Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.01.2020 09:30 | Šport | Hokej
Foto

Manažér hokejového Slovana Juraj Bakoš: Voči hráčom nemáme žiadne dlhy

Do Slovana prišiel pred touto sezónou! Juraj Bakoš (59) obsadil post generálneho manažéra v tíme belasých, ktorí sa vrátili po rokoch v KHL do slovenskej Tipsport ligy.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Bakoš pôsobil v minulosti v tíme najväčšieho rivala belasých - HC Košice. V priebehu desiatich rokov bol s oceliarmi deväťkrát vo finále extraligy,  získal celkom päť majstrovských titulov, vrátane extraligového zlatého hetriku v rokoch 2009 - 2011. Belasí teraz bojujú pred play off časťou o post lídra tabuľky.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
10:00 Pišta Dobrý deň! V prvom rade klobúk dole, že Slovan vôbec hrá a aké mužstvo sa Vám v tom neľahkom období podarilo vyskladať. Počitate ešte s nejakým posilnením? A druhá otázka, darí sa Vám dodržiavať splátkový kalendár z minulost? Ďakujem.
Zdravím, ďakujeme za priazeň. Čo sa týka kádra máme čas do 17. februára. Ak sa nám včas vrátia do zostavy zranení hráči - Viedenský, Pance, Carson, Hudec a nestane sa dovtedy nič dramatické, tak káder máme v podstate uzatvorený. Splátky hráčom z minulosti aj súčasné mzdy hráčom ku dnešnému dňu sú vysporiadané v reálnom čase.
10:02 Holý pupok Ma Slovan dlhý splatené ,?...mešká tento rok výplata ? Stantiena sa kedy chcete zbaviť ? ...ďakujem
Nevidím v momentálne situácii dôvod na zmenu trénera, ale rešpektujem aj váš pohľad na názor.
10:05 Motek Viem o vás, že ste najväčší rocker medzi hokejistami na Slovensku aj v Čechách. Aká kapela, spevák alebo žáner vám dáva najviac energie? Držím palce! My rockeri vieme, že ste najväčší frajer
Ďakujem :-), niekto ma tu odhalil. Tých kapiel je viac, od Franka Zappu cez King Crimson až po Buthole Surfers. V podstate počúvam všetko okrem dychovky a popiku.
10:08 Peter Dobry den , Viedensky,Pance,Podlipnik,Carlson s nimi by sme play off mali zvladnut bez tazkosti , kedy nastupia?
Viedenský je už zdravý, Pance je predpoklad, že nastúpi po repre prestávke 12. februára, Carson bude k dispozícii na nadstavbovú časť a Podlipnik je už tiež v poriadku.
10:09 vieratakacova1950@gmail.com Pán Bakos prajem Vám aby ste zo Slovanom dosiahli taky úspech ako s Košicami ste dobrý človek čestný a nekompromisný
Ďakujem za poklonu a budem sa snažiť nesklamať.
10:11 dodo 21.1.2020 hrala Banska Bystrica zapas na Slovane podla zostavy mala 8 zahranicnych hracov a podla predpisov mohla mat iba 7 ako to bolo mozne ze to nikto nesledoval
Dobrý deň, sledovali sme to a švédsky rodák Gabor má však slovenský pas, takže Bystrica neporušila limit.
10:13 Andrea akú víziu ma Slovan v horizonte najbližších 2 rokov?
Zdravím, víziou je ekonomický stabilizovať klub a okrem vypredávania štadiónov na súperových štadiónoch, svojimi výkonmi vypredávať aj domácu arénu Ondreja Nepelu.
10:20 kvaki Veľa agentov sa potešilo, že Ste do Slovana nastúpili práve Vy, v akom stave ste našli klub po p.Šteflovi ? Je možné ešte očakávať nejaké posily, keď uzávierka prestupov je dnes v noci.... Ďakujem,
Dobrý deň. Nespájal by som vašu otázku s pánom Šteflom, Slovan zo známych dôvodov ukončil pôsobenie v KHL. Ja som našiel v Slovane profesionálny tím ľudí a kolegov. Ostal skvelý realizačný tím pri mužstve a nebol podpísaný ani jeden hráč. Teší nás, že nám dôverovali hráči v letnom hektickom období bez licencie. Mňa osobne teší, že sa platia splátky hráčom z minulosti a mzdy hráčom, začo patrí veľká vďaka majiteľom. A aj to, že patríme medzi lídrov Tipsport ligy. Toto všetko sa nerodilo ľahko a aj zbytok sezóny nás to všetkých bude stáť veľa úsilia. Preto naša vďaka patrí aj všetkým našim fanúšikom i sponzorom, ktorí nás podporujú v dobrom aj v zlom.
10:23 peto.m Dobrý deň. Ako to vyzerá s vyplatenými starými restami a s nájmom za štadión? Dohodli ste sa s mestom na nižšom nájme? Ďakujem
Dobrý deň. S mestom Bratislava prebehlo niekoľko stretnutí na najvyššej úrovni z našej strany a rokovania sú v štádiu a nie sú zatiaľ ukončené.
10:35 Marian DObrý den, je ešte šanca že by sa Slovan vrátil do KHL?
Zdravím. Cieľom je ekonomicky stabilizovať klub. Čo bude v budúcnosti, to teraz neviem v tejto chvíľi odhadnúť.
10:40 Eva Získa Slovan v tejto sezóne titul? Chcem si staviť...
Dobrý deň. Určite si to všetci naši fanúšikovia želajú. Stojíme pevne nohami na zemi, prvá šestka je totiž veľmi kvalitná a v play-off môže prekvapiť aj nižšie postavené mužstvá. Pred sezónou bol náš cieľ umiestnenie v prvej polovici tabuľky a všetky priečky navyše budú úspechom. Ak by to bol titul, bola by to paráda.
10:41 hany Zdravím, evidujete nejaký výrazný záujem o Jindricha Abdula a Barryho Brusta ak ano viete sa vyjadrit nejako blizsie?
Dobrý. Nie neevidujeme žiadny záujem. Ak volal niekto priamo hráčom, to nemôžem vylúčiť. Obaja majú zmluvy a ich uvoľnenie pred play-off je nemožné.
10:43 Jožo z NItry Dobrý, už máte zmapovanú Bratislavu, kam najradšej zajdete vo voľnom čase? pekný deň
Zdravím. Bratislavu mám zmapovanú už dobre a to vďaka navigačnému systému v aute :-)
10:47 Tomáš Dobrý deň p. Bakoš, akým spôsobom je podľa Vás možné udržať v tíme hráčov ako J. Abdul, T. Zigo a pod. aj do budúcej sezóny (sezón)? Vďaka.
Zdravím. Obaja hráči sú lídrami mužstva a udržať ich nebude jednoduché. Hovoril som s nimi, dostali ponuku ostať v Slovane aj ďalšiu sezónu. Je veľa faktorov do konca sezóny, ktoré môžu ovplyvniť ich konečné rozhodnutie. Urobíme všetko preto, že ak ostanú na Slovensku, aby pokračovali v kariére v Slovane Bratislava.
10:48 Matúš Uvažovali ste nad angažovaním Jegliča Tičara pred sezónou ? Ak áno prečo to zlyhalo ? Odvádzate skvelú prácu príchod Barryho bola čerešnička na torte prajeme veľa štastia zdravia aby sa Vám aj celému Slovanu darilo :)
Dobrý deň. Jeglič ani Tičar kvôli ich vysokým finančným nárokom neprichádzali do úvahy. Čo sa týka Barryho, je to aj jeho zásluha, že je tu. Bratislave sa cíti dobre a chce zažiť so Slovanom úspech,
10:49 Kamil Dobrý deň, je Slovan v súčasnosti schopný zaplatiť hráča ktorý patrí do prvých dvoch formácii v českej lige? Príde nejaká posila z čiech?
Zdraví. Nie, nie sme momentálne schopný zaplatiť takýchto hráčov. Z Čiech teraz už nikto nepríde na play-off.
10:54 Whol Dobrý deň, 1. Tešíte sa na zápasy HC Slovan Bratislava - Bratislava Capitals, čo si myslíte o tomto projekte? 2. Ste spokojný s návštevnosťou? Čakali ste viac / menej? Ďakujem
Dobrý deň. Bratislava Capitals sledujem okrajovo, trénuje ich môj kamarát Peter Oremus. Cesta do Tipsport ligy je ešte dlhá ačo bude v novom ročníku, nepredbiehajme. A čo sa týka návštevnosti, tak nikto pred sezónou nevedel odhadnúť, koľko ľudí bude zaujímať Slovan v extralige. Z doterajšou návštevnosťou som milo prekvapený, s takou kulisou a ľudmi v hľadisku som sa ešte nestretol. Robí mi radosť, keď vidím, že sa ľudia bavia, aj keď nie vždy odohráme super zápas. Budeme sa snažiť v ďalšom priebehu súťaže udržať vysoké januárové návštevy a podávať, čo najlepšie výkony. Fanúšik Slovana si to zaslúži.
10:57 Jojo Nemá Slovan záujem v najbližších dvoch,troch rokoch ponúkať zmluvu slovenským reprezentantom ktorý patria českej lige typu k špičke napr.typu Hudáček?
Dobrý. Boli by sme radi, keby náš dres obliekali špičkoví slovenskí reprezentanti pôsobiaci v iných európskych ligách, ale z finančného hľadiska to je momentálne nereálne zrealizovať. Treba si uvedomiť, že týchto hráčov, ktorých si cenia v zahraničných súťažiach, ostávajú v týchto tímoch, čo najdlhšiu dobu svoje kariéry. Jednak kvôli finančným podmienkam a kvalite súťaže.
10:58 Ivan Dobrý deň, Sme radi za dobrú prácu a návrat strateného renomé! Ďakujeme!
Ďakujeme za podporu, je to tímová práca všetkých, čo pracujú na Slovane.
11:00 Jofo Dobrý deň, nezamýšľali ste sa pokúsiť Slovan dosgalt na Spengler cup?
Zdravím. Áno, uvažujeme o tom a začali sme robiť určité kroky, aby sme sa na tomto turnaji v budúcnosti zúčastnili. Bolo by pekné, keby nám to vyšlo už v budúcom ročníku v rámci 100. rokov založenia hokejového Slovana.
11:04 Xxx Je v plane zase obnovit na štadione miesta na statie?
Zdravím. Túto otázku sme preberali pred štartom sezóny spolu s fanklubom. K tejto realizácii potrebujeme súčinnosť a povolenie prevádzkovateľa arény STARZU. Pre tento ročník nám to kvôli iným akciám v aréne nebolo umožnené. Budeme sa o tom opäť baviť po sezóne. Ďakujem veľmi pekne za vaše otázky i priazeň, želám ešte pekný zbytok dňa a držte nám palce.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!