Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.03.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

Takto funguje technológia budúcnosti, ktorá pomôže chrániť vaše zdravie

Žijeme zvláštnu dobu. Chtiac-nechtiac sa dennodennou súčasťou nášho boja proti pandémii stali rúška a respirátory. Viete ale čo robiť, aby spĺňali svoju ochrannú funkciu a vydržali dlhšie? Poradíme vám!

1. Obal na rúško/respirátor

A teraz ruku na srdce. Kam si skladáte rúško alebo respirátor z tváre? Z vlastnej skúsenosti vieme, že ochranné rúška a respirátory nechávame spoločne s kľúčmi a telefónmi po vreckách, kabelkách či taškách. Aby vás respirátor či rúško chránilo tak, ako má, je potrebné ho odložiť na čisté, na to určené miesto. Skvelým pomocníkom je OBAL NA RÚŠKO.

Otvoriť galériu
Zdroj: www.obalnarusko.sk

Obal na rúško je bezpečným miestom, kam si rúško alebo respirátor odložíte s vedomím, že sa k nemu nedostanú ďalšie nečistoty. Obal sa dá jednoducho vyčistiť a vydezinfikovať. Budete mať 100% pocit istoty, že miesto na vaše rúško je hygienicky čisté.

Je vyrobený z kvalitného matného priehľadného a pružného silikónu. V piatich atraktívnych pastelových farbách sa bude páčiť vám aj vašim deťom. Pohodlne sa do neho zmestia 3ks respirátorov a má pevný ľahko ovládateľný uzáver. Praktická skoba umožňuje obal zavesiť kdekoľvek ho potrebujete. V kabelke, školskej taške, pracovnom kufríku, alebo v odkladacej priehradke vášho auta, poruke vždy a všade.

2. e-Dezinfekcia

Okrem zdĺhavého chemického čistenia, prania na 60°C či žehlenia, existuje revolučný a rýchly spôsob, ako zbaviť rúško a povrchy nežiadúcich mikroorganizmov a spraviť ich opäť hygienicky nezávadnými. Ultrafialové žiarenie ich vydezinfikuje rýchlo a pohodlne a vy už nemusíte míňať peniaze na chemické dezinfekčné prostriedky. S technológiou žiarenia UV-C pracujú germicídne žiariče, ktorých názov môže na prvé počutie znieť trochu záhadne. Germicídne žiariče sú bezpečné, moderné zariadenia, ktoré vďaka ultrafialovému žiareniu zabezpečujú dezinfekciu povrchov a ich hygienickú nezávadnosť. Aj keď sa zdá, že ide o čerstvú novinku, na sterilizáciu prostredia v nemocničných sálach sa využívajú už takmer 100 rokov!

Raketový vývoj technológií umožnil, že sa stali cenovo dostupné pre širokú verejnosť. Na to, aby ste si vydezinfikovali všetko, čo potrebujete dnes poslúži mini germicídny žiarič ROCKUBOT MINI S, ktorý je taký malý, že sa zmestí do kabelky. Vďaka jeho veľkosti môžete tohto pomocníka brať so sebou všade, aby vaše rúška, zubné kefky, telefóny, kľúče, hračky vašich detí a povrchy v domácnosti či v aute, mohli byť stopercentne hygienicky nezávadné. A to všetko iba za niekoľko sekúnd! Navyše žiaričom predlžujete životnosť rúšok a respirátorov, takže okrem svojho zdravia šetríte aj matku prírodu.

Vyhrajte germicídny žiarič ROCKUBOT MINI S

Revolučný germicídny žiarič ROCKUBOT MINI S môžete teraz vyhrať! Zakúpte si od 23.3.2021 do 15.4.2021 obal na rúško alebo ľubovoľný set obalov na rúška a respirátorov v kombináciách 3+6 alebo 5+15 na stránke obalnarusko.sk, do poznámky pri objednávke napíšte
“NA ZDRAVÍ ZÁLEŽÍ” a ste v hre nie len o fantastický germicídny žiarič ROCKUBOT MINI S v hodnote 49 eur, ale aj o e-dezinfekčný robot ROCKUBOT PRO v hodnote 180 eur, ktorý dokáže zbaviť vašu posteľ alergénov a roztočov bez chémie. Do tretice môžete vyhrať aj ďalší obal na rúško so sadou 12 respirátorov. Zdraviu zdar!

Otvoriť galériu
Zdroj: www.rockubot.sk
Kontakt:
chcem@obalnarusko.sk
tel: +421911236546

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Veľká akcia na Ukrajine, zadržali podozrivé osoby: Pozrite sa, o čo sa snažili
Nové SND
Električka pred SND: Divadlo nesúhlasí, ministerstvo kultúry žiada garancie
Muži zákona zadržali gang, ktorý vybavoval pobyty pre príslušníkov tretích krajín.
Polícia zadržala gang na Slovensku: Ako je možné, že im TOTO tak dlho prechádzalo?
Cara Delevingne nepozná príčinu požiaru svojho sídla za 6,5 milióna eur
Foto
Slávnej modelke zhorela vila: Zvrat vo vyšetrovaní! TAKTO polícia prípad uzavrela
(ilustračné foto)
Ukrajina provokuje Rusko: To, čo dostala od USA darom, už použila
Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Foto
Prekvapivá správa! Slafkovský nedorazil na zraz v Žiline: Čo sa deje?!
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár (Smer-SD).
Európska únia bola podľa Blanára založená na mierových základoch: Cesta Slovenska však nebola jednoduchá
13-ročného Ollyho chladnokrvne zavraždila skupinka tínedžerov.
Olly († 13) tragicky zahynul po surovom útoku tínedžerov: Polícia zverejnila zvrátené správy vrahov, ako plánovali útok
Exministerka spravodlivosti Mária Kolíková
Opozícia spochybňuje dôvody odvolávania členov súdnej rady: Gašpar tvrdí, že dôvody nemuseli byť uvedené
Ilustračné foto
Bojaschopní Ukrajinci v zahraničí: Prinútia ich prísť domov a bojovať?
Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov.
Estónsko odhalilo, čo má u nich robiť Rusko: Kremeľ mlčí, no jedna vec je zvláštna
Meky patril k hudobným legendám našej doby.
Foto
Je to tu! Fanúšikovia Žbirku († 69) sa môžu tešiť na nezabudnuteľný zážitok: O čo ide?