![Ondrej Kulíšek (18), Marek Kozárec (18). Hotelová akadémia Žilina. „Najskôr sme mali variť kelové jedlo, ale ako tajnú prísadu sme si vytiahli kyslú kapustu z mystery boxu, čiže sme ju zakombinovali s kelom. Navrchu je plnený piroh s hlivou a pohánkou. Ide o vegetariánsky spôsob.“ | Nový Čas Ondrej Kulíšek (18), Marek](https://img.cas.sk/cas/900px/3821445.jpg/kuchari-priprava-jedla-ondrej-kulisek-marek-kozarec.jpg)
Ondrej Kulíšek (18), Marek Kozárec (18). Hotelová akadémia Žilina. „Najskôr sme mali variť kelové jedlo, ale ako tajnú prísadu sme si vytiahli kyslú kapustu z mystery boxu, čiže sme ju zakombinovali s kelom. Navrchu je plnený piroh s hlivou a pohánkou. Ide o vegetariánsky spôsob.“
Zdroj: Tip