Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.07.2015 13:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Juraj Kemka si poriadne zavaril: Príde kvôli tvrdej kritike o flek?!

Juraj Kemka (39) má veľké výhrady k životu na Slovensku. Preto sa rozhodol odísť s rodinou do Rakúska, kde už finišuje so stavbou nového domu. 

Napriek ostrým výčitkám proti rodnej krajine ju však s veľkým presvedčením ospevuje v markizáckej relácii Vo štvorici po Slovensku vlakom, za ktorú dostáva aj slušne zaplatené! Zdá sa teda, že hercovi vôbec neprekáža, že reláciu, ktorej súčasťou je aj on, sponzorovala Železničná spoločnosť Slovensko! Tá je jedným zo štátnych podnikov krajiny, v ktorej sa Kemka narodil a ktorá ho podľa jeho slov núti odísť! Kemka sa rozhodol vziať nohy na plecia a utiecť z rodného Slovenska do Rakúska, ako priznal pre portál zenyvmeste.sk: „Chcem žiť tam, kde je pekne, čisto, útulne a fungujú pravidlá.“

Otvoriť galériu
S manželkou Adrianou si preto kúpili pozemok v neďalekom rakúskom Wolfstahle, kde stavajú dom. Herec sa však vôbec netají tým, že na stavbu si zarába na Slovensku, kde sa mu podľa vlastných slov tak veľmi nepáči! „Najviac nám prekáža, že si tu robí každý, čo chce. Na nikoho nič neplatí a vládne tu vlastne taký western,“ povedal v rozhovore.

Keďže je však tvárou markizáckej relácie Vo štvorici po Slovensku vlakom, ktorú podporila nemalou sumou aj Železničná spoločnosť Slovensko, zrejme si veľmi slušne na svoj rakúsky dom zarobí aj vďaka štátnym peniazom! „Partnerstvo predstavuje aj finančný vklad našej spoločnosti 50-tisíc eur,“ uviedla pred spustením programu pre portál mediálne.sk hovorkyňa Jana Morháčová. 

Po ostrých slovách Kemku na adresu rodného Slovenska Nový Čas získal od kompetentných takéto stanovisko: „Železničná spoločnosť Slovensko sa nebude vyjadrovať o osobných názoroch pána Kemku. ZSSK má uzatvorenú zmluvu o spolupráci so spoločnosťou noemo, ktorá reláciu Vo štvorici po Slovensku vlakom vyrába pre TV Markíza. ZSSK neplatí hercov, ani nevypláca honoráre,“ vyhlásila Zuzana Červená zo ZSSK. Kompetentní v Markíze sa k celej veci odmietli vyjadriť. Zostáva teda otázkou, ako dlho po tvrdých vyjadreniach Kemka zostane v samotnej šou propagujúcej Slovenko, ktoré mu je tak veľmi proti srsti. Dano Dangl, ktorý stojí za produkčnou spoločnosťou noemo, mal včera vypnutý telefón.

Otvoriť galériu

Čo na to SACR?

Do cestovateľského projektu je zapojená aj Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). Aj tá však dala od všetkého ruky preč s tým, že oni len odporúčajú, aké miesta by mal Kemka s kolegami pri nakrúcaní navštíviť. „SACR honoráre hercov neplatí, ani sa finančne nepodieľa na výrobe relácie,“ tvrdí hovorca Martin Šebesta.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký prezident Joe Biden.
Spojené štáty rozšírili balík sankcií: Týka sa to aj Slovenska! Tieto subjekty sú podozrivé z…
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky