Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2015 15:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Búrlivé víno verzus Divoké kone: Čo nové prinesú obľúbené seriály?

Na obrazovky sa v pondelok 17. augusta vrátia naraz obidva najobľúbenejšie seriály. 

A do boja o diváka vytiahnu nové zbrane. Toto sú najväčšie novinky Búrlivého vína a Divokých koní, na ktoré sa môžete tešiť.

Príchod Maštalíra znamená novú lásku

Otvoriť galériu

Najväčším ťahákom Búrlivého vína bola od začiatku romantická, ale komplikovaná láska Niny a Martina. Lenže to sa zmení, možno aj preto, že Nela Pocisková (24) dávala už niekoľko mesiacov najavo, že nakrúcanie seriálu ju extrémne vyčerpáva a šušká sa, že by možno z neho rada aj vycúvala. Tvorcovia tak prichádzajú s novou láskou a novým ťahákom v podaní Tomáša Maštalíra (37). Obľúbený sexidol sa zjaví naozaj vo veľkom štýle – ako tajomný motorkár Riči. A po ceste do Vínneho náhodou stretne tajomnú neznámu – Milicu, ktorú bude hrať Dominika Žiaranová (23). Jasné, že dvaja mladí pekní ľudia si neodpustia románik…

Milica však do Vínneho neprichádza len tak. Ide si sem vybavovať účty s mocným Karolom Kramerom (Vladimír Kobielsky). Čo má Kramer spoločné so smrťou Milicinej mamy?

Návrat k vínu a vinárstvu

 

Otvoriť galériu

Diváci už dlhšie seriálu vyčítali, že opustil svet vinárstva a vína a bol to skôr príbeh plný intríg a vzťahov. Našťastie, tvorcovia vypočuli hlas ľudu a vinárskej romantiky bude oveľa viac. Tiež pribudnú nové exteriéry – krásne horské vinárstvo obklopené agátovým hájom. To sa v skutočnosti nachádza v Modre neďaleko vinohradov, kde sa nakrúcalo doteraz.

Po pôrode konečne svadba?

Otvoriť galériu

Tvorcovia novej série museli do deja tiež zapracovať tehotenstvo herečky Kristíny Turjanovej (35), ktorú onedlho čaká pôrod. A tak sa aj seriálový pár Rita a Erik (Milo Kráľ) už veľmi teší na príchod svojho prvorodeného dieťatka. Hoci prvotné obavy a strach z rodičovstva s Erikom spočiatku zamávali, teraz je práve on iniciátorom toho, aby svoj vzťah posunuli ďalej. Rita však o svadbe nechce ani počuť. Kto by však odolal Erikovmu šarmu?

Pravda o Osvaldovi vyjde na povrch

Otvoriť galériu

Dramatickosť seriálu dodáva od začiatku postava zákerného Osvalda, ktorého bravúrne stvárňuje Leopold Haverl (79). Hoci herca už dlhší čas trápi zdravie, tvorcovia s ním rátajú aj v druhej sérii. V tej sa diváci dozvedia, prečo je starý pán taký zatrpknutý a zlý. Dokonca ním budú lomcovať aj výčitky za to, čo spravil na konci vojny v roku 1945. Vykúpi sa Osvald zo svojich hriechov? Odpustia mu najbližší? Zlepší sa vzťah so synom Albertom a vnukom Adamom? Uvidíme, každopádne však o zaujímavé zápletky nebude núdza.

Nový žrebec

Otvoriť galériu

Seriál, našťastie, zostane aj teraz z veľkej časti o koňoch. Ku krásnym scenériám z prvej série, ktorá sa nakrúcala aj v okolí penziónu, ktorý patrí bývalému šéfovi SIS, pribudnú nové. Nakrúca sa v luxusnom areáli Elements v Šamoríne, ktorý patrí finančníkovi Máriovi Hoffmannovi. Jeho majetok sa odhaduje minimálne na 200 miliónov eur!

Veľkú pozornosť si iste vyslúži nový kôň – temperamentný biely žrebec Melenas, ktorý poriadne potrápil aj skutočný nakrúcací štáb.

Filmári prinesú zábavu aj rozbroje 

Otvoriť galériu

Komu sa Kone zdali dosť dramatické a utrápené, toho iste poteší, že v seriáli bude viacej humoru. Na ranč Holzmanka totiž prídu filmári nakrúcať rozprávku. Zábavu prinesie najmä herec Csongor Kassai (42), ktorý si zahrá asistenta réžie Bélu.

Otvoriť galériu

Filmovačka však poriadne zamieša kartami vo vzťahoch. Konflikt nastane, keď filmári na statok privedú vlastnú kaskadérsku skupinu s trénovanými koňmi, ktorú nevedie nik iný ako Hanin (Monika Šagátová) bývalý šéf Gajdoš. Hlavná herečka Miriam v podaní Natálie Germániovej (22) má hviezdne maniere a „vyštartuje“ po Adamovi (Ján Dobrík), čím bude naštrbovať jeho vzťah s Hanou. Tú začne pre zmenu obletovať režisér v podaní Juraja Rašlu (45).

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Nórsky kráľ Harald V.
Nórsky kráľ prvýkrát po operácii na verejnosti: Ako sa má? Zaklincoval to pár slovami
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Uzná Trump výsledky volieb? Povedal to na plné ústa: Len v TOMTO prípade
Severokórejský líder Kim Čong-un a ruský prezident Vladimir Putin.
USA ukazujú prstom: Drsné obvinenia! Pozrite sa, čo majú KĽDR a Rusko potajomky robiť
OTRASNÝ nález počas bieleho dňa: Polícia dobre váži slová! Kto jej to urobil?
 Učiteľka Kateřina sa úplne nahá váľala v blate a za zvukov elektronickej hudby okolo seba rozhadzovala hlinu.
Foto
Bizarné VIDEO! Nahá učiteľka v Česku sa váľala v hline a rozhadzovala ju: Všetko videli malé deti
Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok 3.5.
Foto
TRAGICKÁ nehoda: Policajt Filip († 28) prišiel o život len pár dní po oslave narodenín! Krásny odkaz od kolegov
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší
Účastníci protivládneho protestu hnutia Progresívne Slovensko v Bratislave
Foto
Bratislava na nohách: Tisíce ľudí vyjadrili nesúhlas voči vládnym zásahom do RTVS a 2. piliera
3D ilustrácia zobrazujúca biele a červené krvinky v cieve (ilustračná fotografia).
Nový prelomový liek na rakovinu? Lekári sú nadšení: Ich objav by mohol zatočiť s nádormi
Ilustračné foto
V meste na západnom Slovensku museli okamžite uzavrieť cestu: Havarijný stav!