Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.12.2021 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Krásne vyznanie! Rolins otvorene o láske k Nedvědovi: Čo na ňom milujem najviac

Stretávanie v súkromí a potichu! Speváčka Dara Rolins (49) sa konečne vrátila „do sedla“ a je znova zamilovaná. Jej vyvoleným je futbalová hviezda z Česka Pavel Nedvěd (49), ktorý momentálne pôsobí v talianskom klube Juventus ako viceprezident.

Dvojica, ktorá vyšla s pravdou von len pred pár dňami, však už nejaký ten mesiac randí a novú lásku sa im podarilo skrývať dosť dlho. Ako sa Novému Času podarilo zistiť, blondínka chcela vo svojej zamilovanej bubline vydržať čo najdlhšie, a aj preto sa ich romantické schôdzky konali najmä v spomínanom Taliansku. Takto dvojica fungovala šesť mesiacov, no dnes Rolins otvorene prezradila, kto koho zbalil a čo na svojom partnerovi miluje najviac.

Fotogaléria
14
fotiek v galérii

Dara Rolins je na poli lásky dlhé roky a aj napriek pár nepodareným vzťahom stále verí v šťastný koniec. Už od leta je totiž šťastne zamilovaná, keď ju po troch rokoch slobodného života opäť zasiahol Amorov šíp a ona skončila v náručí sympatického futbalistu Pavla Nedvěda. Ten pôsobí v talianskom futbalovom klube Juventus ako viceprezident. Práve zahraničné cesty za tvorbou novej módnej značky Dare padli vhod, keďže tu sa so športovcom zoznámila a medzi dvojicou preletela iskra.

Napriek tomu, že spolu trávili všetok možný čas a obaja žiarili šťastím, nikto netušil, že speváčka je v tom znova až po uši, čo sa jej podarilo tajiť takmer pol roka. „Dara tvorila v Taliansku svoju novú módnu kolekciu, a tak tam chodila ona. Tam sa s Pavlom a stretávali a trávili spolu čas,“ povedal Novému Času zdroj z okolia speváčky, čo nakoniec aj ona sama potvrdila. „Áno, je to pravda, od leta sa prepojili pracovné aj príjemnejšie povinnosti v Taliansku,“ priznala Rolins.

Otázne však je, ako sa mame trinásťročnej dcérky Laury podarilo, že o jej novom vzťahu sa nevedelo ani v Česku či na Slovensku. „Väčšinu času boli v Taliansku. Tam mali väčšiu slobodu, voľnosť. Nemuseli sa mať tak na pozore, to je pravda. Samozrejme, že chodil aj Pavel za ňou do Prahy, ale ani jeden nestál o pozornosť, a tak trávili čas v súkromí a čo najmenej na očiach,“ prezradil náš zdroj.

Zamilované chvíľky

Začiatky veľkej lásky teda prišli postupne a pomaly, čo si chváli aj speváčka. „Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba, a vlastne prvýkrát v živote prežiť tie najkrajšie začiatky vzťahu len vo dvojici, bez publika a asistencie médií,“ napísala blondínka, ktorá má vo všetkom jasno a svoj nový vzťah berie vážne.

„Nejde o románik,“ dodala Dara. Napriek tomu, že viac k novému mužovi povedať nechcela, na sociálnej sieti sa jej rozviazal jazyk a ona povedala o Pavlovi viac. Ako totiž napísala, rozhodne nebola iniciátorkou vzťahu, ale športovec bol ten, kto ju oslovil.

Otvorene a bez hier

Obaja tak išli do novej lásky po hlave a na nič sa nemuseli hrať. Onedlho čerství päťdesiatnici totiž o sebe vedia všetko a krásne na ich vzťahu je aj to, že nič nemusia pred sebou skrývať. „Aj my sme ,len ľudia‘. Máme rodiny, deti, minulosť aj sny. Nie sme dokonalí, ale myslím, že máme obaja srdce na pravom mieste,“ opísala svoje nažívanie so sympaťákom Dara, ktorá je zamilovaná až po uši a svoje šťastie už nemieni viac skrývať. „Aj preto svojho ,nového‘ muža milujem a rovnako ako on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom aj v zlom,“ napísala na záver Rolins.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




edzinárodná konferencia "20 rokov členstva SR v EÚ - výzvy a príležitosti"
Foto
20 rokov v EÚ: Slovensko navštívila rakúska ministerka, máme toho spolu veľa spoločného
Ruský prezident Vladimir Putin.
NATO bije na poplach: Rusi dávajú úder za úderom, problémy hlási aj Česko
Nórsky kráľ Harald V.
Nórsky kráľ prvýkrát po operácii na verejnosti: Ako sa má? Zaklincoval to pár slovami
Bývalý americký prezident Donald Trump.
Uzná Trump výsledky volieb? Povedal to na plné ústa: Len v TOMTO prípade
Severokórejský líder Kim Čong-un a ruský prezident Vladimir Putin.
USA ukazujú prstom: Drsné obvinenia! Pozrite sa, čo majú KĽDR a Rusko potajomky robiť
OTRASNÝ nález počas bieleho dňa: Polícia dobre váži slová! Kto jej to urobil?
 Učiteľka Kateřina sa úplne nahá váľala v blate a za zvukov elektronickej hudby okolo seba rozhadzovala hlinu.
Foto
Bizarné VIDEO! Nahá učiteľka v Česku sa váľala v hline a rozhadzovala ju: Všetko videli malé deti
Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok 3.5.
Foto
TRAGICKÁ nehoda: Policajt Filip († 28) prišiel o život len pár dní po oslave narodenín! Krásny odkaz od kolegov
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší
Účastníci protivládneho protestu hnutia Progresívne Slovensko v Bratislave
Foto
Bratislava na nohách: Tisíce ľudí vyjadrili nesúhlas voči vládnym zásahom do RTVS a 2. piliera