Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.02.2019 06:20 | Správy | Domáce správy
Špeciálny projekt

Nepremeškajte dni plné krásy v Inchebe: Prichádza Interbeauty a Svadobný veľtrh!

V poradí už 36. ročník veľtrhu kozmetiky Interbeauty, jeho jarná edícia, sa aj tentokrát bude niesť v znamení kozmetických noviniek a aktuálnych trendov v líčení, vo vlasovom stylingu i v nechtovom dizajne. Spoločne s Interbeauty prichádza aj najväčší Svadobný veľtrh, kde sa prípravou svojho „veľkého“ dňa budú môcť inšpirovať všetky budúce nevesty a ženísi. Preto neváhajte a rezervujte si nasledujúce dni od 8. do 9. februára na návštevu bratislavskej Incheby.

Fotogaléria
20
fotiek v galérii

Na veľtrhu sa počas dvoch dní budú môcť dámy nechať skrášliť úplne zadarmo a popritom si domov odniesť produktové novinky za zvýhodnené ceny. Na svoje si tentokrát prídu aj muži, pre ktorých je určená úprava ich vlasov a brady, rovnako ako historicky prvá Fashion Show pod známou značkou MMG.

Kozmetické novinky

Medzi aktuálnymi novinkami nájdu návštevníčky hybridné očné tiene od značky Gosh, ktorá ich predstaví ako trojicu kozmetických výrobkov: očné tiene, linku aj farbu na obočie v jednom. Taliansky výrobca vlasovej kozmetiky, spoločnosť FarmaVita, predstaví krémovú farbu na vlasy s výťažkom z para orechov, šampón na neutralizáciu žltého pigmentu i vynikajúci a voňavý arganový olej na tvár, ruky a telo. Nechtovými novinkami budú laky od českej značky Enii-nails, ktoré boli vyvinuté v kombinácii akrylového a gélového systému. Profesionálne kozmetičky si budú môcť otestovať účinok nových pleťových ampuliek od nemeckej značky Phyris a popritom si na odbornom workshope vyskúšajú masážne techniky tváre.

 

Túžite po zmene vizáže?

Otvoriť galériu
Zdroj: Špeciálny projekt
Veľtrh je na to najvhodnejším miestom. Ak neviete, aký typ líčenia alebo účesu sa vám hodí najlepšie, nechajte sa inšpirovať odporúčaniami profesionálnych vizážistov. Na Interbeauty sa bude líčiť zadarmo, strihať a diskutovať o tom, čo je dnes naozaj trendy. Stretnúť sa môžete s viacerými známymi osobnosťami, medzi inými aj vizážistky a influencerky Luciu LUCID Sládečkovú a Zuzanu Šutjakovú. Obe dámy budú na pódiu naživo líčiť svoje modelky a popritom odovzdajú svoje cenné skúsenosti získané dlhoročnou praxou.

Zaujímavý a bohatý sprievodný program

Návštevníkov čaká súťaž v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike INTERBEAUTY TROPHY 2019, Majstrovstvá Slovenska v maľovaní na telo BODY ART 2019 či Prvá medzinárodná súťaž v microbladingu a micropigmentácii obočia. INTERBEAUTY TROPHY vyzve svojich účastníkov do boja v dvoch kategóriách vyhlásených pre oblasť dekoratívnej kozmetiky: využi potenciál červenej a kráľovská svadba – Lady z Windsoru. V účesovej tvorbe sa bude súťažiť v kategóriách progresívny strih, módny večerný účes a Ofina – návrat 70. rokov.  Témou tohtoročného body paintingu bude záhadná a rúškom zahalená téma „evolúcia“. Podobne ako po minulé roky sa návštevníci môžu tešiť na úchvatné a obdivuhodné výtvory maľované farbami na telách modeliek a modelov.

Interbeauty nielen pre dámy, ale aj pánov

Otvoriť galériu
Zdroj: Špeciálny projekt
Hoci dlhé roky platilo, že veľtrh kozmetiky patril výlučne dámskemu publiku, dnes to už skutočne nie je tak. Na Interbeauty bude mať svoju expozíciu aj značka MMG Freedom Barbers, za ktorou stoja známi barberi Maroš Ihnát a Martin Sabo. Obaja páni sa tu postarajú o svojich zákazníkov, ktorí si v ich „barbershope“ budú môcť nechať upraviť svoje vlasy, bradu a súčasne vyskúšať kozmetické produkty novovznikajúcej zna ky Freshback. Barberi svoje služby poskytnú za dobrovoľné symbolické sumy a výťažok z nich darujú na dobročinné účely. Zaujímavosťou je však aj prvá MMG Fashion Show. Tá bude ukážkou módnych značiek a vlasových strihov, ktoré budú prezentované v troch hlavných témach: Street Style, Sport Style a Classy.

Inšpirácie pre budúce nevesty a ženíchov

Spoločne s  Interbeauty sa v Inchebe koná aj najväčší Svadobný veľtrh, na ktorom sa predstavia firmy podnikajúce v oblasti svadobného priemyslu: svadobné agentúry, požičovne svadobných a spoločenských šiat, prevádzkovatelia svadobných priestorov, ale aj skúsené aranžérky či dekoratérky. Prezentovať budú nové trendy svadobnej módy, obrúčok a ostatných doplnkov, svadobnej výzdoby či svadobných pozvánok. Súčasťou veľtrhu bude aj zaujímavý sprievodný program. Predstaví sa svadobný pianista Peter Zbranek, saxofonistka Saxana Sapietová či hudobné kapely MUSe trio a The Chamber Choir. Návštevníkov čaká aj zábavná svadobná aukcia s Rišom Vrablecom, módne prehliadky viacerých svadobných salónov a finále súťaže Nevesta roka 2018.

Veľtrhy sú prístupné pre návštevníkov od 8. do 9. februára: piatok 10:00 – 19:00 hod., sobota 10:00 – 18:00 hod.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Bujaré oslavy slovenských hokejistov po postupe do semifinále.
Erupcia radosti po postupe do semifinále: Takto v šatni oslavovali slovenskí mladíci!
(ilustračné foto).
Koalícia odkladá voľbu kandidátov na členov Súdnej rady SR: SaS tento krok kritizuje
Na snímke ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba prehovoril o mierových rokovaniach: Zapojiť sa môže aj Rusko! Má to však háčik
Izraelský tank sa v utorok presúva na pozíciu pri hraniciach s pásmom Gazy na juhu Izraela.
Svetlo na konci tunela? Šéf Hamasu má na stole návrh prímeria: Toto si o ňom myslí
(ilustračné foto)
O hlasovací preukaz možno požiadať aj cez aplikáciu: Zaberie vám to len pár minút!
(ilustračné foto)
Požiar v Dobročskom pralese: Plamene sa dostali aj do jadra! Čo všetko poškodili?
Asian doctor is using a stethoscope listen to the heartbeat of the elderly patient.
Tri zlovestné varovné signály tichého zabijaka: Môže sa objaviť na nohách
Ilustračné foto
Konferencia Globsec sa tento rok uskutoční v Prahe: Aha, aké budú hlavné témy
Manželia si dali zbohom po 30-tich rokoch spoločného života.
Foto
Babiš má byť zamilovaný ako tínedžer! Opustil ženu kvôli TEJTO krásnej mladej ryšavke?
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Vážne varovanie: V ďalšej obci spozorovali medveďa! Šelma sa pohybovala v zastavanom území
Exministerka spravodlivosti Mária Kolíková
Koalícia chce odvolať Kolíkovú z postu predsedníčky: Tvrdí, že má na to 3 dôvody
 V Lipanoch sa muž pod vplyvom alkoholu snažil ukradnúť auto.
Foto
Ožratý muž chcel ukradnúť auto: Budete sa chytať za hlavu, čo vyvádzal! Prípad ako zo zlého filmu