Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

5 dôvodov prečo sa rozhodnúť pre umelé kvety

V dnešnom článku od HK Green Vám prinášame dôvody, prečo sú umelé kvety skvelým doplnkom do interiéru. Ustálený a idylický interiér je kľúčový na ceste za spokojným životom po ktorom všetci túžime.

Mnohí aj naďalej uprednostňujú kúpu živého kvetu pred umelým. Obávajú sa toho, že ich vysnívaný kvet bude vyzerať ako obyčajný nevzhľadný kus plastu, ktorý bude už na prvý pohľad vyzerať nevkusne a gýčovo. Technológie sa však posúvajú rapídnym tempom vpred a samozrejme, výnimkou nie je ani výroba originálnych umelých kvetov, stromov, bonsajov či trendy paliem. Kmene týchto umelých kvetov sú vyrábané výhradne z prírodných materiálov a výsledný kvet je často krát osadený do kvalitného a vkusného kvetináča.

1. Údržba Vám zaberie pár minút týždenne

Ako iste vieme, živé kvety si vyžadujú svoju špeciálnu starostlivosť do ktorej už klasicky patrí polievanie, hnojenie či presádzanie. Skúmanie a následné zvládnutie vhodných svetelných podmienok býva ťažkým orieškom, ktoré si často krát vyžiada svoju daň- výsledkom sú zvädnuté kvety, ktoré nevyzerajú vábne, práve naopak.

Práve umelé kvety sú vhodnou alternatívou. Vlastniť vždy zelené kvety s minimálnou starostlivosťou je dôvod, prečo by ste sa mali vybrať práve touto cestou. Výhodou umelých kvetov je to, že si nevyžadujú neustále polievanie, hnojenie či presádzanie. Jediné čo je potrebné vykonať, je starostlivo oprášiť kvety od prachu. Tento krok však nevynechávate ani pri údržbe živých kvetov, takže v konečnom dôsledku si ušetríte kvantum času, ktorý je mimoriadne vzácny.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

2. Odolnosť je ich druhé meno

Živé kvety sú mimoriadne krehké a vyžadujú si špeciálne svetelné podmienky, ktoré niekedy nie je ani možné splniť. Umelé kvety sú vyrobené z kvalitných odolných materiálov a preto sa nemôže stať to, že sa Vám rastlina zlomí. Zvládnutím vhodných svetelných podmienok sa nemusíte zaoberať, nakoľko umelé kvety nepotrebujú dostatok svetla. Rozžiaria aj najtemnejší kút Vášho domu, ale taktiež reštaurácie či kancelárie. Je len na Vás kam sa rozhodnete umiestniť umelý kvet, stále bude žiariť svojou originálnou a nenahraditeľnou krásou pri správnej starostlivosti množstvo rokov.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

3. Alternatíva, ktorá šetrí Vašu peňaženku

Kúpa živého kvetu je finančne náročná. Náklady spojené s kúpou živého kvetu sa dokážu vyšplhať do niekoľko stoviek eur a stále je tam riziko, že nesprávnou starostlivosťou o Váš kvet prídete.

Ideálnou voľbou je investovanie do profesionálnych imitácií rastlín, ktoré získate jednorazovou kúpou. Nemusíte míňať peniaze na špeciálne prípravky, keďže umelé kvety nevyžadujú špeciálnu starostlivosť na rozdiel od živých kvetov.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

4. Fantastický vzhľad na nerozoznanie od živého kvetu

Umelé kvety sú vyrobené výlučne z kvalitných materiálov a preto je ich vzhľad na nerozoznanie od klasických živých kvetov. Práve vďaka tomu, že sú pri výrobe použité len kvalitné materiály, kvet vyzerá ako od vášnivého pestovateľa kvetov či skúseného záhradníka.

Kúpou umelých rastlín z nášho eshopu rozhodne nešliapnete vedľa. Prvotriedna kvalita je zárukou spokojnosti a úspechu. Našou prioritou je to, aby náš zákazník bol s tovarom nadmieru spokojný a pýšil sa svojou vždy zelenou rastlinou, ktorá mu bude prinášať radosť a spokojnosť a to niekoľko rokov. V spoločnosti HK Green sme sa spojili s poprednými výrobcami umelých rastlín ako napríklad Eurogreens či Maxifleur s cieľom ponúkať v našom eshope niektoré z najobľúbenejších rastlín, ktoré sú už klasicky v špičkovej kvalite.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

5. Univerzálny doplnok s ktorým rozhodne nič nepokazíte

Kvety sú zárukou spokojnosti vo Vami obývanom priestore, ale aj Vaši priatelia sa budú cítiť omnoho lepšie v dokonale zladenom interiéri. Je vhodné ak sa aj v kanceláriách či reštauráciách nachádzajú kvety. Ako iste vieme, zelená farba má priaznivé účinky na ľudský organizmus. Hlavnými výhodami tejto inšpiratívnej farby sú regeneračné účinky, napomáhanie k upokojeniu večne zaneprázdnenej mysle a taktiež blahodarne pôsobí na nervový systém.

Bonusom na záver je to, že umelé kvety nie len z estetického, ale taktiež zo zdravotného hľadiska sú tou najlepšou voľbou akú si môžete vybrať. Kúpou našich umelých kvetov zaručene nespôsobíte alergikom zdravotné problémy. Umelé kvety sú zdravotne nezávadné, a preto sú vhodné aj do priestorov kde sa zdržujú alergici.

Otvoriť galériu
Zdroj: hk-green.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia Jaroslava Naďa s českou ministerkou Janou Černochovou vznikla pred pražskou reštauráciou.
Foto
Naď sa odfotil s odkazom, ktorý spája Slovákov s dezolátmi: Nakladačka od Blanára i politológa!
Ruský prezident Vladimir Putin (vpravo) a čínsky prezident Si Ťin-pching si podávajú ruky počas uvítacieho ceremoniálu 21. marca 2023 v Moskve.
Debata o jadrových zbraniach sa začína podobať na sci-fi: Prečo Rusko a Čína mlčí?!
Na snímke odsúdený Mikuláš Černák.
Foto
ONLINE Proces s Mikulášom Černákom pokračuje: Mafiánsky boss prehovoril k synovi, ktorému zabil otca
Nie všetko jedlo, čo sa tvári ako zdravé a fit, takým v skutočnosti i je (ilustračné foto)
Dietologička varuje: 4 potraviny, ktoré sa LEN TVÁRIA, že sú zdravé! Takto PRIBERIETE
Na archívnej snímke z 19. augusta 2023 ukrajinský vojak sa naťahuje za dronom.
Ukrajina v noci zaútočila na Rusko: Z toho, čo sa sa stalo, sa tak ľahko nespamätajú
Horská záchranná služba
Horskí záchranári zasahovali pri cyklistovi: Vyčerpanie a nevoľnosť! Čo sa dialo potom?
V klube sa koná množstvo technoparty a so žiadnou nebol problém, až kým jednu z nich nenazvali Diablo tour
Technoparty v Námestove po nátlaku cirkvi stopli: Hromadné modlitby kvôli TOMUTO?!
Rainy weather
Na slnko zabudnite: Prvá vlna zmien udrie už DNES! Zasiahne túto časť Slovenska
Mesto uľahčilo život zaľúbencom.
Váš Tip
Žilina uľahčila život zaľúbencom: Aplikácia na... Tomu neuveríte!
In the Hospital, Female Patients Undergoes Mammogram Screening Procedure Done by Mammography Technologist. Modern Technologically Advanced Clinic with Professional Doctors. Breast Cancer Prevention Screening.
Na prevenciu nie je nikdy neskoro: Odborníci odporúčajú skríning rakoviny prsníka už v tomto veku
Ruský prezident Vladimir Putin
Jadrové zbrane vo vesmíre? Putin vyjadril svoj postoj: Ruský návrh stále vyvoláva znepokojenie
Martin Fehérváry a Erik Černák
Definitívne rozhodnuté: Posilnia Fehérváry a Černák Slovákov na MS?