Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.07.2013 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Hviezda nového seriálu Svarinská: V Chorvátsku jej išlo o život

Jojka chystá frontálny útok na klenot Markízy. Proti Búrlivému vínu sa už čoskoro postaví nový seriál Klan. Jeho hviezdou bude Kristína Svarinská (24).

Nakrúcanie je v plnom prúde, pričom filmári sa vybrali až do Chorvátska, kde mladú herečku Kristínu Svarinskú najskôr donútili ísť v nečase plachtiť a potom prišlo na rad topenie.

Úvodné scény seriálu Klan sa nakrúcali v Chorvátsku. Budete tam teraz chodiť pravidelne?

(smiech) To je krásna predstava, ale, žiaľ, nebude to tak. Išlo len o prvú epizódu. Keďže ide o licencovaný projekt a tvorcovia chceli, aby to bolo pre divákov atraktívne, tak nás poslali k moru. Musím povedať, že to bolo veľmi zábavné nakrúcanie, zážitok na celý život.

Rozprávajte.

Tie úvodné scény sa odohrávajú na mori, na plachetnici. Samozrejme, počasie bolo najkatastrofálnejšie, koniec mája, 16 stupňov, lialo, búrka, vietor, obrovské vlny. Takže sme robili obrovské kompromisy, tam sme nemohli ísť, to sme nemohli nakrúcať, ale v každom prípade ma posadili na tú plachetničku.

Deň predtým mi dali aké-také školenie na pokojnom mori, v zálive, všetko bolo v pohode. Potom ma ale v deň nakrúcania pustili na otvorené more do rozbúrených vĺn. Moja prvá reakcia bola: „Ale ja tam nemôžem ísť.“ Potom som si ale uvedomila, že nás poslali do Chorvátska a očakávajú, že niečo nakrútime. Nakoniec všetko dobre dopadlo.

Vraj sa hneď v tej prvej epizóde budete topiť. Do mora sa vám asi nechcelo?

Paradoxne, more bolo teplejšie ako vzduch. Zistila som to, keď som skočila prvýkrát do vody, v neopréne, ktorý bol deravý, takže neplnil funkciu, ktorú mal plniť. (smiech) Často som sa snažila vo vode zdržať čo najdlhšie a nechcela som ísť von.

V Klane je vaším partnerom neznámy herec Patrik Vyskočil, ktorý hrá hlavnú mužskú úlohu po boku Nely Pociskovej v muzikáli Rómeo a Júlia na bratislavskej Novej scéne. Ako si s ním rozumiete?

(smiech) Som veľmi rada, že je to Patrik. Napriek tomu, že je mladý a akoby neznámy, čo je vlastne veľmi dobre, je veľmi šikovný a sadli sme si. Ľudsky si rozumieme. Aj sme si hneď povedali, že ak by sme mali akýkoľvek problém, hneď sa o ňom porozprávame. Nič také sa však nestalo, lebo zatiaľ je nakrúcanie veľká zábava.

Vaša postava je zamilovaná dievčina večne hľadajúca pravú lásku. V živote vás už niečo také stretlo? Lebo stále sa píše o nejakých vašich nových pravých láskach?

A práve preto je toto téma, ktorej by som sa rada vyhla. Každý má potrebu s niekým ma dávať dokopy a ono je to následne veľmi zvláštne v niektorých situáciách. Momentálne som už niekoľko mesiacov pokojná a spokojná vo svojom živote a to je asi všetko, čo k tomu poviem.

Stále žijete s Barborou Svid­raňovou a jej bratrancami v prenajatom byte v bratislavskom Starom Meste?

S Barborkou spolu nežijeme už takmer rok. Ale s istou skupinou z toho bytu bývame spolu naďalej.

Chodíte na VŠMU. Ako dopadol letný semester?

Dobre, spravila som bakalára a prijali ma na magistra, z čoho som veľmi šťastná. Tá škola mi dala nesmierne veľa a dala mi aj mojich spolužiakov, ktorých považujem za najbližších ľudí v mojom živote. Je to zvláštne, dovtedy som nikdy nebola nejaký kolektívny typ, ale zrazu ma kolektív úplne napĺňa.

Naposledy ste zo seriálov hrali v Druhom dychu, ktorý sa už nejaký čas nevysiela. Nechceli ste túto pauzu využiť na odchod do zahraničia, o ktorom už nejaký čas snívate?

Práveže nie, lebo prioritou pre mňa bola škola. Ale v hlave to mám, kumuluje sa to, už prišiel aj moment, že som sa sama na seba nahnevala, že stále o tom iba rozprávam.

Keďže ste nehrali v seriáloch, mali ste určite aj finančný výpadok. Pocítili ste ho? Alebo ste mali usporené?

Bohužiaľ, som človek, ktorý žije tu a teraz. Pokiaľ ide o peniaze, nie som veľmi zodpovedný človek, ale snažím sa na tom pracovať a pozerať aj do budúcna. Práve preto, aby som si mohla raz splniť aj sen o zahraničí. Výpadok ma však nezabil, fungujem a vlastne som na to ani nemyslela.

Zdá sa, že si vás obľúbili aj v Čechách, kde ste sa objavili vo filme Don´t Stop i v seriáli Znamení koně.

Aj túto jeseň ma tam čaká nakrúcanie ďalšieho filmu, ale nechcem predbiehať.

Stíhate toto leto aj dovolenku?

Určite. Práve preto, že to bol náročný rok a od septembra ma čakajú škola, seriál i ten film, povedala som si, že v lete musím nabrať nejakú energiu. Zatiaľ je moja dovolenka len v prípravnej fáze, no keď sa pozerám do diaľky, tak vidím more. More je pre mňa najväčší relax. Milujem ten pocit, keď nemusím nič, len ležím na pláži s knihou, so slúchadlami na ušiach, pozerám sa na vodu a dýcham.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Severokórejský líder Kim Čong-un a ruský prezident Vladimir Putin.
USA ukazujú prstom: Drsné obvinenia! Pozrite sa, čo majú KĽDR a Rusko potajomky robiť
OTRASNÝ nález počas bieleho dňa: Polícia dobre váži slová! Kto jej to urobil?
 Učiteľka Kateřina sa úplne nahá váľala v blate a za zvukov elektronickej hudby okolo seba rozhadzovala hlinu.
Foto
Bizarné VIDEO! Nahá učiteľka v Česku sa váľala v hline a rozhadzovala ju: Všetko videli malé deti
Posledná rozlúčka sa bude konať v piatok 3.5.
Foto
TRAGICKÁ nehoda: Policajt Filip († 28) prišiel o život len pár dní po oslave narodenín! Krásny odkaz od kolegov
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší
Účastníci protivládneho protestu hnutia Progresívne Slovensko v Bratislave
Foto
Bratislava na nohách: Tisíce ľudí vyjadrili nesúhlas voči vládnym zásahom do RTVS a 2. piliera
3D ilustrácia zobrazujúca biele a červené krvinky v cieve (ilustračná fotografia).
Nový prelomový liek na rakovinu? Lekári sú nadšení: Ich objav by mohol zatočiť s nádormi
Ilustračné foto
V meste na západnom Slovensku museli okamžite uzavrieť cestu: Havarijný stav!
Na snímke premiér Poľska Mateusz Morawiecki.
Poľský expremiér sa obul do Bruselu: Poriadny náklad! Na EÚ nenechal nitku suchú
2024. Penélope je zo dňa na deň krajšia.
Foto
Penélope Cruz oslávila 50. narodeniny: Roky pribúdajú, VRÁSKY nie! Môže takto vyzerať?!