Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.02.2009 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Módna polícia: Czoborová hviezdila, Didiana čistá pohroma!

Dámy na sobotňajšom Bratislavskom bále 2009 prekvapili vkusným výberom. Bohužiaľ, našli sa aj výnimky.

289423

Karin Habšudová

Šaty sú nádherné. Jednoduché, antické a ženské. Karin však spravila chybu, že si namiesto honosného šperku vzala nezbedný šálik. A ešte aj čierny. Čo mi však najviac bilo do očí, sú neupravené vlasy. Akoby práve vstala z postele. O čo by bola krajšia, keby sa rozhodla učesať, poprípade vytvoriť na hlave drdol a zaobstarať si krásne veľké a trblietavé náušnice.

5/10

289417

Dagmar „Didiana“ Dianová

Podľa mňa najväčšie faux pas večera táto róba. Chcela byť originálna, ale extrémne jej to nevyšlo. Možno by to zachránila dlhá sukňa, zakrývajúca gýčové topánky a lesklé pančušky. Vrch jej celkom vyšiel, aj keď som nepochopila ten obojok aj s vodítkom. Ale aspoň jej priateľ sa tváril spokojne – ten to zrejme pochopil... Páčili sa mi vlasy a Didianina veselá nálada.

3/10

289418

Iveta Malachovská

Ivetka si zašla do požičovne a vraj si nerobila veľkú hlavu. Vidieť... Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, ale neviem, či ma toto príliš neznudilo. Moderátorka však zachovala aspoň eleganciu a nič nepokazila. Aj vlasy a šperky boli znesiteľné.

6/10

289419

Zora Czoborová

Tak toto áno! Podľa mňa jedna z najkrajších rób večera. A to bývam na Zoru kritická. Róba od Jozefa Klíra fitnesske sadla nielen strihom, ale aj farbou. Zjemnila jej extrémne vyšportovanú postavu a „zoženštila“ ju. Bola jednoznačne dokonalá – šatami, účesom, aj mejkapom. Zora – toto sú tvoje farby, drž sa ich.

10/10

289420

Jaroslava Kubišová

Manželka bývalého ministra zahraničných vecí opäť zachovala svoj „trblietavý štýl“. V módnej kreácii od návrhárky Veroniky Hložníkovej bola elegantná a nápadná. Kedy však pani Jaroslava pochopí, že k večernej róbe nepatria hodinky ani bežne nosené šperky?! A ešte k tomu zlaté... Škoda, mohlo to mať oveľa väčší šmrnc.

6/10

289421

Zuzana Ťapáková

Odvážne siahla po žiarivej ružovej a vyšlo to. Partnerka Vila Rozborila a marketingová šéfka TV Markíza zrejme preniesla sviatok zamilovaných aj do výberu svojej róby a na Bratislavskom Bále jednoznačne žiarila najviac. Farba jej perfektne pristane, dokonca mi tam nechýba ani šperk na krku. Výraznejší náramok, či náušnice si však mohla dopriať.

9/10

289414

Erika Judínyová

Štandardne výborné. Šaty jej nielen strihom absolútne sadli. Dokonale jej zvýraznili proporcie a nechali vyniknúť dekoltu. Páči sa mi Erikin štýl – nahý výstrih, výrazné dlhé náušnice. Viem, že mala naponáhlo, ale s tými vlasmi podľa mňa mohla niečo urobiť. Takto vyzerá „plesový look“ nedokončený. A mohla to byť jednotka. Teda, desiatka...

9/10

289415

Martina Šindlerová

Martina prekvapila. Šaty, ktoré nedávno predviedla aj Marianna Ďurianová jej dokonalo sadli a zvýraznili jej ženské proporcie. Martina vyzerala sexi a pritom elegantne. Veľmi sa mi páčia aj výrazne náušnice a som rada, že sa už viac „nevyzdobila“. Hustá strieborná potlač na šatách úplne postačila. Klobúk dole, Mati.

10/10

289416

Františka Ďurkovská

Manželka primátora Bratislavy je evidentne jemná žena, ktorá pompéznosti príliš neholduje. Aj preto zrejme zvolila jednoduchú čiernu róbu, v ktorej vyzerala naozaj krehko. Podľa mňa si však pani Ďurkovská mohla zvoliť výraznejší šperk. Buď náhrdelník, alebo náušnice – myslím, že by to zdôraznilo jej prirodzenú krásu. Účes bol perfektný.

9/10

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Na snímke uprostred tréner reprezentácie Slovenska do 18 rokov Martin Dendis dáva pokyny svojim zverencom počas oddychového času.
Senzácia! Slováci šokovali bratov Čechov: Na hokejových MS18 si zahrajú o medaily
Predaj dotovaných pobytov pre seniorov od 5. mája
Kde si môžu dôchodcovia uplatniť 100 eur na kúpele? Predaj dotovaných pobytov sa začne už čoskoro!
Na snímke starosta mestskej časti Bratislava-Nové Mesto Matúš Čupka
Starosta Nového Mesta si prilepšil: Zvýšenie platu! Pozrite sa, akú sumičku bude dostávať
Roof lights of polish police (Policja) car on the street
V Poľsku mohlo dôjsť k masakru: Neuveríte, koho polícia zadržala!
Ruský vojak útočí na Ukrajinu z neznámeho miesta.
Zverské činy Rusov zachytené na videu: Vojaci sa chceli vzdať do zajatia... Až vami strasie
Spoznávate muža na fotografii?
Foto
Krádež v Bratislave: Neuveríte, čo si muž na FOTO odniesol z obchodu! Polícia prosí o pomoc
Farnborough, UK - July 16, 2018: Boeing 737 MAX on a steep angled landing descent to Farnborough Airport, UK
Muž († 45) upozornil na problém v lietadle Boeingu: Nasledovali muky, zahynul v nemocnici
Robert Fico, Emmanuel Macron.
Fico reaguje na slová Macrona: Vyslal by našich vojakov na Ukrajinu? TOTO odkázal Slovákom
(ilustračné foto)
Požiar obydlia v Lipanoch, pri ktorom zomrela osoba: Polícia začala konať!
Prezident USA Joe Biden
USA odhalili, čo má Rusko robiť na Ukrajine: Taktika Nemcov z vojny?!
Polícia na mieste krvavého incidentu.
Vo Švédsku sú v pozore: Po útoku Hamasu prudko stúpol počet antisemitských útokov
Zrútenie časti diaľnice v Číne.
Zrútená diaľnica v Číne: Nešťastie si vyžiadalo takmer 50 obetí