Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.07.2013 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Tibor z Mama, ožeň ma sa bráni kritike: Poviem vám, prečo som Martinu tak kruto vyhodil

Do jojkárskej šou, Mama, ožeň ma! vstupoval s naivným odhodlaním, že si nájde osudovú ženu a založí si s ňou rodinu.

Vysnívanú túžbu, momentálne nezamestnaného Tibora (26) zo Šamorína však vystriedalo sklamanie a vrásky na čele. Hoci sa už vysielanie šou skončilo, denne dostáva výhražné telefonáty, baby sa mu otočili chrbtom a poprask mu hrozí aj na úrade práce.

Ešte neubehol ani týždeň od skončenia šou, ktorej úlohou bolo nájsť prihláseným adeptom životnú partnerku a niektorí už teraz dávajú otvorene najavo svoju nespokojnosť. To je aj prípad vyučeného automechanika a príležitostného speváka Tibora zo Šamorína. Ten, pocítil negatívne následky svojej mediálnej slávy na vlastnej koži a cíti sa spoločensky znemožnený. „Prihlásil som sa preto, aby som našiel lásku, ale táto šou mi pokazila celý život,“ hovorí rozhorčene romantický mladík, ktorý je momentálne nezamestnaný a poberá sociálne dávky.

Nezamestnaný automechanik má problémy aj na úrade práce. A to všetko "vďaka" účinkovaniu v jojkárskej šou, ktorá ho neukázala práve v najlepšom svetle. „Dokonca ma chcú vyradiť aj z úradu práce, kvôli tomu, že som zarobil viac ako 140 eur, ale televízia mi zatiaľ nevyplatila ani cent. Obraz v televízii o mne nebol normálny. Keď sa na mňa takto ľudia pozerajú, tak si ani robotu nenájdem. Je to dosť trápne,“posťažuje si Tibor. V posledných dňoch vraj dostáva aj výhražné telefonáty od neznámych ľudí. Nepoznám ich, ale vyhrážajú sa mi, že si ma nájdu, dokopú a zabijú....“

Pod psychickým tlakom

Mladý Šamorínčan nevedel, že vstupuje do jamy levovej, hoci už od začiatku mal k niektorým praktikám jojkárskeho štábu výhrady. „Na začiatku sme sa dohodli, že natočíme predstavovaciu vizitku a dajú mi na výber baby, z ktorých si budem môcť vybrať tie, ktoré sa mi páčia. Keď som sa pýtal, kde sú, povedali mi, že to bude prekvapenie,“ opisuje Tibor začiatky spolupráce. Ale to bol len slabý úvod. Len čo do obydlia jeho tety Ediny zavítali uchádzačky o Tiborovo srdce - Júlia a Martina, začala sa situácia uberať nešťastným smerom.

S babami sme si zo začiatku celkom rozumeli, ale akonáhle sa medzi nami ocitol štáb hneď sme cítili psychický nátlak. Prvé dva dni som mohol byť sám sebou, potom do mňa začali ľudia zo štábu rýpať a vtedy som začal piť. Povedal som, že končím a psychicky to už nezvládam.“ Počas päťdňového nakrúcania, ktoré trvalo aj jedenásť hodín, prišlo aj na momenty, keď bolo pre Tibora ťažké udržať svoje nervy na uzde. „Keď som jednému z kameramanov povedal, že nech ide okamžite preč z izby, lebo mu rozbijem kameru, odpojili zo mňa mikrofóny. Vtedy som sa musel ísť normálne vyplakať do záhrady ako malé decko,“ zdôveruje sa.

Striptíz, hrubosť a vyhrážky

Tiborovi sa v šou podarilo zaujať najmä striptízom, venovaným upratovačke Martine, ktorú nakoniec hulvátskym spôsobom vykázal z rodinnej usadlosti. Tvrdí, že štáb mu povedal,. ako sa má Martiny zbaviť, aby sa bolo na čo pozerať. Zo striptízu mám okno. Vtedy som pil kvôli nervom, ináč nepijem,“ vysvetľuje na svoju obranu. „Využili to, že som mal depky a vypité. Strašne veľa som vypil. Cítil som sa však trápne, lebo som mal okno a nevedel som, čo všetko som v ten večer povyvádzal,“ spomína Tibor, ktorý vraj kedysi býval riadnym kancom. „Mal som približne 80 žien no, mohlo ich byť aj viac... Začínam však starnúť a dostávam rozum,“ hovorí mladík a dodáva: „Chcem, aby sa očistilo moje meno. Ja nie som vôbec taký, akého ma ukázali.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden.
Spojené štáty rozšírili balík sankcií: Týka sa to aj Slovenska! Tieto subjekty sú podozrivé z…
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky