Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.11.2020 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Balúchová bez obalu o výchove dieťaťa s Kollárom: Príde čas, keď sa ťa náš syn opýta, prečo...

Sympatickú blondínku Barboru Balúchovú (32) si fanúšikovia pamätajú z druhého ročníka speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar, ale aj z talkshow Petra Marcina Neskoro večer.

Vypočujeme si v novej relácii iný štýl hudby, než na ktorý sú ľudia u vás zvyknutí?

Ľudia si myslia, že Senzi TV je len o ľudovkách, ale nie je to tak. Sú tam, samozrejme, aj ľudovky, sú tam prebraté pesničky, ale aj autorské piesne. Moje začiatky sú prepojené s ľudovou hudbou, deväť rokov som bola vo folklórnom súbore. Moderovanie v Senzi TV beriem ako príležitosť, lebo si myslím, že žiadna z tých top televízií by neprišla s tým, že „poď, Balúchová, poď nám robiť moderátorku“, keď som to v živote nerobila. Prišli aj ohlasy, že sa to ku mne vôbec nehodí, ale čo sa ku mne nehodí? Veď ja si tam pozývam hostí, ktorí by mohli zaujať aj mladú vekovú kategóriu a určite uvidíte aj mladších hostí. Myslím si, že ľudovky by sme mali čo najviac dostávať do popredia, lebo všade, kam prídem vo svete, cudzinci ponúkajú svoje tradície a u nás na Slovensku to tak nie je, čo je škoda.

Už máte natočených pár dielov, môžete prezradiť mená hostí?

Niektoré časti už boli dokonca odvysielané, ale mená hostí nemôžem prezradiť. Nechajte sa prekvapiť. Prvé dva diely som sa zapotila, lebo mám rešpekt. Otto Weiter je na Slovensku legenda, mala som preto veľkú zodpovednosť, aby to bolo v pohode. Som veľmi vďačná, že sú mi Otto i Noro Mészároš nápomocní pri príprave relácie a takúto pracovnú príležitosť si veľmi vážim.

S každou reláciou sa snažím zlepšovať, na to sú aj ľudia v mojom okolí zvyknutí a tak ma to naučil i Paľo Habera v Superstar. Ten mi mnoho vecí vyčítal, ale aj pochválil. Vždy som bola ten typ, že keď mi povedal, čo je zle, tak som sa nezosypala, ale makala na tom. Teraz to vyžadujem takisto od môjho okolia. Keď sa vám niečo nepáči, povedzte mi to na rovinu a ja na tom budem robiť.

Verejnosť vie, že otcom vášho syna Alexandra je Boris Kollár. Už nie je len podnikateľom, ale aj druhým najvyšším ústavným činiteľom. Má na syna dostatok času?

Snaží sa byť s ním, keď má voľnú chvíľku. Alexander ho však vída v televíznych reláciách, či na internete. Od malička ho vediem k tomu, aby vnímal otca ako autoritu. Syn ho miluje najviac na svete a vzhliada k nemu, no ešte si neuvedomuje, kto je jeho otec a čo robí. Je mnoho takých ľudí, čo majú veľmi vysoké pozície a rodina ich takmer nevidí a to majú možno menej detí. Takže, myslím si, že to nie je úplne výnimočné.

Takže sa mu snažíte vytvoriť dobré rodinné zázemie?

Videla som mnoho partnerstiev, ktoré stroskotali a, bohužiaľ, trpeli tým deti. Nedávno syn namaľoval prvý obrázok našej rodiny a to spolu nežijeme, takže viem, že to asi robím správne. Stále komunikujeme o všetkom a hovorím aj Borisovi, že príde čas, kedy sa ťa syn opýta, prečo a ty mu to budeš vedieť vysvetliť. Lebo mnoho ľudí funguje tak, že nežijú spolu. Nie sme novinkou.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Andrea Kvintová, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Rodina Brodekovcov vytvorila v USA veľký biznis
Foto
Klan Brodekovcov dal svetu vynález, ktorý používame dodnes! Zachráni sa rodný dom šikovných Slovákov?
(ilustračné foto)
Keď sa z vyrážky vykľuje RAKOVINA: Ak pupienok vyzerá TAKTO, musíte konať!
Kate v marci priznala, že jej diagnostikovali rakovinu.
Blízka princeznej Kate po PRVÝKRÁT prelomila mlčanie: Je to naozaj ZLÉ
Developer zdemoloval pamätihodnosť Bratislavy.
Foto
Bratislava prišla o kus histórie: Vzácnosť prežila obe svetové vojny, teraz je fuč! Komu hrozí pokuta?
Foto
USA 18 – Slovensko 18 ONLINE: Vybojujú naši mladíci senzačný postup do finále?
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko tvrdí, že NATO sa pripravuje na konflikt: TOTO má byť DÔKAZ!
Nevideli ste tohto muža?
Zobral si bicykel a NEZAPLATIL: Polícia prosí o pomoc! Nevideli ste tohto muža?
Vozidlo Záchrannej zdravotnej služby.
Elektrikára († 38) pri Žarnovici zasiahol prúd! Muž ostal visieť na stĺpe
Rodičia dievčatku neverili dlhé mesiace.
Dieťatko fňukalo, že má v izbe strašidlá: Rodičia neverili, potom ostali v úplnom ŠOKU
(ilustračné foto).
Neďaleko Paríža došlo k streľbe: Hlásia zranených aj mŕtveho
Generál Štefánik
Politici si pripomenuli výročie smrti generála Štefánika: Pozrite sa, čo si o ňom jednotliví politici myslia
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Turisti na Muráni sa môžu tešiť: Aha, ako sa najnovšie dostanú k obľúbeným sysľom!