Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.01.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Ak sa chcete zotaviť po Covide, zamerajte sa na podporu zdravia celého tela!

Minulý rok sa niesol v znamení boja s ochorením COVID-19. Hoci sme objavili účinné riešenie ako sa pred nákazou chrániť, pomaly sme zisťovali, že ochorenie nie je jediným problémom, s ktorým sa budeme musieť vyrovnať.

Postcovidový syndróm sa objavil aj u pacientov s bezpríznakovým priebehom a často so sebou prinášal horšie symptómy než samotné ochorenie. Nenapádal len naše telo, ale i dušu. Depresia a negatívne myšlienky v mnohých prípadoch zhoršovali naše zotavenie sa. Dnes sme si pre vás pripravili rady, ako poraziť postcovidový syndróm na celej čiare.

Postcovidový syndróm a jeho príznaky

Medzi najčastejšie príznaky patria respiračné ťažkosti ako kašeľ, dušnosť a rýchle zadýchanie sa. Objaviť sa však môžu i bolesti hlavy, hrudníka a chrbta. Postcovidový syndróm má mnoho podôb a žiadny z príznakov sa neoplatí podceňovať. Postihuje prakticky celý organizmus a jedným z jeho hlavných poznávacích znamení je zhoršená imunita. Ak sa chcete zotaviť, zamerajte sa na podporu zdravia celého tela.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

Šťavy, ktoré sú prirodzeným zdrojom biologicky aktívnych látok

Príznakom postcovidového syndrómu býva rovnako ako pri ochorení COVID-19 strata čuchu a chuti. Oslabený organizmus má problém s príjmom potravy, a tak i zotavenie býva náročné.
My v ZAMIO myslíme na všetkých, a preto sme pripravili jedinečné spojenie plodov prírody, ktoré dokážu posilniť imunitu a podporiť vaše zotavenie po náročnom ochorení.

Najlepšie suroviny pochádzajúce priamo zo srdca našej prírody

V našich šťavách IMUNO sa ukrývajú šťavnaté plody arónie a rakytníka, ktoré sú bohatou zásobou vitamínov a minerálnych látok. Naopak v nich neobjavíte žiaden pridaný cukor ani iné sladidlá, farbivá a konzervačné látky. Šetrným spracovaním plodov zachovávame maximálny obsah aktívnych látok. Arónia je známa svojim vysokým obsahom vitamínu C a polyfenolov (silné rastlinné antioxidanty). Obe zlúčeniny sú kľúčové pre zdravý a výkonný imunitný systém. Okrem toho však v nej objavíme i bohatú zásobu ďalších vitamínov (A, B, E, K a P) rovnako ako i minerálne látky (železo, mangán, zinok, jód a mnohé ďalšie). Sila arónie bola v našom produkte doplnená rakytníkom, ktorého žiarivo žlté plody sú účinnými bojovníkmi pri virózach i bakteriálnych infekciách.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

Arónia nie je limitovaná – z jej benefitov môže ťažiť každý.

vysoký obsah antioxidantov chráni organizmus pred pôsobením voľných radikálov
vyznačuje sa protirakovinovými účinkami
zlepšuje zdravie kardiovaskulárnej sústavy
prispieva k regulácii hladiny cholesterolu
disponuje antibakteriálnymi účinkami a dokáže pôsobiť i proti žalúdočným vredom
posilňuje imunitný systém
zlepšuje celkové prospievanie organizmu

Fyzické zdravie je základom psychickej pohody každého z nás

Ako sme uviedli, rôzne ochorenia a choroby a to nie len ochorenie COVID, priamo vplývajú na naše duševné zdravie a pohodu. Ak je človek chorý, prestane sa tešiť z každodenných radostí a zameria sa iba na riešenie zdravotného problému. V prípade, že liečba nepostupuje tak ako to sa  očakáva, veľa krát človek prepadne neistote a obavám, čo vyústi do depresií a strachu z budúcnosti. Je preto veľmi dôležité zamerať sa na udržanie nášho fyzického zdravia, ktoré je základom pre naše psychické zdravie. Každý z nás, kto si udržiava zdravý životný štýl a v rámci neho nezabúda na pohyb a na zdravú výživu,  si tak môže naplno užívať svoj život a čas strávený s blízkymi bez toho, aby sa musel zaoberať myšlienkami na negatívne dopady dnešnej doby spojenej s bojom proti COVIDu. Nezabúdajte si preto dopĺňať zdraviu prospešné látky aj užívaním zdravých 100% štiav ZAMIO, ktoré sú overenými pomocníkmi v boji s chorobami a pomáhajú nám udržať si imunitu v skvelom stave.

Zdravie v najrozličnejších podobách

Okrem šťavy IMUNO objavíte na našich stránkach bohatú ponuku produktov, ktoré dokážu podporiť zdravie a postaviť imunitný systém do plnej zbroje. Rada MOY využíva silu granátového jablka, ktoré je bohaté predovšetkým na vitamíny skupiny B. Vitamíny skupiny B hrajú nezastupiteľnú rolu v celej škále biologických pochodov vrátane imunity. Podieľajú sa tiež na udržaní zdravej nervovej sústavy, dobrom stave pokožky i podpore červených krviniek. Sú pomocníkmi, ktorých pri zotavení sa z náročného ochorenia rozhodne chcete mať na svojej strane.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

Na ZAMIO objavíte zdravé produkty v tých najrôznejších podobách. Všetky šťavy sú vyrobené s dôrazom sa šetrné spracovanie zachovávajúce maximum aktívnych látok. Myslíme i na tých, ktorí dávajú prednosť zeleninovým šťavám a pripravili sme cviklovú šťavu, ktorá podporí trávenie i zdravú pokožku. Sila prírodných látok je vďaka nám na vašej strane.

Staviť môžete i na sušené plody arónie, ktoré prinesú nálož aktívnych látok do obľúbených raňajkových smoothie. Vziať si ich môžete so sebou i na cesty. Rozhliadnite sa po našich stránkach a objavte produkty s významnými zdravotnými benefitmi: rakytník, čierne ríbezle, bazu čiernu, jablká, lesné čučoriedky, morušu, brusnice, maliny, černice, cviklu, či zázvor.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zamio

www.zamio.sk
www.bioaronia.sk
www.zagro.sk
www.zdravestavy.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Cristiano Ronaldo mal v minulosti románik s modelkou Desire Cordero.
Osudové ženy Cristiana Ronalda: Wau, v posteli mal tieto dračice!
Ondrej sa do Eriky zamiloval na prvý pohľad.
Foto
Ondrej Kandráč otvorene o rodine: Nie som ideálny otec, ale určite milujúci! S manželkou má jednu zásadu
Tatiana Drexler
Porotkyňa Let's Dance Tatiana Drexler: 7 vecí, ktoré ste o nej zaručene NEVEDELI!
(ilustračné foto)
Zdá sa vám, že sa s vami niečo deje? Zbystrite: Príznaky TICHÉHO zabijaka!
Tom Felton je pre všetkých známy ako Draco Malfoy.
Foto
Filmový Draco Malfoy sa na Harryho Pottera nemôže pozerať! Argument vás dostane
(ilustračné foto)
Katastrofa na Antarktíde: Uhynuli tisícov mláďat tučniaka, hrozí čosi HORŠIE
Tento nález im kompletne zmenil plány.
Foto
Kúpili si vytúžený dom: Začali prerábať a prišlo zdesenie... PREBOHA, celý čas to mali pod nohami!
Pri čítaní si vitálna žena pomáha lupou.
Foto
94-ročná Anna je nezastaviteľná: Krásne, čomu sa aj vo vysokom veku venuje!
(ilustračné foto).
Žena zobrala veci do vlastných rúk: Skončila v putách! Neuveríte, o čo sa pokúsila
(ilustračné foto)
Nemeckí policajti v pohotovosti: Na to, čo sa chystá v Berlíne, budú dozerať tisícky z nich
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Požiar na východnom Slovensku: Plamene sa rozšírili extrémne rýchlo! Ako k tomu došlo?
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Dostane Ukrajina mužov, ktorí sa vyhýbajú odvodu, späť? Na pomoc prichádza aj Poľsko