Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2020 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Mladá žena išla k najlepšiemu kamarátovi sledovať film: Prebudila sa do nočnej mory!

Žena odhalia, ako ju v spánku znásilnil jej najlepší priateľ, po tom, čo ho odmietla.

Becky Bailey (25) sa s Jordanom Paddisonom (27) po prvý raz stretla v marci 2013, keď obaja pracovali ako promotéri nočných klubov a bola prekvapená, keď sa jej priznal, že k nej prechováva city. O tomto príbehu informoval portál Daily Mail. Keď ho odmietla s tým, že k nemu necíti to isté, myslela si, že to prijal v poriadku. Naďalej spolu trávili čas. Raz však u neho doma pozerali film. Keď si išla Becky ľahnúť spať do hosťovskej izby, Jordan sa na ňu vrhol.

V októbri 2014 bol Jordan odsúdený za znásilnenie Becky na štyri roky za mrežami. Po dvoch rokoch ho prepustili na podmienku.

 

Teraz Becky prelomila mlčanie a poskytla srdcervúcu spoveď. Vzdala sa svojej anonymity v snahe vyzvať ďalšie obete znásilnenia, aby to oznámili a aby útočníci boli potrestaní. Jordan po prepustení z väzenia znásilnil ďalšiu ženu. „Bol to môj najlepší priateľ a ja som mu dôverovala. V tú noc mi ublížil tým najhorším možným spôsobom. Je to monštrum,“ povedala o ňom Becky s tým, že keď sa spoznali, bol veľmi zábavný a dokázali sa spolu neustále rozprávať. „Obaja sme milovali párty a boli sme prakticky jedna osoba," vysvetlila.

Becky povedala, že spolu radi u neho doma sledovali filmy. Obvykle potom išla domov, ale niekedy prespala v jeho hosťovskej izbe. Boli najlepší priatelia a dokonca sa mu zdôverila aj s problémami, ktoré mala vo vzťahu.  Jedného dňa jej však Jordan z ničoho nič poslal správu a oznámil jej, že je do nej zaľúbený. „Bola som taká šokovaná, že som to nevidela. Cítila som sa hrozne, pretože som ho mala rada iba ako priateľa. Našťastie, to zobral dobre a pokračovali sme v našom kamarátskom vzťahu," uviedla. Keď dva dni neskôr spolu pozerali film a Becky si išla v noci ľahnúť spať, zobudila sa s podivným pocitom. „Otvorila som oči a uvidela som ho na sebe. Srdce sa mi zastavilo. Jeho nohavice boli stiahnuté dole a rovnako aj moje pyžamo. Uvedomila som si, že ma znásilňuje," popísala nočnú moru, ktorú prežila. Po niekoľkých sekundách z nej zoskočil, natiahol si nohavice a zaspal vedľa nej. Nemohla uveriť, čo sa práve stalo. Chcela utiecť, ale bála sa, že by sa zobudil a znovu by sa na ňu vrhol. Po niekoľkých hodinách sa Jordan zobudil a odišiel z miestnosti, akoby sa nič nestalo. 

„Predstierala som, že si nič nepamätám. Odviezol ma na autobusovú zastávku a správal sa ako obvykle. Ja som bola ticho, bolo mi z neho zle," dodala.

Na druhý deň išla Becky na policajnú stanicu a incident oznámila. Odovzdala pyžamo a dala si urobiť výtery. Neskôr v ten deň Jordana zatkli. Becky ďalej opisuje, ako mala každú noc nočné mory. Ukončila štúdium na vysokej škole a upadla do hlbokej depresie. Neustále videla v mysli jeho tvár. Nie dlho po tom, čo ho prepustili z väzenia, znásilnil inú ženu. „Je to hnusné monštrum, ktoré si myslí, že si môže vziať, čo chce. Môžete pomôcť chrániť ženy tým, že tieto príšery umiestnite za mreže, kam patria," vyzýva Becky obete násilia, aby sa nebáli oznámiť to. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!
Lukáš Machala si vyslúžil posmech za vyjadrenia v RTVS
Neviem, či je guľatá! Machala v RTVS šokoval slovami o planéte Zem: Jasný odkaz od astronauta Bellu!
Beautiful young woman measuring her waist with a measuring tape in the living room at home.
TIETO potraviny v supermarkete NIKDY nekupujte! Známa dietologička radí, ako ostať fit
Dobročský prales
Aktualizované
V Národnej prírodnej rezervácii Dobročský prales horí! Zasahujú hasiči
Young unhappy woman eating pizza due to her depression at home.
Pociťujete TIETO 3 príznaky už vyše mesiaca? Volajte doktorovi, môže ísť o RAKOVINU