Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Pravidlá súťaže „Parádna jazda“

Pravidlá súťaže „Parádna jazda“

Tento dokument upravuje pravidlá propagačnej súťaže „Parádna jazda“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú jediné a sú záväzné pre všetkých zúčastnených

1. Názov súťaže: „Parádna jazda“

2. Organizátor súťaže:

Organizátorom súťaže je spoločnosť Seesame, s.r.o., so sídlom: Prievozská 4/D, 821 09 Bratislava, IČO: 35702931, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka 12143/B

Spoluorganizátor súťaže:

RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 00 678 155, IČ DPH: SK2020299424, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 19/B.

3. Trvanie súťaže a miesto konania súťaže:

Začiatok súťaže: 20. júla 2014. Koniec súťaže: 30. septembra 2014. Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky.

4. Webový portál určený pre súťaž:

Webový portál www.cas.sk

5. Základný princíp súťaže:

V termíne od 20. 7. do 3.9. 2014 sa môžu jednotlivci zapojiť do súťaže, v ktorej na základe splnenia súťažných podmienok, môžu byť vybraní ako víťazi súťaže„Parádna jazda“ a získať výhru a ďalšie výhody a výhryod poskytovateľa, spoločnosti SHELL Slovakia, s.r.o. 
Do súťaže je možné zapojiť sa online, odoslaním diskusného príspevku pod článok nastránke www.cas.sk/shell, pod profil pod profil Facebook.com/novycas alebo zaslaním tipu na adresu shell@seesame.com. Za diskusný príspevok sa považuje akýkoľvek komentár, ktorý zodpovedá téme súťaže. Pridávať/odosielať komentárea tipy je možné priebežne, od 20.7. 2014 až do 31.8. 2014 do 12:00 hod., kedy bude súťaž ukončená. Vyžrebovaní účastníci súťaže budú vyhlásení v priebehu mesiaca september 2014 na stránke www.cas.sk/shell.

6. Podmienky účasti v súťaži:

Súťaže sa môžu zúčastniť fyzické osoby bez obmedzenia veku. 
Každý súťažiaci, ktorý odošle súťažný komentár, udeľuje zároveň organizátorovi súťaže a poskytovateľovi výhry bezodplatne súhlas k spracovaniu jeho osobných údajov v informačnom systéme organizátora a prevádzkovateľa v rozsahu: meno, priezvisko, bydlisko (obec), telefónne číslo, e-mail, v súvislosti s touto propagačnou súťažou v súlade s §17 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení. Súhlas sa udeľuje na neurčitú dobu a účastník je oprávnený takto udelený súhlas kedykoľvek písomne odvolať.
Účelom poskytnutia osobných údajov je možnosť identifikácie výhercu, odovzdania výhry, propagácie organizátora súťaže.
Účastník súťaže, resp. jeho zákonný zástupca prípadným poskytnutím fotografie/fotografií zároveň udeľuje organizátorovi súťaže a poskytovateľovi výhry súhlas s bezodplatným zverejnením svojej podobizne a/alebo iných prejavov osobnej povahy na www.cas.sk/shell.
Zapojením sa do súťaže vyjadruje účastník svoj súhlas s pravidlami a podmienkami súťaže obsiahnutými v tomto dokumente.

7. Pravidlá súťaže:

7.1 Do súťaže budú zaradené všetky prihlásené formuláre, ktoré splnia podmienky účasti uvedené v týchto pravidlách. Podmienkou zaradenia do súťaže je:

  • odoslanie relevantného komentáru/tipu na top cestu Slovenska v danej kategórii
  • potvrdenie súhlasu s pravidlami súťaže a spracovaním osobných údajov odklikom na príslušnú ikonu

7.2 Organizátor si vyhradzuje právo bez udania dôvodu zo súťaže kedykoľvek vyradiť komentáre súťažiacich, ktoré:

  • nezodpovedajú téme súťaže,
  • porušujú autorské práva 3 strán
  • by mohli poškodiť dobré meno organizátora alebo dobré meno tlačených a internetových médií vydávaných organizátorom,
  • obsahujú reklamnú informáciu (url, názov fotoštúdia a pod.),
  • u ktorých bol zistený podvod pri hlasovaní alebo nedodržaní iných podmienok súťaže
    O tom, či prihlásené komentáre vyhovujú podmienkam súťaže, rozhoduje organizátor.

7.3 Súťažiaci zodpovedá organizátorovi, že použitím fotografií podľa týchto pravidiel nebudú žiadnym spôsobom porušené ani ohrozené práva tretích osôb a zaväzuje sa organizátora súťaže odškodniť z prípadných nárokov týchto osôb uplatnených voči organizátorovi.

7.4 Organizátor je oprávnený vylúčiť a zrušiť profily súťažiacim, ktoré:

  • sa do súťaže prihlásia duplicitne pod rôznymi menami,
  • uvedú pri prihlasovaní klamlivé informácie,
  • odmietnu zhotovenie reportáže a bezplatné zverejnenie na portáli www.cas.sk, prípadne v ďalších printových a elektronických médiách prináležiacich organizátorovi,
  • porušujú niektoré z týchto pravidiel súťaže.

8. Výhry

8.1 Výhry pre „Parádna jazda“

Organizátor vyžrebuje zo všetkých účastníkov výhercov, ktorí získajú jednu z nasledovných výhier:

2 x vstupy na nedeľné finále Veľkej ceny Maďarska v termíne 27.7.2014

1 x jazda v športovom špeciáli na SLOVAKIA RINGU s čerpaním do 31.12.2014

1 x jazda na Seat Leon na SLOVAKIA RINGU s čerpaním do 31.12.2014

1 x Jazda off- road SLOVAKIA RING s čerpaním do 31.12.2014

40 x 20 € kartu na výkonné palivo Shell V-Power Nitro+ na čerpacích staniciach SHELL Slovensko s čerpaním do 31.12.2014

9. Informovanie účastníkov súťaže o získaní výhry a uplatnenie výhier:

Účastníka súťaže oboznámi organizátoro výhre prostredníctvom e-mailu alebo telefonickým oznámením. Víťaz a organizátor spolu prerokujú spôsob odovzdania výhry.

10. Vylúčenie zamestnancov organizátora z účasti na súťaži:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti Seesame, s.r.o.,Prievozská 4/D2, 821 09Bratislava, spoločnosti RINGIER AXEL SPRINGER SLOVAKIA, a. s., Prievozská 14, 821 09 Bratislava a spoločnosti SHELL Slovakia, s.r.o., Einsteinova 23, 851 01 Bratislava a ich rodinní príslušníci v prvom rade.

11. Použitie prejavov osobnej povahy a osobných údajov účastníka súťaže:

Účasťou v súťaži prejavuje každý jej účastník súhlas s pravidlami tejto súťaže s tým, že organizátor je oprávnený:

  1. uverejniť mená, priezviská, podoby a ostatné prejavy osobnej povahy na reklamné a propagačné účely organizátora, bez nároku na odmenu, najmä však na uverejnenie mena, priezviska, fotografie, hlasu, obrazových a zvukových záznamov účastníka súťaže na účely prezentácie súťaže, ako aj prezentácie a propagácie organizátora, na organizovanie ďalších súťaží .
  2. Zapojením sa do súťaže dáva každý účastník súťaže svoj bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov poskytnutých pre túto súťaž na vopred neurčenú dobu a je možné ho kedykoľvek písomne, formou doporučeného listu odvolať. Účastník súťaže má vo vzťahu k jeho spracúvaným osobným údajom všetky práva stanovené najmä § 20 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov. Údaje účastníka súťaže v rozsahu mena a priezviska, podoby a ostatných prejavov osobnej povahy, je možné bezplatne zverejniť v denníku Nový Čas, prípadne v ďalších printových a elektronických médiách organizátora a spoluorganizátora súťaže, ako aj v iných médiách akéhokoľvek typu, participujúcich na projekte súťaže „Súboj rodín“.
  3. Každý účastník svojou účasťou v súťaži udeľuje prevádzkovateľovi na dobu neurčitú súhlas so spracovaním svojich osobných údajov pre účely aplikácie a pre marketingové účely. Účastník svojou účasťou v aplikácii zároveň vyjadruje súhlas s tým, aby poskytnuté osobné údaje boli použité v plnom rozsahu na vyššie uvedené účely a spracovávané i prostredníctvom poverených tretích osôb, najmä spoločnosťami zabezpečujúcimi túto propagačnú súťaž.

12. Súdne vymáhanie výhier v súťaži:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a nároky na uplatnenie výhry sa riadia podmienkami upravenými v týchto pravidlách. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok pre uplatnenie nároku na výhru, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení organizátor.

13. Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá a podmienky súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady. Zmenu alebo úpravu pravidiel sa organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým dôjde k vyhláseniu súťaže. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami a podmienkami súťaže a pravidlami a podmienkami súťaže uverejnenými v iných propagačných materiáloch platí znenie týchto pravidiel a podmienok súťaže.

14. Zverejnenie pravidiel súťaže:

Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke www.cas.sk/shell počnúc dňom 20. 7. 2014. Ich vymazanie zo stránky sa uskutoční najneskôr do desiatich (10) dní od ukončenia súťaže. Tieto pravidlá súťaže budú tiež k dispozícii na nahliadnutie v priestoroch sídla organizátora.

15. Daňová povinnosť:

Výhry v hodnote nad 350 € (slovom: tristopäťdesiat eur) sú predmetom dane z príjmov v zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Oslobodené od dane sú výhry, ktorých hodnota neprevyšuje 350 €.

16. Zodpovednosť za škodu:

Organizátor neposkytuje účastníkom súťaže náhradu žiadnych nákladov, ktoré im vzniknú v súvislosti s ich účasťou v súťaži.
Organizátor súťaže nezodpovedá za žiadne škody v súvislosti s nesprávnymi údajmi poskytnutými účastníkom alebo v súvislosti s neuplatnením, nevyzdvihnutím, neprijatím, alebo odmietnutím výhry.
Organizátor nie je zodpovedný za funkčnosť a dostupnosť siete internet a technických zariadení, za prepravné a doručovacie služby ani za žiadne výkony, ktoré neprevádzkuje alebo neposkytuje priamo sám.

17. Všeobecné ustanovenie:

Propagačná spotrebiteľská súťaž je organizovaná ako propagačná súťaž v zmysle ust. § 3 ods.5 zákona č.171/2005 Z.z. o hazardných hrách a zmene a doplnení niektorých zákonov.

Bratislava, 10.6.2014
Milan Dubec predseda predstavenstva Azet.sk, a.s.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

(ilustračné foto)
Sexuálny delikvent obťažoval dieťa: Oči vám z jamiek vypadnú, čo žiada z basy!
Vodič pod vplyvom alkoholu prekročil povolenú rýchlosť.
Foto
Vodič poriadne prekročil povolenú rýchlosť: Dychová skúška hovorila za všetko!
(ilustračné foto)
Chlapec († 12) z Břeclavi zomrel na ihrisku: Usmrtilo školáka TOTO?!
Zrútenie časti diaľnice v Číne.
Foto
Hrozná tragédia, ZRÚTILA sa časť diaľnice: Pri nešťastí zomrelo 36 ľudí
2004. Popová diva pred dvadsiatimi rokmi
Foto
Dara Rolins pred 20 rokmi a teraz: Otvorená spoveď o PLASTIKE! Názory fanúšikov sú rozdielne
Fotografia Jaroslava Naďa s českou ministerkou Janou Černochovou vznikla pred pražskou reštauráciou.
Foto
Naď sa odfotil s odkazom, ktorý spája Slovákov s dezolátmi: Nakladačka od Blanára i politológa!
Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a čínsky prezident Si Ťin-pching si podávajú ruky počas uvítacieho ceremoniálu 21. marca 2023 v Moskve.
Debata o jadrových zbraniach sa začína podobať na sci-fi: Prečo Rusko a Čína mlčí?!
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
Foto
ONLINE Proces s Mikulášom Černákom pokračuje: Mafiánsky boss prehovoril k mužovi, ktorému zabil otca
Nie všetko jedlo, čo sa tvári ako zdravé a fit, takým v skutočnosti i je (ilustračné foto)
Dietologička varuje: 4 potraviny, ktoré sa LEN TVÁRIA, že sú zdravé! Takto PRIBERIETE
Na archívnej snímke z 19. augusta 2023 ukrajinský vojak sa naťahuje za dronom.
Ukrajina v noci zaútočila na Rusko: Z toho, čo sa sa stalo, sa tak ľahko nespamätajú
Horská záchranná služba
Horskí záchranári zasahovali pri cyklistovi: Vyčerpanie a nevoľnosť! Čo sa dialo potom?
V klube sa koná množstvo technoparty a so žiadnou nebol problém, až kým jednu z nich nenazvali Diablo tour
Technoparty v Námestove po nátlaku cirkvi stopli: Hromadné modlitby kvôli TOMUTO?!