![Adam Kolodzej (17), Dávid Novajovský (17) Stredná odborná škola Horný Smokovec. „Uvarili sme suvidovaný jelení chrbát. K nemu išli zemiakové džatky opražené na masle. K tomu išiel demiglas. Všetko bolo dozdobené cviklovým a kalerábovým gelom. Z mystery boxu me si vytiahli mirobylinky, ktoré sme použili tiež.“ | Nový Čas Adam Kolodzej (17), Dávid](https://img.cas.sk/cas/900px/3821405.jpg/kuchari-adam-kolodzej-david-novajovsky.jpg)
Adam Kolodzej (17), Dávid Novajovský (17) Stredná odborná škola Horný Smokovec. „Uvarili sme suvidovaný jelení chrbát. K nemu išli zemiakové džatky opražené na masle. K tomu išiel demiglas. Všetko bolo dozdobené cviklovým a kalerábovým gelom. Z mystery boxu me si vytiahli mirobylinky, ktoré sme použili tiež.“
Zdroj: Tip