Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.04.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Moderátor Viktor Vincze otvorene o adopcii: Osvojili by si s Adelou dieťa z Ukrajiny?

Na televíznej obrazovke pôsobí ako suverén, no často sa ho zmocnia obavy. Sympatický markizák Viktor Vincze (31) priznal, že počas nakrúcania zápasí s obrovskou trémou.

Spolu s Adelou pôsobíte už ako taký zabehnutý rodinný podnik. Vídať vás na spoločenských akciách, hráte spolu kočovné divadlo, obaja účinkujete v šou Let’s Dance. Nestierajú sa vám tie pomyselné hranice, kedy ste manželmi a kedy kolegami?

Vnímam to úplne opačne. Ani v minulosti som pred Adelkou neutekal niekam na pivo von, oddýchnuť si s chalanmi. Veľmi rád s ňou trávim čas a možno práve tá strata nášho spoločného času by bola stratou blízkosti. Máme veľa spoločných tém a to, že sme spolu teraz častejšie aj na pľaci, rozhodne neznamená, že by sme pre seba stratili nejakú vzácnosť. Skôr naopak, považujem to za prehlbovanie toho, čo medzi nami je, a som za to veľmi rád.

Čoskoro budete hosťom markizáckej relácie 2 na 1, ktorú Adela uvádza spolu so svojím dlhoročným kamarátom Danom Danglom (47). Na čo sa v nej môžeme tešiť?

Za normálnych okolností hostia v 2 na 1 očakávajú, že budú nachytaní. Nevedia kedy, nevedia kde, mnohým to aj tak nepomôže, ale deje sa to až po tom, čo ich Adela s Danom pozvú do relácie. No keďže ja som prítomný pri mnohých online poradách, poznám ich procesy, hádky, spôsoby, akými nachytávajú ľudí, báli sa, že by som ich určite odhalil. A tak mňa ako prvého v histórii dostali ešte predtým, než ma vôbec pozvali do 2 na 1, takže som to vôbec nečakal! (Smiech)

Hovorí sa, že v Amerike má každý človek zo šoubiznisu svojho terapeuta. Neskúšali ste si touto cestou vyliečiť dušu a upratať si v sebe aj vy?

Je to aktuálna téma, ale našťastie nie pre mňa. Jedným dychom však dodávam, že to nepovažujem za problém, ak niekto potrebuje svojho terapeuta. V minulosti mala aj Adelka svoju terapeutku, ktorá jej zmenila život v nazeraní na veci - ako sa veci vyvíjajú a v selektovaní toho, čo je dôležité. Táto pomoc je aktuálnejšia pre stále viac ľudí a ja ju považujem za legitímnu cestu riešenia stavu, v ktorom sa človek nachádza. Aj v okolí mám mnoho priateľov, ktorí využívajú terapiu. Možno ju niekedy budem potrebovať aj ja. A nebudem s ňou váhať.

Neďaleko našich hraníc na Ukrajine sa odohráva vojna a krviprelievanie, ktoré sa dotýkajú aj nás. Mnohí ľudia zo šoubiznisu sa aktívne alebo pasívne zapájajú do humanitárnej pomoci utečencom z Ukrajiny. Angažujete sa aj vy?

Áno, asi je zbytočné to nejako konkrétne špecifikovať, ale aj my sme sa rozhodli pomáhať. Dokonca sme zvažovali verziu, že by sme pomohli s ubytovaním aj konkrétnemu človeku. Aktuálne sa však nachádzame v zložitej situácii, lebo prerábame byt a sme kompletne rozbombardovaní. Možnosti v našom dvojizbáku, ktorý momentálne obývame, sú veľmi obmedzené aj pre nás dvoch, nieto ešte pre ďalších ľudí.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Alexandra Mrázová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Požiar v Dobročskom pralese: Plamene sa dostali aj do jadra! Čo všetko poškodili?
Asian doctor is using a stethoscope listen to the heartbeat of the elderly patient.
Tri zlovestné varovné signály tichého zabijaka: Môže sa objaviť na nohách
Ilustračné foto
Konferencia Globsec sa tento rok uskutoční v Prahe: Aha, aké budú hlavné témy
Manželia si dali zbohom po 30-tich rokoch spoločného života.
Foto
Babiš má byť zamilovaný ako tínedžer! Opustil ženu kvôli TEJTO krásnej mladej ryšavke?
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Vážne varovanie: V ďalšej obci spozorovali medveďa! Šelma sa pohybovala v zastavanom území
Exministerka spravodlivosti Mária Kolíková
Koalícia chce odvolať Kolíkovú z postu predsedníčky: Tvrdí, že má na to 3 dôvody
 V Lipanoch sa muž pod vplyvom alkoholu snažil ukradnúť auto.
Foto
Ožratý muž chcel ukradnúť auto: Budete sa chytať za hlavu, čo vyvádzal! Prípad ako zo zlého filmu
(ilustračné foto).
Horskí záchranári zasahovali v Malej Fatre: Uviazol tam turista! Čo sa mu stalo?
Ivan Kmotrík ml. s novou posilou
Kmotrík potvrdil koniec problémovej hviezdy: Je to pre nás facka!
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Novinky o mužovi, ktorého pri obci Selce napadol medveď: Utrpel viaceré zranenia
Foto
Žena urobí všetko pre to, aby bola mamou: Partnera však nechce! Kvôli umelému oplodneniu predala aj dom
Drucker plánuje zmeny v školstve.
Drucker plánuje zmeny v školstve: Monitor ako prijímačky na stredné školy? Aha, čo povedal