Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.11.2021 13:00 | Prominenti | Nový Čas Víkend

O čom sníva Soňa Müllerová? Úprimná odpoveď legendárnej hlásateľky a priznanie o Richardovi

Moderátorka Soňa Müllerová na 60 rozhodne nevyzerá, napriek tomu vraví, že jej ubudlo trochu energie.

Čo hovoríte na jej kariéru influencerky? Všetky ženy podporuje a oslovuje ich bohyňa...

Keď nastúpil instagram, mala som najskôr z toho obavy, predsa len, človek stráca anonymitu, ale Ema to dokázala zúročiť. Počas pandémie začala robiť z domu a tým pádom jej dal instagram obrovský priestor, aby ukázala, čo v sebe má. Je veľmi kreatívna a vie sa prezentovať. To, že chce spájať šikovné ženy a dodáva im energiu a silu, je veľmi pozitívne, sledujem ju z diaľky a vo všetkom jej držím palce. Keď sa ma opýta, tak jej poviem svoj názor, ale ide si svojou cestou a nechcem do nej veľmi vstupovať. 

Otvoriť galériu

Máte aj syna Filipa...

Filip je úžasný chlap. Občas sa aj objaví na nejakých fotkách, ale ľudia nevedia, že to je on. Zabávame sa na tom, keď si myslia, že je Richardov ochrankár. Je rád v anonymite, je doktor práv, ale venuje sa niečomu inému. Inak mám prísny zákaz o ňom rozprávať. (smiech)  

Nechceli by ste už byť starou mamou?

No tak ja by som chcela! Teším sa na to, mám po deťoch poodkladaných niekoľko kufríkov s plyšiakmi, s legom, bižutériou... Keď budem mať vnučku, tak si ovešiame všetko na seba a budeme sa zabávať. Verím, že mladým pomôžem s deťmi, tak ako pomáhali moji rodičia mne. To vždy dobre padne. 

Ak si máte rozmaznať telo aj dušu, čím najradšej?

Takýmto veciam sa príliš nevenujem. Kult rozmaznávania svojho tela teda veľmi neriešim. Samozrejme, že idem aj na kozmetiku, ale že by to bolo niečo špeciálne, ako je vylihovanie vo wellnesse, na to veľmi nie som, tam sa nudím. Ak si chcem dopriať niečo dobré, je to spánok. A teším sa, keď sa môžem stretnúť s kamarátkami. Babinec so silnou ženskou energiou, to pôsobí veľmi blahodarne na moju dušu. Veľa sa dozviem a veľa sa aj nasmejem. Alebo rada objavujem. Tu v Bratislave pribudlo toľko krásnych miest a priestorov. V sobotu a v nedeľu po obede „zapriahnem“ svoju Yamu - tak sa volá môj psík - a ideme sa nadchýnať mestom, potom zasadneme, dáme kávičku, takto to mám rada, to je pre mňa relaxačné.  

Máte rada módu, výborne sa obliekate a ľudia vás vnímajú ako módnu ikonu...

To je taký mýtus. Ani neviem, na základe čoho a kedy to vzniklo. Ja mám rada módu, ale módnu ikonu si predstavujem trochu inak. Móda mi prirástla k srdcu ešte v detstve, mama plietla svetre a šila. Vždy som čakala, kým vyjde nová Burda a ona mi z nej niečo ušije. Na vysokej som bola taká intelektuálka s kristuskami na nohách a v hrubých okuliaroch na očiach. Keď som sa dostala k niečomu modernému, tak som si to vychutnala. Pamätám si, keď sme boli zo školy v Dijone, tak som si na blšom trhu kúpila kopec vecí, ktoré som si, samozrejme, na seba v Bratislave hneď obliekla. Raz som išla po Rolandovom námestí, pristavila sa pri mne jedna pani, pokrútila hlavou a povedala: „Preboha, aké strašidlo.“ Čím chcem povedať, že nie vždy to vyjde a čím som staršia, tak svoj šatník zjednodušujem vo všetkých smeroch. Zdá sa mi, že aj život je jednoduchší, ak máte menej vecí. A to nielen na obliekanie. 

Otvoriť galériu

O čom sníva Soňa Müllerová?

Juj, ja by som toho chcela ešte zažiť. Keď sa raz skončia tieto pandemické časy, chcela by som ešte trochu pocestovať. Tak bez obáv, že chytím niekde koronu. Snívam o tom, že raz budem mať čas na to, aby som sa vrátila ku knihám svojej mladosti a chcem si ich prečítať s touto zrelou hlavou. A chcem byť ešte kreatívnejšia a pokračovať v tvorbe dizajnových šperkov. A čo je najdôležitejšie, mám osemdesiatnikov rodičov a chcem byť čo najviac s nimi, lebo pri nich mi je dobre. Snívam o tom, aby som mala silu a energiu pri nich stáť a byť nablízku, keď ma budú potrebovať. To si tak tajne želám, ale zároveň robím všetko pre to, aby to tak bolo.

späť
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas víkend, Karin Kollárová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up of a calculator and euro money in a financial analyzing concept
Výška minimálnej mzdy porastie: Kedy a o KOĽKO by sa mala zvýšiť?!
Tokyo, Japan – January 2, 2019: In Japan, New Year's celebration ceremony will be held at the Imperial Palace in New Year. That day is January 2.Many citizens gather there and celebrate with the Emperor and the Royal Family. People will shake a lot of national flags and pray for happiness. Current Emperor retires April 30, 2019. On May 1, the Crown Prince attends the Emperor. ‘Heisei’ of the Japanese era will change to a new era.
Japonsko môžu čakať historické zmeny: Trvalo sedem rokov, kým o tom začali diskutovať!
ilustračné foto
Foto
Šokujúca smrť! Zomrel len 47-ročný kaskadér známeho hollywoodskeho herca
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Kaliňák reaguje na pozvanie prezidentky: Prehovoril aj o premiérovi Robertovi Ficovi
Pellegrini po útoku navštívil premiéra v nemocnici.
Pellegrini: Premiér si z atentátu pamätá všetko, o TOTO ma prosil
Bojový dron
Ukrajina útočila na Kryme: Rusi sa z výsledku nepotešia! Prišli o dôležité stroje
Policajti zabili ozbrojeného muža, ktorý chcel podpáliť synagógu.
Šialenec chcel zapáliť synagógu, postihol ho fatálny osud: Nové zistenia! Takýto príkaz ho čakal
Na snímke zľava vicepremiér a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD), predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) a podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková (Hlas-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom
Vláda pokračuje v práci bez premiéra: Kto povedie zasadnutie?
Z miesta streľby v Handlovej Fica odnášal záchranársky vrtuľník.
Odborníci vysvetľujú: Čo (ne)robiť, ak máte po útoku na premiéra ťaživé pocity
Vodiči stojaci v kolóne neboli nadšení z manévru ďalšieho šoféra.
Váš Tip
Šoféra stojaceho v kolóne skoro porazilo, keď to uvidel: Hrozná drzosť, ktorá dvihne tlak aj vám!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Aktualizované
Premiér Robert Fico absolvoval chirurgický zákrok
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Koniec najzamilovanejšieho páru šoubiznisu? ROZVOD má byť na spadnutie! TOTO je dôvod