Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.08.2018 14:20 | TOP Čas

Slovenka opisuje život s manželom po 8 rokoch: TOP hlášky muža, v ktorých spoznáte aj svojho chlapa

Žena svojím priznaním pobavila. Ako vyzerá život s mužom po ôsmich rokoch?

Slovenka v skupine Priznania žien na Facebooku opísala spolužitie s mužom v jednej domácnosti a spomenula hlášky, po ktorých si budete myslieť, že cituje vášho chlapa.

"Tie, ktoré máte frajerov a je to dlhšie ako mesiac alebo pol roka, kedy z vám zamilovanosť ešte srší a prehliadate všetky tie chyby, ktoré váš zajačik, mumáčik, mucko a cukrík isto má, ani radšej nečítajte ďalej," upozorňuje v úvode.

"Tie, ktoré máte dlhoročný vzťah, prečítajte a skúste mi napísať vaše postrehy. Môj muž je super chlap, o tom nepochybujem, no sú veci, ktoré mi nejdú do hlavy a nechápem ich ani po 8 rokoch manželstva. Nepochopím, prečo keď môj manžel vstane, popraví si svoju stranu postele, no na moju sa vykašle. Keď vstávam neskôr ako on, dobre že mu nenakropím tú jeho posteľnú bielizeň, uhladím, aby si večer mohol opäť ľahnúť ako do obláčika. No keď vstane neskôr on a ja som už v práci, prídem poobede domov, jeho strana je naozaj ako obláčik, ale moja tak ako som z nej ráno vstala. Jeho odpoveďou je, že zabudol.

 

Nechápem, ako môže niekto nechať omrvinky na linke? Keď odkladám maslo, salámu a vidím, že mám na linke omrviniek za vrecko, ako môžem zabudnúť? Nerozumiem môjmu mužovi, že mu je zaťažko kúpiť mi nový sporák, lebo ten čo mám je asi 20-ročný a niekedy mám pocit, že skôr uvarím na rozloženom ohni pred bytovkou. No vyhodiť 300 eur za nové gumy na auto, to mu ľúto nie je. Vraj je to potrebná investícia do nášho auta, ktorá sa nám vráti. Nechápem, ako je možné, že keď je celý týždeň doma, sedí na zadku, sem-tam sa prevráti, aby nemal preležaniny, neoholí sa ani za boha. No keď máme ísť na nákup vie, že ideme o desiatej ráno, pričom je hore od šiestej, potrebuje sa oholiť presne vtedy, keď ja som už obutá, vychystaná a čakám pred dverami.

Neviem, či iba ten môj jedinec je taký alebo sú aj iní, no môj neinvestuje do svojho oblečenia a zovňajšku. Vytáča ma to preto, lebo keď ideme niekam na návštevu vyzerá ako bezdomovec a ešte si dr*ne deravú ponožku, ktorú som mu už dávno vyhodila, no on ju vytiahol z koša, opral, že ešte poslúži. Pritom má plno nových ponožiek. Tričká také, že dobre, že mu už aj bradavky z nich netrčia, nohavice od farby, čo v nich maľoval chodbu... Jeho odpoveď: To sú moje najobľúbenejšie.

A toto sú jeho top hlášky: Nepribrala si? Čo robíš doma s malým celý deň, že si mi neoprala? Pozri na tú ceckaňu. Idem iba na jedno. Prídem o 10 minút. Fakt som si neprdol. Môže byť jedna ponožka modrá a druhá čierna, všimnú si to? Potiahni mi prostredník a uvidíš kúzlo. To naše dieťa dáko škúli, nemykáš s ním? Asi sa pos*al, ale ja som minule (pred rokom) prebaľoval, je rad na tebe. Moja mama mala dve deti a zvládala všetko v dome, otec nemusel robiť nič. Musíš mat toľko kabeliek? Musíš sa maľovať, veď si krásna aj bez mejkapu!

Môjho muža samozrejme ľúbim, má aj svetlé chvíle. Keď spí, keď nie je doma... ale nie, srandujem. Najkrajšie na tom dlhoročnom vzťahu je to, že aj on môže o mne popísať toho veľa, no napriek tomu stačí jedno veľké objatie, pohladenie a sme tam, kde sú tie troj, štvor-mesačné vzťahy. Zaláskovaní a ľúbení."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke zľava predseda SNS Andrej Danko a predseda strany Smer-SD Robert Fico.
Fica postrelili priamo medzi ľuďmi, Danko okamžite reaguje: Ide o výsledok...
Ruský prezident Vladimir Putin.
Kým Ukrajina evakuuje, Putin chváli ruských vojakov: Takéto slová im venoval!
Po dokončení bude vynikať moderným mobiliárom.
Foto
Obyvatelia Stropkova sa majú na čo tešiť: Hrdina SNP tam bude mať vlastný park
Braňo Mojsej oženil jediného syna
Foto
FOTO Braňo Mojsej oženil jediného syna: Nečakané priznanie! Pravda o ich svadbe
Fotopasca v Malých Karpatoch zachytila nádherné stvorenia.
Váš Tip
Pútavé zábery zo slovenskej prírody: Kto všetko sa špacíroval pred fotopascou?
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Aktualizované
ATENTÁT na Fica! Premiéra postrelili v Handlovej, vezú ho do nemocnice
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (štvrtý vľavo) a americký minister zahraničných vecí Antony Blinken (tretí vpravo) počas stretnutia v stredu 6. septembra 2023 v Kyjeve.
Urýchlená akcia zo strany USA! Na Ukrajinu mieri niečo neuveriteľné: Stojí pred veľkým rozhodnutím
Na snímke minister investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Richard Raši (Hlas-SD).
Na transformáciu hornej Nitry pôjde viac ako 225 miliónov eur: Raši predstavil pripravované výzvy
ÚVZ varuje pred nebezpečnou kozmetikou!
Foto
NEBEZPEČNÁ kozmetika: Obľúbené sprchové gély, voňavky či farby na vlasy predstavujú riziko!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Nemyslite si, že Izrael sa zastaví v Gaze, hovorí turecký prezident: Skôr či neskôr sa zameria na...
Sanitka opúšťa po závale uhoľnú baňu Myslowice-Wesola na juhu Poľska.
Zával v uhoľnej bani skončil tragicky: Zásah záchranárov odhalil ďalšiu obeť
Kandidát do volieb do Európskeho parlamentu (EP) strany SaS Richard Sulík
Sulík k novému jadrového bloku v Jaslovských Bohuniciach: Jej výstavbu musí v prvom rade financovať súkromný investor