Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.04.2020 16:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Z fešáka sa vykľula obluda, mamička si pri ňom prešla peklom: Hororové fotky vám vtisnú slzy do očí

„Nechcem, aby iná žena musela prechádzať peklom, akým som prešla ja v rukách toho monštra,“ povedal pre médiá Jenna Harley (28), ktorej sa žiarlivý partner pokúsil vypichnúť oči, vraj preto, aby ju už nikto nechcel.

Celé sa to začalo ako v romantickom filme. Zaľúbená slobodná matka trojročnej dcérky si našla fešáka, do ktorého sa bezhranične zamilovala. „Všetkým svojim priateľom som o ňom stále rozprávala, bol skvelý, obľúbila si ho aj moja dcérka“, opísala. Z princa sa však čoskoro vykľula obluda, ktorej besnenie zanechalo na tele aj duši usmievavej ženy strašné zranenia. Mark Whiteside, bol spočiatku milý, no všetko sa zmenilo, keď ho vyhodili z práce. Podľa The Sun zostala celá domácnosť na pleciach Jenny, ktorá pracovala v dvoch zamestnaniach naraz. Pár týždňov po začiatku vzťahu zistila, že je tehotná.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

„Pomáhala som mu so životopisom a on mi dal facku. Povedal, že do neho rýpem, vystrašila som sa, no o pár minút sa ospravedlnil s tým, že netuší, čo ho to vzalo.“ Vytlačili 10 kópií životopisu, no tie namiesto rúk potenciálnych zamestnávateľov zapadli prachom na vrchu chladničky. „Pribehol za mnou a začal kričať, že chce peniaze,“ opísala situáciu, ktorá sa odohrala v ôsmom mesiaci tehotenstva. V slzách ju výčitkami prinútil prísť od banky a stál nad ňou až pokým peniaze nevytiahla. „Neskôr mi začal zakazovať stýkanie sa s kamoškami, vždy keď sa tak stalo, kričal na mňa.“

Keď sa konečne narodilo ich dieťatko, Mark si našiel prácu a správal sa ako milujúci otec. Ani to však nevydržalo dlho a zrazu prestal chodiť z práce rovno domov. „Mamičky nechodia von,“ znelo jeho vysvetlenie toho, prečo nemôže Jenna chodiť von. „Začal mať paranoju, podozrieval ma, kontroloval mi nohavice a obviňoval ma z nevery.“ Potom to prišlo. Raz večer sa Mark nevrátil z roboty a vypol si telefón. „Keď prišiel, začal hneď kričať, že ho podvádzam. Moja staršia dcérka bola u starých rodičov, no naše dievčatko spalo hore. Prosila som ho nech je ticho, no na krik sa zobudila.“

 

Keď sa vybrala po schodoch malú utíšiť, zrazu k nej pribehol Mark. „Zhodil ma na zem pichol mi palce do očí a tlačil ich do nich. Kričal, že ma urobí tak škaredou, že ma už nikto nebude chcieť. Kričala som nech ma pustí, bála som sa, že oslepnem,“ opísala začiatok desivej príhody. „Potom ma začal biť hlava nehlava, strhol ma za nohu a tvárou ma ťahal po dlážke. Potom ma ťahal za vlasy, revala som od bolesti. Podarilo sa mi vyšmyknúť, no v kuchyni ma dobehol, chytil ma za krk a začal silno škrtiť.“ Keď začala strácať vedomie, mala Jenna vidiny seba umierajúcej na kuchynskej dlažbe.

Z ničoho nič, presne tak ako útok začal sa aj skončil. „Spadol na podlahu a plakal, snažil sa ma upokojiť. Povedala som mu, že je všetko v poriadku a idem si na dvor zapáliť cigaretu.“ Vystrašená žena však bežala priamo k susedom, ktorých prosila o pomoc. Zavolala políciu, záchranku aj vlastného otca. „Prišiel a pýtal sa ma, čo mi to urobil. Nespoznával vlastnú dcéru,“ opísala. Jej oči boli podliate krvou, opuchnuté, telo mala posiate čiernymi modrinami.

Lekári jej naordinovali silné lieky od bolesti, a rany sa hojili len pomaly. Mark dostal 14 mesiacov basy za napadnutie. Potom ako si odsedel polovicu ho prepustili. Práve preto sa rozhodla Jenna do detailov opísať verejnosti svoj príbeh, aby sa žiadna iná žena nedostala do rúk beštie, skrývajúcej sa za tvárou sympatického muža. Za pár hodín po zverejnení šokujúcich fotiek sa dostali medzi širokú masu ľudí a zdieľali ich desaťtisíce Angličanov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: miiv

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bezpečnostný analytik Zábojník tvrdí, že útočníka, ktorý strieľal na Roberta Fica mali spacifikovať po prvej rane.
Foto
Bezpečnostný analytik Zábojník o atentáte na Fica: Strelca mali spacifikovať po prvej rane!
Na obrázku je súdna rada SR.
Súdna rada odsúdila útok na premiéra: Ľudský život a zdravie je najdôležitejšou hodnotou, tvrdia
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Foto
Hlas ostro odsúdil útok na Roberta Fica: Strana vyjadrila svoje obrovské zhrozenie
Robert Fico a Zuzana Čaputová.
AktualizovanéFoto
Prezidentka Čaputová o atentáte na Roberta Fica: Je to útok na demokraciu!
Kráska je jednou z najžiadanejších modeliek súčasnosti.
Foto
Kendall Jenner ohúrila SEXY fotkami: Pozrite na to dokonalé telo! Z tých záberov vám bude horúco
Peter Žiga vníma útok na Roberta Fica ako útok na princípy slovenskej demokracie.
Žiga reaguje na atentát na Roberta Fica: Ide o útok na princípy slovenskej demokracie!
Vládnutie so Smerom môže byť pre Hlas podľa politológa zničujúce.
Pellegrini prehovoril o útoku na Fica: Ohrozenie slovenskej demokracie!
Spomienkové zhromaždenie pri príležitosti 79. výročia oslobodenia Bratislavy.
AktualizovanéFoto
Atentát na Roberta Fica odsúdili viacerí ministri: Zhrozenie a šok!
Juraj mal postreliť Roberta Fica.
Foto
Toto je strelec, ktorý zasiahol Fica! Atentátnikom je 71-ročný spisovateľ z Levíc
Český prezident Petr Pavel.
Aktualizované
Prezident Pavel reaguje: Útok na Fica ukazuje, kam môže viesť prehlbovanie agresivity
OČTK vykonajú všetky úkony, aby bol páchateľ spravodlivo potrestaný
Premiéra postrelili, rázne slová Žilinku o páchateľovi: Príde nekompromisná reakcia
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Foto
Premiér Fico bojuje po atentáte o život! ŠOKUJÚCI status na Facebooku: Najbližšie hodiny rozhodnú!