Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.11.2022 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Chcete zážitok na každý deň? Využite dotácie na 3D a 4D masážne kreslá

Trpíte bolesťami krku, chrbta, zažívate denne stres? Máme pre vás riešenie. Masážne kreslo je dlhodobá investícia do toho najhodnotnejšieho čo máte, do vášho zdravia.

Nájdite si na seba čas a zlepšite sebe aj svojej rodine fyzickú kondíciu a duševnú pohodu pomocou masážneho kresla. Masážne kreslo je prepracované zariadenie, ktoré pôsobí proti bolestiam krčnej chrbtice, uvoľňuje svaly aj bolesti v chrbtovej časti, podporuje vitalitu a prináša duševný relax a pohodu pre celú rodinu.
Ponuka je veľmi široká, pomôžeme vám vybrať najlepšie prevedenie a predstavíme vám novinky pre rok 2022 a 2023.

Čo musíme vedieť pred kúpou masážneho kresla?

Otvoriť galériu
Zdroj: www.masaznekresla.com

Masážne kreslo je primárne určené na kontaktnú masáž, nie je to televízne kreslo ani náhrada sedačky. Tomu zodpovedá aj umiestnenie, odporúčame miestnosť vhodnú na nerušené relaxovanie, pričom treba rátať s priestorom približne 2x1m.

Ako si vybrať masážne kreslo?

Otvoriť galériu
Zdroj: www.masaznekresla.com

Kreslo si vždy pred kúpou vyskúšajte, pretože na základe parametrov a fotiek sa nedá určiť, ako sadne na postavu jednotlivých užívateľov. Návšteva showroomu je preto nevyhnutná nie len pre zákazníka, ale aj pre samotného predajcu, aby Vám čo najlepšie poradil s výberom. Podľa postavy užívateľov sa následne vyberajú kreslá na základe funkcií, parametrov a dizajnového prevedenia.

Je lepšie 2D, 3D, alebo 4D masážne kreslo?

Otvoriť galériu
Zdroj: www.masaznekresla.com

Tento rozdiel najlepšie spoznáte v našom showroome, kde máme všetky tieto masážne kreslá na vyskúšanie. Kreslá využívajú rôzne tipy masážnych hlavíc, ktoré majú rôzne techniky a špecifické možnosti pohybu. 2D masážne hlavice sa pohybujú vo všetkých smeroch, ale nedokážu zamerať tvar chrbta a tomu sa prispôsobiť, nedá sa pri nich regulovať intenzita masáže vysúvaním a zasúvaním, hlavice iba kopírujú tvar chrbta. 3D a 4D masážne kreslá si zamerajú individuálne tvar chrbta a tomu prispôsobia každý masážny program, navyše si počas masáže môžete okamžite regulovať silu na vyššiu, alebo nižšiu. 4D kreslá v našej ponuke majú vyhrievané hlavice, ktoré vedia pracovať každá samostatne a sú najvernejšie v porovnaní s masážou rukami maséra, sú riadené pokrokovými procesormi a ponúkajú najviac možných kombinácii pohybov.

Novinky 2022/23 sú už v predaji aj na vyskúšanie v našom showroome, neváhajte a využite dotáciu na obmedzený počet kusov:

Masážne kreslo Damico Globo 849€ (dotácia 350€)

Ak ste si mysleli, že nekúpite dobré masážne kreslo do ceny 1000€, tak tento model Vás svojimi funkciami ihneď vyvedie z omylu. Kreslo ponúka 6 automatických masážnych programov pomocou 14 rotujúcich masážnych hlavíc, vzduchové vankúše pre ramená, ruky, lýtka aj chodidlá, ktoré sú ešte masírované aj rotačnými valčekmi na reflexnú masáž. Komfort dopĺňajú funkcie, ktoré sú samozrejmé pre oveľa drahšie modely ako bluetooth reproduktory na prehrávanie hudby, poloha zero gravity s elektrickým polohovaním, uvoľnenie svalov zabezpečuje infra vyhrievanie.
Toto kreslo ešte nesklamalo žiadneho klienta.

Masážne kreslo Damico Vento 3D 2399€ (dotácia 300€)

Moderný dizajn tohto kresla dopĺňa jednoduché ovládanie cez grafický dotykový tablet, kde si môžete vybrať z 12 automatických programov, pri ktorých si viete plynulo meniť intenzitu otočným 3D kolieskom. Po usadení si Vás prepracovaný mechanizmus načíta a na mieru podľa tvaru chrbta prispôsobí masáž. Pre lepšiu pohodu si môžete prehrávať hudbu cez vstavané bluetooth reproduktory, kvalitu vzduchu vylepší Ionizátor, uvoľnenie poskytne infra vyhrievanie na chrbát aj chodidlá. V tejto cenovej kategórii je masážne kreslo Damico Vento najlepšie nielen v našej ponuke, ale určite aj na celom aktuálnom trhu s kreslami a ihneď po uvedení do ponuky sa stáva jedným z najobľúbenejším a najpredávanejším pre svoje bohaté funkcie, praktické vonkajšie rozmery a veľký vnútorný priestor.

Masážne kreslo Damico Cosmo 2799€ (dotácia 500€)

Budúcnosť prichádza. Najlepší svetový masér k dispozícii 24 hodín denne sa postará o úžasné svalové uvoľnenie a nekonečný duševný relax pomocou 12 špecialnych programov vhodných aj pre tých najnáročnejších užívateľov. Kreslo má moderné ovládanie pomocou 7" dotykového displeja s grafickými ikonami, alebo pomocou vstavaného 3D controll ovládania s tlačidlami.
Celotelová masáž je zabezpečená až 58 vzduchovými vankúšmi, 3D masážne hlavice pracujú v predĺženej SL trajektórii od krku až pod sedacie svaly, ktoré si precízne nasnímajú postavu a tomu prispôsobia každú masáž. Kreslo má široký výber automatických programov vrátane špeciálneho pre ľudí so sedavým zamestnaním, pre športovcov, so zameraním na krk a šiju, ženy zaujme jemný program pre pevný zadok a stehná, úľavu od bolesti vám pomôže prekonať strečingový program. Intenzitu regulujete jednoducho otáčaním 3D ovládača, spodná časť sa elektronicky vysúva a prispôsobí dĺžke nôh, chodidlá majú v uzavretej časti najnovšiu generáciu masážnych valčekov pre dokonalú reflexnú masáž chodidiel.
Obdobné masážne kreslo na trhu nenájdete a je to absolútna špička v luxusnej triede, hit nášho showroomu pre rok 2021.

Masážne kreslo Ogawa Master Drive 4D 8499€

Extra prémiová kvalita, najlepšie masážne kreslo na Slovensku si treba určite vyskúšať v našom showroome Damico Trnava.
Prelomové 4D masážne kreslo OGAWA Master Drive 4D Plus vám poskytne masáž na svetovej úrovni vďaka 23 dokonale prepracovaným masážnym programom prispôsobených na mieru každému užívateľovi s viac ako 500 možnosťami manuálneho nastavenia. Masážne kreslo je vybavené niekoľkými high-tech funkciami, ktoré zaisťujú presnú a efektívnu masáž zrovnateľnú s ľudským dotykom. Kreslo je veľmi ľahko ovládateľné s predvolenými 4 automatickými programami na hlavnej obrazovke doplnené mnohými ďalšími podprogramami ako Chinese, Thai Stretch atď. Master Drive Plus má ako jediné kreslo na svete unikátnu funkciu 3D masáže kolien spojenú aj s vyhrievaním.
Ak je pre vás dosť dobré iba to najlepšie, tak Master Drive 4D Plus je technologický zázrak, ktorý treba považovať za jedno z najlepších masážnych kresiel na svete.

Masážne kreslo Damico Libra 3D Air 1999€ (dotácia 400€)

Otvoriť galériu
Zdroj: www.masaznekresla.com


Absolútna novinka pre rok 2023 v uvádzacej cena na limitovaný počet kusov.
Krásne moderné prevedenie v spojení s najnovším 3D Air masážnym mechanizmom, ktorý skenuje tvar každej postavy Vám poskytne skvelé svalové uvoľnenie v pohodlí vášho domova. Na výber máte až 12 špecializovaných automatický programov vhodných pre celú rodinu a aj pre tých najnáročnejších užívateľov. Hlavná výhoda je možnosť zmeny intenzity každého programu až v 6 stupňoch.
Ovládanie pomocou prehľadného káblového ovládania alebo cez vstavaný panel, ktorý má aj otočný 3D controll na okamžitú zmenu intenzity masážnych hlavíc. Toto kreslo má všetko čo potrebujete a dokonca aj skvelú cenu.

Všetky tieto aj iné masážne kreslá si môžete vybrať na www.masaznekresla.com, alebo si ich príďte osobne vyskúšať do nového showroomu na Zavarskej 11G v Trnave.
Sme najväčší predajca zo Slovenska, za 11 rokov pôsobenia sme predali niekoľko tisíc masážnych kresiel a ochotne vám poradíme na základe našich praktických skúseností, poskytujeme záručný aj po záručný servis.

Otvoriť galériu
Zdroj: www.masaznekresla.com

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu