Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Čerstvo vydatá Nora Mojsejová: Návrat na legendárny Pereš!

Stane sa ich hniezdočkom slávna vila na Pereši? Nora Mojsejová (58) nedávno šokovala Slovensko, keď sa vydala za dlhoročného nepriateľa Františka Versačeho Kabrheľa (40).

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Keďže sobáš prišiel krátko po tom, ako Nore súd neprávoplatne naparil desať rokov nepodmienečne, mohlo by sa zdať, že takto sa chce vyhnúť hroziacej base. Podarený párik však trvá na tom, že to spolu myslia vážne! Podnikateľka si už zmenila priezvisko na Kabrheľová a s manželom plánuje spoločné bývanie. Konečná voľba by mohla padnúť na luxusnú vilu na Pereši, ktorej novým majiteľom je práve Kabrheľ! Navráti Nora kedysi skvostnej vile jej zašlú slávu? 

Mojsejová, ktorá si po sobáši s Versačem zmenila meno na Kabrheľová, sa môže opäť vrátiť na Pereš! Vila, ktorá je Slovensku známa z reality show Mojsejovci, totiž patrí jej aktuálnemu manželovi číslo štyri - teda práve Kabrheľovi. Ten ju do vlastníctva získal v decembri minulého roka, a teda nie je nijaký dôvod na to, aby mladomanželia nemohli spolu bývať v dome, ktorý kedysi dýchal riadnym luxusom.

Otvoriť galériu

„Samozrejme, že spolu budeme aj bývať,“ vyhlásila v rozhovore pre Markízu Kabrheľová, ktorá však bližšie nekonkretizovala, kde sa ich nové hniezdočko lásky bude nachádzať. Versače, ktorý nehnuteľnosť dôverne spoznal pred viac ako desiatimi rokmi v televíznej šou, tiež spoločné bývanie na Pereši nevylúčil. „To sú záležitosti medzi mnou a mojou manželkou,“ povedal Novému Času. Dom sa ešte v roku 2010 pýšil miestami až gýčovým prepychom, o ktorý sa postarala Nora s vtedajším manželom Braňom Mojsejom.

 

Vnútro bolo zariadené luxusným nábytkom a jeho okolie bolo dôkladne udržiavané. Nechýbal bazén a upravená záhrada. Krátko  nato však už vila vyzerala na nespoznanie - zanedbaná a zarastená trávou. Zmenil sa aj interiér, namiesto prepychovej kúpeľne ostali opadané kachličky a odmontované vane. Teraz, keď má nehnuteľnosť nového majiteľa, je isté, že ju nenechá chátrať a postará sa o to, aby sa dostala „do formy“.

Otvoriť galériu

Žiadosť už podal

Kabrheľ, ktorý ešte nedávno hnal Noru pred súd za nesplatenú pôžičku 853 000 eur, nedávno zmenil názor. Po tom, ako mu Okresný súd v Košiciach dal za pravdu a koncom minulého roka naparil Mojsejovej 10 rokov nepodmienečne s tým, že rozsudok nie je právoplatný, sa Versače rozohnil. „Podniknem kroky, takto to nenechám,“ povedal a využil medzeru v zákone, na ktorú upozornil Nový Čas. „Príbuzná osoba môže podľa Trestného zákona odoprieť trestné stíhanie,“ vyhlásil právnik Juraj Bizoň.

Teraz musí Versače presvedčiť sudcu, že svadba s Norou nie je účelová. Na košický okresný súd už dokonca bola podaná jeho žiadosť o späťvzatie súhlasu poškodeného s trestným stíhaním, vedeným proti Eleonóre Kabrheľovej. Túto informáciu potvrdila aj hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová: „Okresnému súdu Košice I bolo doručené dňa 10. 01. 2017 podanie menovaného.“

História slávnej vily 

2011 - Mojsejová darovala dom na Bystrickej ulici v košickej časti Pereš manželovi Braňovi. Kabrheľ však darovaciu zmluvu napadol.

2012 -  Medzi podnikateľkou a jej manželom prišlo k hádke a Nora sa z vily odsťahovala do sídla svojej firmy.

2013 - Sídlo má nového majiteľa Jána K., ktorý mal vyplatiť všetky dlhy, pohľadávka však bola prevedená na firmu Viggo Slovakia.

2016 - Na liste vlastníctva svieti nový majiteľ Karol T., no po tom, ako mal Versače vyplatiť všetky dlhy, sa od decembra stal majiteľom Pereša on.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Severokórejský líder Kim Čong-un a ruský prezident Vladimir Putin.
USA ukazujú prstom: Drsné obvinenia! Pozrite sa, čo majú KĽDR a Rusko potajomky robiť
OTRASNÝ nález počas bieleho dňa: Polícia dobre váži slová! Kto jej to urobil?
 Učiteľka Kateřina sa úplne nahá váľala v blate a za zvukov elektronickej hudby okolo seba rozhadzovala hlinu.
Foto
Bizarné VIDEO! Nahá učiteľka v Česku sa váľala v hline a rozhadzovala ju: Všetko videli malé deti
Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok 3.5.
Foto
TRAGICKÁ nehoda: Policajt Filip († 28) prišiel o život len pár dní po oslave narodenín! Krásny odkaz od kolegov
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší
Účastníci protivládneho protestu hnutia Progresívne Slovensko v Bratislave
Foto
Bratislava na nohách: Tisíce ľudí vyjadrili nesúhlas voči vládnym zásahom do RTVS a 2. piliera
3D ilustrácia zobrazujúca biele a červené krvinky v cieve (ilustračná fotografia).
Nový prelomový liek na rakovinu? Lekári sú nadšení: Ich objav by mohol zatočiť s nádormi
Ilustračné foto
V meste na západnom Slovensku museli okamžite uzavrieť cestu: Havarijný stav!
Na snímke premiér Poľska Mateusz Morawiecki.
Poľský expremiér sa obul do Bruselu: Poriadny náklad! Na EÚ nenechal nitku suchú
2024. Penélope je zo dňa na deň krajšia.
Foto
Penélope Cruz oslávila 50. narodeniny: Roky pribúdajú, VRÁSKY nie! Môže takto vyzerať?!