Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.01.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Mamička si v pôrodnici pomýlila meno pre syna: Chyba, ktorú si bude vyčítať celý život

Rozhodnutie, ktoré sa jej nevyplatilo. Mamička začala nečakane rodiť a samotný pôrod bol pre ňu veľmi náročný. Keď sa jej zdravotné sestry spýtali na meno dieťatka, zaváhala. Toto jej rodina tak ľahko neodpustí.

Mamička pre portál Mirror vysvetlila, že veľmi dlhú dobu nevedela, že je tehotná a keď sa novinu dozvedela, nezverila sa s ňou otcovi bábätka, pretože mal vážne rodinné problémy a nechcela mu pridať na starostiach. Rovnako o tom, že je tehotná, nepovedala ani svojim rodičom z obavy, že by z nej boli sklamaní. Dokonca nepremýšľala ani nad menom pre dieťatko.

Jej pôrod bol extrémne náročný a bola veľmi vďačná za lekárku, ktorá jej bola veľkou oporou. Keď prišla otázka, aké meno dá svojmu synčekovi, mamička sa zamyslela a napadlo jej, že by svoje dieťa mohla pomenovať po lekárke, ktorá jej pomáhala. „Volala sa Audrey a mne hneď napadlo, aj keď to nie je úplne bežné, že Audrey sa dá použiť aj ako chlapčenské meno. Vlastne som si myslela, že je to celkom roztomilé, a tak som dala svojmu synovi meno Audrey,“ opisuje svoje rozhodnutie mamička.

 

Keď o svojom tajnom tehotenstve povedala rodičom, v skutočnosti boli nadšení, že sa jej narodil krásny malý chlapček. „Ale povedali mi, že dať mu dievčenské meno je kruté. Odpovedala som im, že Audrey je aj chlapčenské meno, a tak sme si to začali hľadať na internete,“ povedala mamička. A práve vtedy prišla rana. Pomýlila sa. „Vyhľadali sme to a zjavne som myslela na meno Aubrey. Cítim sa ako idiot,“ povedala mama.

"Teraz, keď sme s priateľom vo vzťahu a spolu vychovávame Audreyho, hovorí mi, že jeho meno miluje. Hovorí, že je hlúpe, že jedno písmeno môže zmeniť pohlavie mena a že je to aj tak len kopa písmen. Tvrdí, že si nedokáže predstaviť, že by sa volal inak ako Audrey,“ povedala chlapcova mama, ale priznáva, že jej kamaráti s otcom chlapčeka nesúhlasia. Ich reakcie sú podľa nej zmiešané a dokonca jej povedali, že Audreymu „ničia život“.

Mama sa v zúfalstve obrátila na používateľov sociálnej siete Reddit a pýtala sa ich, čo si o výbere mena myslia oni. Mnohí jej potvrdili, že meno Audrey sa často používa pre dievča a aj pre chlapčeka. „Ak sa vám obom páči toto meno, nechajte mu ho. Pomenovali ste ho z veľmi milého dôvodu, aby ste si niekoho uctili. Ak s ním majú problém iní, je to ich problém, nie váš,“ znel jeden z komentárov a doplnil ho ďalší: „Audrey sa už predtým používalo ako chlapčenské meno a nie je to nič zvláštne. Gratulujem vášmu sladkému synovi“.

Nie všetci však zdieľali tento názor. „Toto dieťa čaká svet plný bolesti. Vo Veľkej Británii sa Audrey volá stará žena. Roztrhá ho to na kusy. Je to smutné, ale je to pravda,“ napísal jeden používateľ. „Urobili ste chybu,“ napísal ďalší.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vo veku 68 rokov zomrel Ján Uličiansky.
Foto
Slovensko prišlo o ďalšiu osobnosť: Zomrel spisovateľ Ján Uličiansky († 68)
SMSka
Chodia vám podozrivé SMS správy? TOTO si všimnite, predídete tak veľkej škode!
Speváčka sa konečne opäť usmieva.
Foto
Celeste prehovorila o ÚTEKU zo šoubiznisu: TIETO slová ju roky ničili! Spoveď o najhoršom období
Policajti na mieste našli auto mimo vozovku v poli, prevrátené na streche.
Mladícka nerozvážnosť dopadla katastrofálne: Prevrátené auto na streche! Jedna z osôb je v kritickom stave
Ruský prezident Vladimir Putin.
Nemecko tvrdí, že odhalilo PLÁN Ruska! Strašné, čo pripravovali na TOMTO území: Spomína sa aj Česko
Podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Robert Kaliňák poďakoval španielskej ministerke obrany: Takto to súvisí s NATO
(ilustračné foto)
Úrady zvýšili stupeň ohrozenia na MAXIMUM: Takmer 10-tisíc obyvateľov príde o domov!
Jeleň vybehol na cestu a zboku narazil do motorkára, ktorý následkom zrážky spadol.
Hrozivá nehoda pod Tatrami: Motorkár sa zrazil s jeleňom! Vodič si to poriadne odniesol
Ilustračné foto
Majiteľov čakal po príchode do bytu ŠOK: A toto je akože čo?! Zovrie vám krv v žilách
S Flašíkom sa prišli rozlúčiť viacerí politici.
Foto
Rozlúčka s Flašíkom († 66) plná známych tvárí: Pred krematóriom čakal trúchliacich ŠOK! To musíte vidieť
(ilustračné foto)
Slováci, obrovský pozor pri cestovaní: Tropický CYKLÓN zasiahne v blízkosti týchto miest!
Fotopasca Kataríny nafotila šelmu, ktorá sa snažila dostať cez jej plot.
FotoVáš Tip
Katku vydesil záznam z fotopasce: Na jej pozemok sa dobíjal podivný tvor! Zmätení Slováci iba krútia hlavami