Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.04.2021 00:00 | PR články
Sponzorované

Na Slovensku predala Toyota už 10 000 hybridných vozidiel

Jubilejným desaťtisícim automobilom je Toyota C-HR Hybrid. Popularita hybridov neustále rastie a v súčasnosti tvoria na našom trhu až 45 % celkového predaja značky.

Keď pani Marína Šimková koncom roka 2020 navštívila predajné miesto Toyota v Banskej Bystrici, rozhodne netušila, že si vyberie hybridné vozidlo s poradovým číslom desaťtisíc. Jubilejný hybrid je crossover Toyota C-HR. „Keď prišiel čas uvažovať nad novým vozidlom, mala som zopár kritérií, pri ktorých som nechcela robiť žiadny kompromis. V aute trávim naozaj veľa času, a tak sú pre mňa dôležité aj iné veci, nielen dizajn. Pohodlie, bezpečnosť a v neposlednom rade som chcela moderné auto. Pretože som zvažovala auto, ktoré bude mať aj ekologický rozmer, ponuka sa značne zúžila. Keď som teda spojila všetky svoje požiadavky a predstavy, z aktuálnej ponuky bola pre mňa voľba jasná. Model Toyota C-HR. Verím, že hybridné vozidlá sú tou správnou voľbou. Vozidlo je nielen ekologické, ale navyše aj úsporné, čo je benefit, ktorý nikdy neurazí,“ hovorí s úsmevom pani Šimková, ktorá pracuje v oblasti právnych služieb.

Otvoriť galériu

Obrovské prekvapenie

Pani Marína dostane k autu aj pozornosť od značky Toyota v podobe účasti na svetoznámych majstrovstvách rely WRC, ktorých jednotlivé kolá sa každoročne konajú vo viacerých štátoch po celom svete. Po vzájomnej dohode pôjde pani Marína spolu s manželom povzbudiť aj tím Toyota do Fínska v dňoch 29. júla až 1. augusta 2021.
„Rád by som touto cestou zaželal pani Šimkovej veľa šťastných kilometrov. Verím, že bude s vozidlom a službami Toyota spokojná. Som rád, že vozidlo s poradovým číslom 10 000 je práve Toyota C-HR, pretože ide o skutočne výnimočný model, ktorý je stelesnením mestskej mobility a zároveň svojím dizajnom vystupuje zo sveta všednosti,“ povedal Milan Kočka, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe – Slovakia a dodal: „Hybridný pohon priviedla značka Toyota počas uplynulých 25 rokov do dokonalosti a fakt, že sme umiestnili na slovenský trh už viac ako 10 000 vozidiel, potvrdzuje, že je v súčasnosti tou najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy v spoľahlivosti, hospodárnosti či so samotným používaním vozidla. Hybridné vozidlá Toyota bez nutnosti dobíjania navyše dokážu jazdiť až 80 % času v režime s nulovými emisiami a predstavujú tak v súčasnej dobe to najlepšie riešenie z pohľadu znižovania emisií CO2.“

Vyberie si každý

Vďaka obsiahlemu modelovému radu, v rámci ktorého Toyota poskytuje hybridný pohon takmer v každom segmente, existuje dostatočne široká ponuka pre potreby akéhokoľvek zákazníka, od Toyoty Yaris Hybrid až po najväčšie 7-miestne hybridné SUV s názvom Highlander.
Jedna z najväčších noviniek, ktorú značka uviedla na trh práve v týchto dňoch, je však bezpochyby druhá generácia vozidla na vodíkový pohon Toyota Mirai.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
Blinken žiada Hamas o jediné: Šanca na konečné zmiernenie utrpenia v Gaze?
Z výsledkov výskumu vyplýva, že nám pravdepodobne hrozí vymretie.
Ľudstvo čaká KATASTROFA nevídaných rozmerov: Z toho, čo má prísť, behá mráz po chrbte
Záchranári mali plné ruky práce (ilustračné foto).
Leteckí záchranári v pohotovosti: Lyžiara musel po škaredom páde ratovať vrtuľník
(ilustračná foto)
Medvedica zaútočila na hubára! Zahnala sa po ňom a... Našli ho v takomto stave
Štyria hráči spod Tatier majú podpísané jednocestné zmluvy: Erik Černák (Tampa Bay Lightning), Martin Fehérváry (Washington Capitals), Adam Ružička (Calgary Flames) a Tomáš Tatar (Colorado Avalanche).
Adam Ružička má nového agenta: Pridá sa k Slovákom v Rusku? TIETO kluby sú v hre!
Pri prevrátení vlečky ťahanej traktorom sa  zranilo 30 ľudí.
Vlečka ťahaná traktorom sa prevrátila: Zranilo sa viacero mladíkov, niektorí vážne
Police in hi-visibility jackets policing crowd control
Hrôza na škole! Násťročný mladík chcel vraždiť: Sila, čo malo byť útočnou zbraňou
(ilustračné foto)
Polícia má na stole poburujúci prípad: Zlodeji okradli seniorov o desaťtisíce eur! Bezočivé, ako k tomu došlo
Mislav Rosandič.
Foto
Agent prezradil novinky o Rosandičovi: Je spokojný so životom v Rusku a bude pokračovať v KHL!
Princ Harry a William
William nedovolí, aby sa Harry k chorej Kate priblížil: To, čo jej urobil, bratovi NEODPUSTÍ!
dangerous infectious insect mite crawls on the skin of the fingers of the human hand to suck the blood
Kliešťová sezóna je v plnom prúde: Čo robiť, ak si jedného nájdete na pokožke? Zlý postup môže mať fatálne následky
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka Čaputová na rovinu: TOTO bolo jedno z najlepších rozhodnutí Slovenska!