Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.01.2022 05:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Po hromadnom odchode hercov prichádzajú do Oteckov neznáme hviezdy: Poťahala za nitky Kavaschová?!

Veľké novinky. Markizácky seriál Oteckovia sa zo dňa na deň stal obrovským hitom. Získal si množstvo televíznych fanúšikov, no od roku 2018, keď sa začal vysielať, prišiel aj o množstvo hviezd.

Naposledy si prešiel obrovským odchodom hercov a diváci už neuvidia obľúbenú rodinku Braňa Deáka (39). Televízia však vyťahuje nové posily. V hlavných úlohách sa predstavia nie veľmi známa speváčka Andrea Bučko (32) či herec Daniel Žulčák (33), ktorých životy a kariéra sú nápadne prepletené s niekdajšou hviezdou Oteckov Dominikou Kavaschovou (32). Dopomohla im azda herečka k lukratívnym kšeftom?!

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Oteckovia patria medzi obľúbené a úspešné seriály, ktoré si držia sledovanosť. No len v polovici decembra prišiel Nový Čas s informáciou, že seriál príde o ďalšie herecké hviezdy. Celá rodinná linka Braňa Deáka sa začala rúcať odchodom Dominiky Kavaschovej, ktorá si momentálne užíva materské povinnosti a ktorá s hercom mala seriálového syna Maxa. No ako sa to občas stáva, nie vždy to ostane pri jednom odchode a ani tentoraz to nebolo inak.

„V nasledujúcej sérii seriálu Oteckovia sa Braňo Deák, Jana Kovalčíková, Tobias Kráľ, Zuzana Porubjaková a Roman Poláčik neobjavia,“ uviedla vtedy pre Nový Čas PR manažérka Markízy Ľudmila Ráceková. Televízia sa však rozhodla dieru zaplátať a do seriálu prichádza nová rodina na čele so speváčkou Andreou Bučko, s hercom Danielom Žulčákom či víťazkou Tvoja MINI tvár znie povedome Sárou Šalingovou. Práve Bučko a Žulčák, ktorí nie sú verejnosti až takí známi, majú veľmi blízko k herečke Dominike Kavaschovej, ktorá bola kedysi najvýraznejšou postavou Oteckov.

Po odchode na materskú v seriáli skončila, ale Markíza sa netají tým, že by ju brali naspäť všetkými desiatimi. Dominika tak kontakty rozhodne má a nie je tajomstvom, že ju so speváčkou Andreou Bučko spája nielen kamarátstvo, ale aj spoločný hudobný projekt, z ktorého už vzišlo aj CD. Žulčák je zasa súčasťou kapely Dominikinho snúbenca Fischera, a preto sa natíska otázka, či k získaniu lukratívnych kšeftov pre menej známych kamarátov v Markíze nedopomohla práve ona.

Nový vietor

Niet však pochýb o kvalitách nových tvárí, ktoré sa objavia v nových častiach Oteckov. Nová rodinka má veľkú šancu zabodovať a získať si priazeň divákov nielen svojím hereckým talentom, ale aj zlatom v hrdle. „Do deja 8. série seriálu Oteckovia prichádza nová rodina - Veselí. V úlohe nového otecka sa predstaví Daniel Žulčák a v úlohe mamy Andrea Bučko.

Nové časti seriálu môžu diváci už teraz nájsť na Voyo a od pondelka 10. 1. vo vysielaní Markízy,“ dodala Raceková. Ostáva len veriť, že diváci nebudú dlho oplakávať rodinku odídeného Braňa Deáka, ale že si svojich fanúšikov nájde aj nová rodinka Veselých, ktorá do seriálu rozhodne prinesie nový vietor a kopec zábavy.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: sm, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?