Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.01.2020 12:00 | Správy | Domáce správy

Ako na tom budú naše peňaženky v roku 2020? Veľký finančný horoskop od veštkyne Zany

Jedna zo základných otázok nového roka znie: Budeme sa mať lepšie?

Baran 23.1 - 20.4

Barani, narodení po 16. apríli - zamyslite sa vo februári nad tým, či nezmeníte prácu. Medzi prioritné aspekty sa dostáva uvedomenie si toho, čo v budúcnosti chcete získať a o slovo sa prihlási aj vaša sebaúcta. V októbri budú v práci stagnovať dámy narodené v roku 1981. Na nové príležitosti budete musieť počkať až do prvých dní nového roka.

Býk 21.4. - 20.5.

Pred májovými Býkmi sa na konci apríla vyskytnú nečakané prekážky, pričom zabojujete o vyšší post. Avšak poniektorí z vás sa práve v tomto období rozhodnú zamestnanie radikálne zmeniť! Od 20. júna do 5. júla by ste mali spomaliť a dopriať si odpočinok. Investíciám by sa v novembri nemali vyhýbať tí Býci, ktorí sa narodili do 27. apríla. Tí si môžu výrazne finančne prilepšiť!

Blíženci 21.5. - 21.6

Do 12. februára sa vyhýbajte nadriadenému, pretože jeho náladovosť by vás dohnala až do nepríjemnej hádky. Júnoví Blíženci dostanú v apríli šancu ukázať potenciál, ktorý sa v nich ukrýva. Ženy narodené v roku 1990 – môžete si po 14. auguste zobrať z banky úver na prerábanie alebo zakúpenie nehnuteľnosti. A páni z roku 1951, vy si v decembri spomeňte na negatíva, ktoré vám nedávno priniesla vaša láskavosť voči kamarátovi. Už žiadne požičiavanie peňazí!

Rak 22.6. - 22.7.

Napriek tomu, že s peniazmi viete hospodáriť, budete sa musieť nad svojím rodinným rozpočtom zamyslieť. Aby ste sa nedopracovali k dlžobám, bolo by vhodné, keby ste peniaze nanovo prerozdelili a nenakupovali zbytočnosti. Raci, ktorí uvažujú o radikálnej zmene zamestnania – počkajte do 29. mája, keď vstupujete do mimoriadne priaznivého obdobia, počas ktorého môžete získať to, čo si prajete.

Lev 23.7. - 22.8.

Vaše hviezdy vás budú medzi 15. a 28. aprílom nútiť ohľadne financií k unáhleným záverom. Počúvajte svoj rozum, inak sa dopracujete k stratám! Ročníky 1979 a 1993, vy v auguste zistíte, kde máte rezervy a naučíte sa lepšie hospodáriť. A to najhlavnejšie – prestanete pomáhať tým, ktorí za to nestoja. Podnikateľom sa po 19. novembri pripletie do cesty vážna ponuka spolupráce so zahraničím. Určite ju prijmite, môžete z nej mať profit!

 Panna 23.8. - 23.9.

Okolo 4. októbra vstúpite do konfrontácie s nepríjemným človekom, ktorý vám už nejaký čas hádže polená pod nohy. Vhodné obdobie na zásadné zmeny vo finančnej oblasti nastane po 12. decembri. Na konci roka nikomu z rodiny nepožičiavajte peniaze!

Váhy 24.9. - 23.10.

Váhy, narodené v rokoch 1968 a 1973, sa medzi 25. januárom až 7. februárom môžu dostať do finančnej tiesne. Koncom apríla vás osloví priateľ s ponukou novej práce, zvažujte všetky pre a proti, kým mu odpoviete. Váhy z roku 1966 by si mali dať v júli pozor na ctižiadostivého kolegu. Tento človek je schopný nenávisti, ktorú skrýva za milý úsmev.

Škorpión 24.10. - 22.11.

V januári nezabudnite na prácu, ktorú musíte dokončiť, a položte ju na šéfov stôl spolu so žiadosťou o zvýšenie platu. Ak budete medzi 20. májom až 16. júnom hľadať partnera na obchodovanie, určite sa vyhnite tým ľuďom, ktorí sa vám budú za spoločníkov priamo ponúkať. Vaším spoločníkom by sa mal stať človek, ktorý bude stáť v úzadí, nepovie veľa slov a bude čakať na to, kým ho oslovíte. Je to vaša vstupenka do sveta bohatstva!

Strelec 23.11. - 21.12

V prvej dekáde roka 2020 budete mať v rukách veľkú zodpovednosť a na jej základe práve vy určíte, ktorým smerom sa má dôležitý projekt uberať. Nemôžete si dovoliť nejaké chyby! Správne rozhodnutia by mali urobiť i novembroví Strelci, ktorí budú chcieť medzi májom až septembrom prijať nové zamestnanie. V októbri môžete zainvestovať do nehnuteľností, výnimkou sú tí z vás, ktorí ste sa narodili medzi 6. až 11. decembrom.

Kozorožec 22.12. - 20.1.

Nová práca, ktorú získate začiatkom februára 2020, vám prinesie väčšie financie, ale aj základ na vybudovanie stabilnej budúcnosti. Buďte odvážni a tvoriví, a svoju cenu si nechajte dobre zaplatiť! Tí z vás, ktorí sa v júli chystáte za prácou do zahraničia, by ste si mali ešte raz overiť serióznosť agentúry. Po 25. auguste nepodpisujte dôležité dokumenty a zmluvy, toto sa týka najmä Kozorožcov narodených v rokoch 1947 a 1998.

Vodnár  21.1 - 20.2.

Počas nákupov, ale i cestovania buďte všímaví a obozretní, pretože od 26. februára vám hrozia straty z nepozornosti. Nečakané výdavky na margo partnerstva majú v júlovom aspekte iba Vodnári, ktorí sa narodili v rokoch 1958, 1980 a 1992. Pokiaľ už máte vytvorenú finančnú rezervu, určite ju do konca septembra nemiňte!

Ryby 21.2. - 20.3.

Voľný prechod pocitom a slovám môžete dať od posledného májového týždňa, hviezdy budú nad vami držať ochrannú ruku. Pre Ryby, ktoré sa narodili v rozpätí od 28. februára do 8. marca, mám malé upozornenie – svoju prácu v druhej polovici roka 2020 rozložte rovnomerne a šetrite si sily na ťažší záver roka. Od 9. do 27. novembra držte financie v rodine pevne v rukách a blízkym určite nedovoľte, aby márnotratne míňali.

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas, joc, ivs

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Maďarský premiér Viktor Orbán.
Rázne slová Orbána: Nedovolíme, aby Maďarov tretíkrát vtiahli do vojny! Obul sa aj do Bidena
Ilustračné foto
Tragická nehoda: Autobus sa zrútil do priepasti! Hlásia najmenej 20 obetí, zasahovali vrtuľníky
Peter Batthyany.
Váš Tip
Herec Batthyany si zavaril: Vojna so známou kvôli peniazom!
(ilustračné foto).
17 čínskych lietadiel prekročilo vzdušnú hranicu Taiwanu: Vytiahli aj lode! Desivé správy
(ilustračné foto)
Aktualizované
Polícia v Bratislave zasahuje na školách, deti posielajú domov! Čo sa deje?
(ilustračné foto)
Aktualizované
Rozruch v českom gymnáziu: Desiatky študentov evakuovali, zasahuje niekoľko policajtov! Čo sa tam stalo?
Diplomatické vzťahy oboch krajín sú napäté. (ilustračná foto)
Vymieňajú Západ za Rusko?! Znepokojivé kroky: TÝMTO postavili USA a Moskvu do tesnej blízkosti
V televízii Ta3 končí kľúčový človek.
Televíziu Ta3 opúšťa ZNÁMA tvár: Odchádza pracovať pre Ficovu vládu!
Foto
Rázne rozhodnutie Djokoviča: Hantuchovej ex dostal padáka!
Slávne posedenie v kaviarni pri štrúdli
Foto
V EÚ sme vďaka spojeniu rivalov pri káve a štrúdli! Koľko miliárd získalo Slovensko za 20 rokov členstva?
Donald Trump.
Šokujúce tvrdenia: Stráca Trump KONTROLU nad vlastným telom? Odborník hovorí o vážnej diagnóze
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
V tomto úseku na D2 rátajte s obmedzením: Bude prejazdný len jeden jazdný pruh