Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.06.2022 16:27 | Tip od Vás | Slovensko
PR článok

Plejáda hudobných hviezd na jednom mieste: Obľúbený festival po troch rokoch opäť v plnej sile!

Naposledy si fanúšikovia hudobnej open air zábavy užili letné festivaly naplno v roku 2019. Pokusy mnohých organizátorov v posledných dvoch rokoch, priniesť aspoň akú-takú alternatívu a udržať pri živote značky svojich festivalov aj za cenu vysokých strát, v mnohých prípadoch dopadli neslávne.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Viac ako tri desiatky interpretov, množstvo atrakcií a vylepšení komfortu pre návštevníkov. To všetko prinesie tohtoročný Cibula Fest, ktorý v termíne 21. – 23. júla na letisku v Holíči odštartuje už 14. ročník. Desmod, Čechomor, Vašo Patejdl, Mirai, Polemic, Fleret, Metalinda, Slniečko, raperi Kali či Sima a množstvo DJ-ov, to je len zlomok toho, čo prinesie táto víkendová zábava pod holým nebom na Záhorí.

„Všetkým veľmi odľahlo, keď sme sa dozvedeli, že tento ročník už budeme môcť pripraviť plnohodnotne a opäť privítať všetkých našich verných aj nových návštevníkov tak, ako boli zvyknutí. Festivalová zábava zažije tento rok nový reštart a organizátori mali čas pripraviť sa na tento okamih. My nie sme výnimkou. Pripravili sme mnohé vylepšenia a atraktívne ťaháky, ktoré návštevníci určite privítajú,“ povedal organizátor Cibula Festu Vladimír Chrenka.

Festival odštartuje už vo štvrtok 21. júla tanečným večerom v COOL Aréne, kde sa predstavia dídžeji ako DJ EKG, DJ Milan Lieskovský či DJ-ka QueenB a veľa ďalších. Program na hlavnom pódiu bude v piatok a v sobotu vo veľmi podobnom zložení, ako bol plánovaný ešte v roku 2020, no zo známych príčin to nebolo možné. Pre účastníkov festivalu bude pripravených viacero prestrešených oddychových zón, teepee stany, kokteilové bary a chill out zóny s lehátkami. Novinkou tiež bude možnosť využiť aj moderné splachovacie toalety s bezdotykovými umývadlami, ale tiež lunapark a holandské adrenalínové atrakcie. Keďže je Cibula Fest najväčším českým a slovenským festivalom na Slovensku, legendárna skupina Metalinda v piatok o polnoci zaspieva hymny Slovenskej a Českej republiky v rockovom šate. Pripravené sú aj ďalšie prekvapenia.

„V platnosti zostávajú aj vstupenky, ktoré boli zakúpené ešte na ročník 2020 a nebolo požiadané o ich refundáciu. Novinkou je, že si návštevníci budú môcť zakúpiť aj vstupenku len do COOL Arény za zvýhodnené vstupné, avšak len na všetky tri dni. Plnohodnotná festivalová vstupenka však umožní vstup do všetkých zón a na úplne všetky koncerty a atrakcie v rámci celého Cibula Festu 2022. Ticketingová spoločnosť, ktorá je partnerom festivalu zase pripravila špeciálnu akciu 1 vstupenka za plné vstupné a ktomu druhá za polovicu. Ďalší náš partner, holíčska čerpacia stanica zase zvýhodnený párty balíček 5 ks vstupeniek za cenu troch, čo už sa naozaj oplatí. Deti do 10 rokov majú vstup zdarma. Snažíme sa vyjsť v ústrety všetkým v tejto neľahkej dobe a umožniť tak zábavu čo najväčšiemu počtu návštevníkov,“ dodal Chrenka. Viac info na www.cibulafest.eu, vstupenky v sieti Ticketlive.sk

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: PR článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu