Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2020 18:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Váš Tip

Prepychová Rezešova vila predaná po takmer 2 rokoch: Novým majiteľom luxusu je dvadsiatnik!

Zbavili sa okázalého luxusu! Klan Rezešovcov sa na začiatku roka 2019 odhodlal na nevídaný krok, keď ponúkol na predaj honosnú vilu v Košiciach.

V luxusnej vile žil aj bývalý oceliarsky magnát Alexander Rezeš († 54) a po jeho smrti si drahý príbytok užívala vdova Eva Rezešová. Tá v dome po návrate z basy uchýlila aj svoju dcéru Evu Varholíkovú (43), ktorá si odpykávala trest za smrteľnú dopravnú nehodu v budapeštianskej väznici. A hoci o gýčové sídlo v hodnote státisícov eur nemal nikto dlho záujem, teraz sa už z prepychovej nehnuteľnosti raduje nový majiteľ. Podľa informácií Nového Času sa ním však stal len dvadsaťdvaročný chlapec z Košíc!

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Podľa informácií Nového Času sa vdova po Alexandrovi Rezešovi († 54) luxusného sídla konečne zbavila. Obrovské dvojpodlažné kráľovstvo, kde žil známy privatizér a oceliarsky magnát, ktorý bol za Mečiara druhým najbohatším človekom na Slovensku, je tak už v nových rukách.

Otvoriť galériu

Odkiaľ však zobral dvadsaťdvaročný mladík státisícovú sumu na kúpu tohto domu, nevedno. Tak ako nie je známe, o koľko si presne Rezešovci prilepšili. Ako sme však informovali pred niekoľkými mesiacmi, nehnuteľnosť, ktorá dýchala luxusom, bola v ponuke realitnej kancelárie za úctyhodných takmer 900-tisíc eur. Aj keď sa dom nedarilo takmer dva roky predať, predsa len sa našiel niekto, kto vilu kúpil.

 

Nevídaný prepych

Rezešovcom sa napokon obrovského domu, prepchatého tým najlepším, čo trh ponúkal za čias zlatej éry, keď bol Alexander Rezeš na vrchole svojich podnikateľských aktivít, podarilo po dlhom čase konečne zbaviť. Po smrti hlavy klanu Rezešovcov zostala v dome žiť len vdova Eva Rezešová. Tá neskôr prichýlila aj svoju dcéru Evu, ktorá si v roku 2018 odpykala trest za smrť štyroch osôb, ktoré zahynuli na následky dopravnej nehody na diaľnici v Maďarsku.

A práve jej prepustenie na slobodu malo byť impulzom, prečo sa klan Rezešovcov rozhodol honosného sídla zbaviť. Predsa len pre vdovu Evu bola táto nehnuteľnosť priveľká. Objavili sa dokonca informácie, že sa mladá Eva Varholíková rozhodla usadiť za hranicami Slovenska, čo sa však nepotvrdilo. „Eva nechce nechať mamu samu v tom veľkom dome, tak sa ho rozhodli zbaviť,“ tvrdil nám v tom čase zdroj.

Otvoriť galériu

Na začiatku roka 2019 sa tak objavili fotky a inzerát prepychovej nehnuteľnosti na jednej z realitných kancelárií. A hoci na stránke nebola udaná žiadna suma, už zo snímok bolo zjavné, že ide o mastnú záležitosť. Samozrejmosťou vybavenia sídla bol totiž prepychový a na mieru robený nábytok či kachle vykladané 24-karátovým zlatom. Nechýbali ani luxusné doplnky, ako sú koberce od Versaceho či kozub z talianskeho mramoru.

Podľa košického realitného makléra, ktorý si želal ostať v anonymite, sa cena nehnuteľnosti mohla vyšplhať aj nad milión eur. Takýto balík peňazí však nebol nikto dlhý čas ochotný rodine zaplatiť. Až donedávna, keď sa kúpnou zmluvou zo dňa 28. 10. 2020 stal novým majiteľom len 22-ročný Košičan Róbert Juraj.

Luxusná vila

Rozloha dvojpodlažnej vily: 820 m²

Pozemok: 1 580 m²

Bazénové centrum: 149 m²

Na prízemnom podlaží sú: vstupná hala, centrálny priestor pozostávajúci z obývacej izby, jedálenského sedenia, zo šatníka, z kuchyne a z dvoch toaliet.

Na vrchnom podlaží sú: detská izba, dve spálne, dve kúpeľne a šatník. Sprchový kút s keramickou mozaikou, potiahnutou 24-karátovým zlatom. Koberce Versace, koža z tigra v kúpeľni, kozub s talianskym mramorom. Na stenách sú tapety, strop ma benátsky štuk, ktorý odráža svetlo, vytvára hĺbku a dojem, že sa v ňom prelínajú farebné odtiene, čím dotvára veľkolepé architektonické detaily interiéru.

Odhad ceny realitného makléra: viac ako milión eur

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: msvn, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Nemeckí policajti v pohotovosti: Na to, čo sa chystá v Berlíne, budú dozerať tisícky z nich
Building is On Fire. Fireman is Going Upstairs. Open Flames are Seen on Stairs.
Požiar na východnom Slovensku: Plamene sa rozšírili extrémne rýchlo! Ako k tomu došlo?
Ukrajinský vojak strieľa z húfnice (ilustračná fotografia).
Dostane Ukrajina mužov, ktorí sa vyhýbajú odvodu, späť? Na pomoc prichádza aj Poľsko
Britský panovník Karol III.
Foto
ŠOK pre všetkých! Palác prehovoril o zdravotnom stave kráľa Karola III: Hlavného slova sa ujali lekári
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister spravodlivosti Susko si posvietil na sudcov: Prebrali spolu dôležité otázky! Chystajú sa zmeny?
(ilustračná foto)
Európska lieková agentúra upozorňuje na očkovanie proti covidu: Výzva pre výrobcov!
(ilustračné foto)
Žena zjedla sushi z reštaurácie a zomrela! Na jej posledné slová nezabudnete
SNS vymenovalo nového nominanta na post ministra životného prostredia. Je ním Tomáš Taraba
Huliak o probléme so šelmami: V zásahovom tíme nebol nik, kto by bol kvalifikovaný na odstrel medveďa
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Osud školáčky, ktorá pobodala spolužiačku, je spečatený: Proti verdiktu nik nenamietal
Ukrainian flag in the wind. Blue Yellow flag Against the city at night
Slovensko dodalo Ukrajine špeciálne drony: Budú ich používať na jednu dôležitú vec
Cyklista podľa polície zrazil dievčatko a odišiel.
VIDEO Cyklista v centre Trnavy zrazil dievčatko: Šokujúce, čo spravil potom! Spoznávate ho?
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
Veľký HOROSKOP na máj: Kto nájde lásku a koho zradí zdravie? Pozor na risk v práci