Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.10.2016 21:24 | Šport | Hokej

Slovan prehral vysoko s Neftechimikom, Viedenský skončil v nemocnici

Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali trojzápasovú domácu sériu v KHL prehrou 2:5 s Neftechimikom Nižnekamsk.

V pondelkovom zápase doplatili na laxný prístup, slabý pohyb a chyby v obrane, ktoré efektívny súper nemilosrdne potrestal. Okrem bodov prišli "belasí" aj o centra Mareka Viedenského, ktorý po tvrdom strete s protihráčom nedohral stretnutie a so zraneným kolenom ho odviezla sanitka na vyšetrenie do nemocnice.

Zverenci trénera Miloša Říhu odohrajú ďalší zápas v stredu o 19.00 h proti Ak Bars Kazaň, domácu šnúru zakončia v piatok duelom s Ladou Togliatti (19.00).

Otvoriť galériu
Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk 2:5 (0:2, 1:2, 1:1)

 

Góly: 32. Zigo, 49. Chipchura (Švarný, Hlinka) - 4. Brulé (Gynge, Sexton), 13. Gynge (Sexton, Brulé), 26. Sexton (Brulé), 40. Grigorenko (D. Makarov, Rjasenskij), 47. Koňkov (Jakimov). Rozhodcovia: Kuľov, Cyplakov - Aľošin, Nesterov, vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, 7576 divákov.

Slovan Bratislava: Pogge (26. Brust) - Kundrátek, Starosta, Meszároš, Ďaloga, Plastino, Švarný, Bačik - Cheechoo, Taffe, Chipchura - Kubalík, Lušňák, Valský - Jeglič, Viedenský, Nedorost - Vopelka, Zigo, Hlinka

Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen - Kinrade, Lekomcev, Rjasenskij, Sergejev, Bryncev, Ščitov, Fazylzjanov, Berezin – Gynge, Brulé, Sexton – Grigorenko, D. Makarov, K. Makarov – Jakimov, Polygalov, Koňkov - Porjadin, Kulikov, Zdunov

Tomáš Zigo, útočník a autor prvého gólu Slovana: "Veľkú radosť zo streleného gólu nemám, prehrali sme ďalší zápas. Odohráme dva-tri dobré stretnutie a potom príde takýto skrat. Je to v nás, možno v našich hlavách. Čo na to povedať? Musíme v ďalšom zápase zahrať lepšie, lebo toto sa jednoducho nemôže stávať. Niekedy to tak v hokeji býva, že inkasujete také smoliarske prvé góly. Treba to otočiť, nech dávame také góly my a začneme vyhrávať. Diváci majú právo byť nespokojní. Musíme si ich udobriť lepším výkonom."

Andrej Meszároš, obranca a kapitán Slovana: "Hostia potrestali všetky naše chyby. Opäť sme súpera prestrieľali, ale nič z toho. Celú sezónu sa trápime s koncovkou. Bohužiaľ, musíme na tom pracovať."

Miloš Říha, tréner Slovana: "Namiesto toho, aby sme potvrdili úspešný výjazd, tak sme to znevážili. Súper bol efektívnejší, jednoduchší, hokejovejší. My sme opäť doplatili na hrúbky, ktoré robíme takmer v každom zápase, keď si sami dáme prvé tri góly. Potom sa to snažíme dohnať, no po obrovských hrúbkach inkasujeme. V závere sa snažíme niečo s výsledkom urobiť a manko dohnať, ale už je neskoro. Chceme hrať príliš individuálne, ale to nejde. Strácame puky v útoku, i v obrannom pásme, nevieme zaregovať na kúskovanie hry zo strany súpera. Musíme urobiť nejaké zmeny, možno pritvrdiť, možno vymeniť dvoch hráčov, aby to s mužstvom 'zatrepalo'."

Nikolaj Solovjev, tréner Nižnekamsku: "Na tento zápas sme sa veľmi zodpovedne pripravovali. Vedeli sme, že sa Slovan vrátil z dobrého tripu, z ktorého si odniesol veľa bodov. Podarilo sa nám uspieť, sme veľmi radi, že sme na súperovej pôde vyhrali."

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



edzinárodná konferencia "20 rokov členstva SR v EÚ - výzvy a príležitosti"
Foto
20 rokov v EÚ: Slovensko navštívila rakúska ministerka, máme toho spolu veľa spoločného
Ruský prezident Vladimir Putin.
NATO bije na poplach: Rusi dávajú úder za úderom, problémy hlási aj Česko
Nórsky kráľ Harald V.
Nórsky kráľ prvýkrát po operácii na verejnosti: Ako sa má? Zaklincoval to pár slovami
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Uzná Trump výsledky volieb? Povedal to na plné ústa: Len v TOMTO prípade
Sexi blondínka Adriana Sklenaříková.
Foto
Sexica Sklenaříková otvorila Pandorinu skrinku: Emotívna spoveď! Hrozné, čím si v živote prešla
Severokórejský líder Kim Čong-un a ruský prezident Vladimir Putin.
USA ukazujú prstom: Drsné obvinenia! Pozrite sa, čo majú KĽDR a Rusko potajomky robiť
OTRASNÝ nález počas bieleho dňa: Polícia dobre váži slová! Kto jej to urobil?
 Učiteľka Kateřina sa úplne nahá váľala v blate a za zvukov elektronickej hudby okolo seba rozhadzovala hlinu.
Foto
Bizarné VIDEO! Nahá učiteľka v Česku sa váľala v hline a rozhadzovala ju: Všetko videli malé deti
Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok 3.5.
Foto
TRAGICKÁ nehoda: Policajt Filip († 28) prišiel o život len pár dní po oslave narodenín! Krásny odkaz od kolegov
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší