Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.08.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Krach manželstva, ktorý nik nečakal: Čo naozaj rozdelilo Tinu a Separa?!

Idú od seba po dlhom zvažovaní! Raper Separ (33) a speváčka Tina (36) už viac nebudú kráčať spoločne po jednej ceste.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Správa o ich rozchode, ktorú oznámil samotný Separ, zaskočila všetkých. Dvojica si však podľa jeho slov prešla náročným obdobím, ktoré, zdá sa, nedokázali ustáť. Veľkou skúškou musela byť medzi iným aj ťažká diagnóza - skleróza multiplex, s ktorou Tina už roky bojuje. Kedysi veľká spevácka hviezda, ktorá vypredávala koncerty, sa stiahla do úzadia a vedie život venovaný najmä rodine a objavovaniu vlastného ja. Separ je však na vrchole svojej kariéry a neustále koncerty, ponocovanie a párty život si rozhodne vyžadujú veľkú dávku rešpektu od zvyšku rodiny. Povestných klinčekov do rakvy ich vzťahu zrejme však už bolo priveľa.

Separ prekvapil svojím úprimným vyjadrením o spoločnom živote so speváčkou. „Tina a ja sme spolu prežili nádherné životné obdobie, počas ktorého sme stihli zažiť všetko, čo vystihuje veta ,v dobrom aj v zlom‘. Videli sme spolu kus sveta, vychovávali dve nádherné deti, vybudovali spoločný domov. No zažili sme aj veľmi ťažké chvíle, keď sme si siahli na úplné dno, nie to finančné, skôr to psychické. Ale aj to sme zvládli,“ priznal úprimne Separ na sociálnej sieti a pokračoval.

„Ako ubiehal čas a každý z nás sa začal venovať rozdielnym témam a veciam, začali sme sa vzďaľovať. Vždy pre nás bola rodina na prvom mieste, ale témy, o ktorých sme sa rozprávali, sme začali vidieť z rôznych uhlov a nenachádzali prienik. Preto sme sa po veľmi ťažkej a nie jednoduchej úvahe rozhodli, že kým sa to dá v láske a mieri, necháme jeden druhého ísť svojou cestou.“ Je teda isté, že manželov čaká rozvod a za svojím šesťročným manželstvom urobia definitívnu bodku. Separ však už vo svojich slovách naznačuje dôvody, ktoré ich dohnali k rozchodu.

 

Ako raper je už niekoľko rokov v kurze a jeho pracovný diár praská zápiskami termínov jeho koncertov. Práve tie sú prevažne v nočných hodinách a častokrát zábava pokračuje aj po skončení vystúpení a neskoré príchody domov nie sú rozhodne ničím výnimočným. Život umelca je totiž vždy určitým spôsobom kočovným spôsobom života. Stále na cestách, každý deň na inom mieste... Zatiaľ čo však Separ zarábal peniaze koncertovaním, Tina sa starala o deti. Spoločne sa udomácnili v novom dome v golfovom areáli s priamym vstupom do jazera, kde našla nevídaný pokoj, ktorý je pre ňu viac ako potrebný. Tina tak zostala stáť na inej strane barikády, ako stál jej muž Separ.

Odišla zo sveta šoubiznisu a venovala sa výhradne deťom, rodine a sebe. Obrovský šok prišiel v roku 2018, kedy priznala, že už dlhšie obdobie bojuje s vážnym a nevyliečiteľným ochorením sklerózou multipex. „Mnohí vedia, mnohí nie, ale pred niekoľkými rokmi som zažila totálny fyzický kolaps, tlak mi vyskočil, teplota prudko klesla, polovica tela ostala bez odozvy, odviezla ma záchranka na ARO a tam mi na základe nálezov diagnostikovali sklerózu multiplex,“ priznala vtedy speváčka, ktorá však odmietala liečbu od lekárov a spoliehala sa na seba.

Jej myseľ sa zamerala na štúdium vlastného tela, jeho procesov, zdravej stravy a celkovo, ako aj sama priznala, prešla kus cesty k sebapoznaniu. Neskôr si dokonca otvorila súkromnú škôlku založenú na iných princípoch výučby, ako tie klasické. A zatiaľ čo kedysi dvojicu spájala hudba, spoločné záujmy a celkovo „umelečno“, teraz sú ich záujmy diametrálne odlišné, čo mohlo byť veľkým kameňom úrazu v ich vzťahu.

Návrat na pódiá?

Hoci sa dvojica rozchádza, Separ otvorene hovorí, že zostávajú priateľmi a Tina bude vždy patriť do jeho života. Raper si vylial svoje srdce a mnohých fanúšikov tak v dobrom zmysle slova prekvapil, pretože súkromie známy raper komentoval len veľmi výnimočne. Jeho ešte stále manželka však stíchla. Aspoň čo sa týka sociálnych sietí. Jej profil zmizol a jediným „výkrikom“ k tejto téme bolo video na profile Separa. V ňom sa dvojica doberala a robila si z rozchodu žarty. Tina však stihla spomenúť, že sa onedlho k svojim fanúšikom vráti s novými skladbami.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
V tomto úseku na D2 rátajte s obmedzením: Bude prejazdný len jeden jazdný pruh
Close op of the steering wheel and shatterd windshield of a wrecked vehicle.  Cross processing.
Čierna štatistika zo Žilinského kraja: Smutné, koľko ľudí zomrelo na cestách tento rok
nemocnica Trenčín
Fakultná nemocnica v Trenčíne má nového šéfa: Na post bol jediný uchádzač
Military combat drone UAV
Dramatická noc: Rusi tvrdia, že zostrelili 6 ukrajinských dronov
Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Váš Tip
V Banskej Bystrici vytvoria raj pre seniorov: Čo ich čaká v novom oddychovom priestore?
(ilustračné foto)
Robotníci našli 30 rokov ZAKOPANÉ ľudské telo: Ako je možné, že sa TOTO utajilo?!
Na poslednej ceste Lillu († 17) odprevadili v bielej truhle, za ktorou kráčala užialená mama Judita.
Foto
Posledná rozlúčka talentovanej futbalistky († 17) plná sĺz: Dojemné, ako si ju mesto uctilo
Policajti sa s tak opitou vodičkou už dlho nestretli.
Rekordérka v Piešťanoch: Útla Ľubomíra nafúkala skoro ŠTYRI promile! Z VÝHOVORKY odpadnete
Foto
Ružomberok triumfoval v pohári aj vďaka krásnej fyzioterapeutke: Nagyová zdolala Jurišičovú
Flooding in Nelson City Centre along Maitai River after massive rainfalls on 18/08/2022.
Historická katastrofa v Brazílii: Zomrelo 29 ľudí, ďalších 60 je nezvestných
(ilustračné foto)
Loď začala horieť, kapitán UŠIEL medzi prvými, zomrelo 34 ľudí: Aha, čo s ním spravia
Foto
Šatan oznámil skvelú správu: Slovensko posilní duo zo zámoria!