletá.

Ten to však zásadne popiera a tvrdí, že sú to lži, ktoré sa nikdy nestali. Prípad sa však po rokoch posunul a on skončil včera na bratislavskom súde s obvinením na krku. Napriek hroziacemu trestu až 10 rokov za mrežami trvá na svojej nevine a pred sudcom a prokurátorkou vyvracal nechutnosti, ktoré mal páchať len s vtedy trinásťročnou Danovou.  

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Paulíny hneď v úvode pojednávania zmietol zo stola návrh sudcu uzavrieť dohodu o vine a treste. Od začiatku opakoval, že opisované skutky nespáchal. „Cítim sa byť nevinný. Skutok sa nestal tak, ako mi ho kladie obžaloba,“ povedal jasne. Aj keď priznáva, že sa s Danovou poznali a mal k nej o čosi bližší vzťah ako k ostatným deťom z tábora, nikdy medzi nimi nedošlo k niečomu sexuálnemu. „Katarína Danová v čase, keď sme boli spolu v tábore, nebola mnou nikdy zneužívaná. Práve naopak, osobne si myslím, že som jej pomohol v mnohých veciach,“ tvrdil.

Rovnako ako v prípade ich prvého stretnutia. „Raz som v tábore išiel okolo jedálne, kde sa nacvičovala Miss, a sedelo tam na schodoch dievčatko, ktoré plakalo, a keďže nerobíme tábory preto, aby v nich deti plakali, spýtal som sa ho, čo jej je, a ono mi vysvetlilo, že: ,Už som tretíkrát v tomto tábore a ešte sa mi nepodarilo dostať do Miss.‘ Tak som ho zobral a povedal som tým, čo to nacvičovali, nech ho zoberú. To bolo v podstate v tom momente celé moje prvé zoznámenie s týmto dievčaťom,“ opísal ich zoznámenie.

Stretnutia sa stupňovali

Keďže si spolu postupom času viac rozumeli, začali sa stretávať aj vo voľnom čase. Práve v tom období sa podľa Kataríny mali diať nechutné zvrhlosti. „Najskôr to bolo tak, že sa mi snažil po čase robiť nejaké príjemné veci a hrať na moju zvedavosť. Spomínam si, ako ma raz zaviezol autom, parkovali sme pred domom a tam mi strčil ruku do jeho nohavíc. Zostala som zmätená, nevedela som, čo mám robiť,“ opísala pred časom Danová pre sme.sk.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém
(ilustračné foto).
Letecké spoločnosti reagujú na vyostrený konflikt medzi Izraelom a Iránom: Čo sa mení?
(ilustračné foto)
Idem si po alebo pre vodu? Správna možnosť je len jedna! Vždy sa používa táto predložka
Bombardér B-1 Lancer (ilustračné foto).
Pád strategického bombardéra má tragickú dohru: Rusko informovalo o úmrtí, pátranie ďalej pokračuje
ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ