Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.05.2018 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vlado Kobielsky sa opäť stane otcom: Pred hereckou hviezdou stojí veľká dilema

Herec Vladimír Kobielsky (42), ktorý sa teší u divákov veľkej obľube, prekvapil šťastnou novinkou. Hviezda markizáckeho seriálu Oteckovia a víťaz tanečnej súťaže Let´s Dance sa totiž opäť stane otcom.

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Manželka Alena (38), ktorá je kostýmovou výtvarníčkou, mu totiž privedie na svet tretieho potomka. Šťastný herec sa tak stane znova otcom po desiatich rokoch!

Kobielsky, ktorého hviezda žiari na šoubiznisovom nebi už dlhé roky je momentálne tvárou televízie Markíza. Tá ho získala do seriálu Búrlivé víno, neskôr ho obsadila do úspešnej tanečnej šou Let´s Dance, ktorú vyhral a momentálne je súčasťou nového seriálu Oteckovia. Vlado, ktorý nezaháľa ani na doskách, ktoré znamenajú svet, sa tak obracia na všetky strany.

Herec musí deliť svoj náročný program medzi prácu a svoju krásnu rodinu, manželku Alenku a deti Kristiána (13) a Kláru (10). O pár mesiacov ale nastane u Kobielskych, zdá sa, ešte väčší zhon, nakoľko sa herec priznal, že s manželkou očakávajú prírastok do rodiny. K dvom deťom tak už o pár mesiacov pribudne malý poklad. „Na jeseň vraj bociany odlietajú. Ale k nám ešte jeden priletí. Tešíme sa na nového člena našej rodiny!“ pochválil sa Kobielsky svojim fanúšikom na sociálnej sieti.

Otvoriť galériu

 

Veselá rodinka

Vladimír Kobielsky napriek pracovnej vyťaženosti trávi s rodinou čo najviac chvíľ. V minulosti však priznal, že si toho na seba naložil priveľa a jeho prítomnosť v rodine nebola taká častá. „Nonstop nakrúcame nový seriál Oteckovia. A to mi zaberá maximum času,“ priznal Novému Času unavený Kobielsky, ktorý v tej dobe absolvoval aj tanečné tréningy „Nič iné nerobím, len behám medzi nakrúcaním, tréningami, po nociach sa učím texty,“ prezradil vtedy herec.

Celá domácnosť tak ležala na pleciach jeho manželky, ktorá sa mala podľa informácií Nového Času niekoľkokrát posťažovať. Je teda možné, že príchodom nového človiečika do ich rodiny zvoľní zo svojho tempa aj samotný Kobielsky. Ten sa totiž stane v 43 rokoch trojnásobným otcom. Ako to bude zvládať, sa ukáže, pretože pred pár rokmi priznal, že s deťmi to je veľakrát veľmi „veselé“. Hercove deti sú totiž podľa jeho slov veľmi energické a často boli s manželkou vyčerpaní, ale šťastní, že sú spolu. Nový Čas Kobielskeho oslovil, ten však do uzávierky na otázky neodpovedal.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?