Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.11.2020 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Balúchová bez obalu o výchove dieťaťa s Kollárom: Príde čas, keď sa ťa náš syn opýta, prečo...

Sympatickú blondínku Barboru Balúchovú (32) si fanúšikovia pamätajú z druhého ročníka speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar, ale aj z talkshow Petra Marcina Neskoro večer.

Má Alexander možnosť stretávať sa aj so súrodencami?

Zopár z nich stretol, ale hovorím, ja som rada, keď sa stretneme s Borisom na 15 - 20 minút. Takže nejaké veľké, hromadné rodinné oslavy sme ešte zatiaľ neabsolvovali.

Ako vnímate škandály okolo Borisa Kollára?

Najväčší extrém to bol, keď som bola tehotná. Mala som však super tehotenstvo a šťastie, že som ho celé prespala, takže pokiaľ mi niekto niečo neposlal, tak ja som o ničom ani nevedela. Takisto fungujem aj teraz. Pokiaľ mi nejaký dobráčisko nepošle nejaký článok, tak to všetko nejako prešumí okolo mňa. V šoubiznise žijem od osemnástky, nie sú to len posledné štyri roky. Dôležité je, aby moja rodina a dieťa boli v pohode a oni sú v pohode, keď som ja v pohode.

Máme za sebou mesiace v ústraní. Boli ste so synčekom sami, alebo ste mali niekoho k ruke, kto by vám pomohol?

Môj syn bude mať v januári štyri roky, už je to veľký chlap. Najprv sme boli vyslovene doma. Čakali sme, čo sa bude diať. Vychovávam ho v prírode, nie je to také klasické „nákupnocentrové“ dieťatko, ktoré sedí pri mne na kávičke. Prvé tri týždne boli ťažké, lebo keď je dieťa stále v pohybe a naraz ho zamknete doma, tak máte pocit, že je z bytu telocvičňa. Ale ja som zvyknutá na samotu, všetky nové veci sa učím osamote. Tak to bolo aj po pôrode. Keďže som rodila cisárskym rezom, prvé dva týždne som bola u rodičov a pomáhali mi. Potom som si povedala, že ja na toto celé musím prísť sama. Samozrejme, na víkendy ku nim chodíme, ale môj syn je úplný parťák, takže až na ten bordel v byte sme to prežili zdraví a v šťastí.

Minulý rok ste mali na krku dlžoby, ktoré vyústili do exekúcií. Máte to už vyriešené?

To je už uzavreté. Bol to taký výkričník. Nikdy v živote sa mi nič podobné nestalo. Asi som sa potrebovala poučiť. Tí, čo ma poznajú, vedia, že pomôžem, kde sa dá, aj kde sa nedá. Na to som doplatila, ale človek sa učí z vlastných chýb. Určite som na tom celom mala podiel aj ja, ale pre mňa bol v tom čase prioritou syn. Hoci niektoré veci možno nemuseli zájsť až tak ďaleko. Už si dávam lepší pozor na výber svojich kamarátov. Okolo seba som si nechala pár najbližších ľudí. Hlavne preto, že otcom môjho dieťaťa je ten, kto je, tak si dávam naozaj veľmi veľký pozor. Lebo za tú dobu, čo je malý na svete, sa chcel so mnou priateliť všelikto a nakoniec sa ukázalo, že len niečo potrebovali.

S Borisom Kollárom netvoríte pár. Točia sa okolo vás nejakí muži?

Točiť točia, ale mojím mužom zostáva Alexander a nehovorím, že som nejako zatrpkla! Len zatiaľ nebol čas. Chcem si užiť malého a nebol akosi priestor pustiť si niekoho do života. Predtým som žila skutočne hekticky, spievala som, mala salóny a spávala som sotva štyri, päť hodín denne. Materská dovolenka tak pre mňa bola skutočne dovolenkou, syn od troch mesiacov celú noc spinkal. Až teraz pomaličky začnem rozmýšľať nad tým, čo bude s mojím súkromným životom, či sa chcem na sto percent pustiť do spievania aj v tomto náročnom období. Nakoniec k tomu príde, ono sa to úplne dusiť nedá. Ale keď už sa raz človek do spievania pustí, tak je celý víkend preč. A či som vôbec na to pripravená, že prinesiem v piatok rodičom dieťa a v nedeľu ho vyzdvihnem? Neviem. Tým, že sme dvaja, je náš vzťah ešte silnejší. Na druhej strane počúvam, že nemôžem byť naňho úplne upnutá, preto je v škôlke a ja sa snažím riešiť svoje pracovné veci. Teraz je to obdobie rozhodovania, že čo budem robiť ďalej. 

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Andrea Kvintová, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo