Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2019 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
ExkluzívneVideo

Veľká spoveď Wisterovej, utrpenie začalo pred rokmi: Moment, odkedy som žila v neustálom strachu!

Ako z najhoršieho hororu! Aj tak sa dá momentálne opísať život moderátorky a matky Very Wisterovej (42), ktorú pripravil o deti jej manžel s izraelsko-americkými koreňmi Jeremy Hulsh (40).

Vo februári 2017 vám prvýkrát nechcel po stretnutí vydať deti. Asistovala mu vtedy aj izraelská babka?

To bolo prvýkrát, čo sa niečo také stalo. Po tom, čo som podala žiadosť o rozvod v januári 2017, všetko fungovalo. Išli sme v móde, že budeme všetko riešiť korektne kvôli deťom, aby to čo najmenej pociťovali. Trávil so synmi takmer každé popoludnie, sám, bez mojej prítomnosti, potom mi poslal esemesku, kde sú, a ja som pre nich prišla. Všetko to vyzeralo dobre. Incident sa stal 28. februára, keď sa so synmi ich stará mama zamkla v hotelovej izbe tu v Bratislave a nechcela mi deti vydať.

V zápisnici sa píše, že stará mama, riadiac sa jeho inštrukciami, sa s deťmi zamkla v hotelovej izbe a matku k nim odmietla pustiť. Vec bola riešená políciou a Jeremy nevydanie detí dôvodnil podozrením, že sexuálne zneužívame moje deti a ohrozujem ich mravnú výchovu. Vtedy na mňa podal trestné oznámenie, ktoré polícia odmietla ako nedôvodné. A vtedy som ja súdy požiadala, aby sa s deťmi stretával len za mojej prítomnosti.

To sa mu asi nepáčilo.

Nie. V zápisnici je to zdokumentované. Od tohto incidentu sa styk realizoval s ťažkosťami, v napätí a nepriateľskej atmosfére a vlastne na základe tejto udalosti bol Jeremymu nariadený styk s deťmi za mojej prítomnosti. Samozrejme, namietal, preto dostal možnosť stretávať sa s deťmi v LDI - Linka detskej istoty, čo je bývalý UNICEF, kam z vlastného rozhodnutia prestal chodiť. Mal stanovený každý piatok dve hodiny v prítomnosti psychologičky.

Okrem toho mal ešte 12 dní do mesiaca v mojej prítomnosti, alebo v prítomnosti mnou zverenej osoby. Čiže dokopy mal deti k dispozícii 16 dní do mesiaca. Tých dvanásť dní bolo rozdelených na utorok poobede a štvrtok poobede, každá druhá sobota a nedeľa poobede. Aj to bol však problém. K tejto veci sa vyjadril aj prokurátor, ktorého si Jeremy prizval do nášho rozvodového konania.

Prokurátor sám na základe vykonaného dokazovania vyhodnotil a skonštatoval, že: „Navrhujem zveriť obe maloleté deti do osobnej starostlivosti matky s tým, že je potrebné upraviť styk otca s maloletými deťmi za účasti tretej osoby, nakoľko existuje určitý stupeň obavy, že by otec mohol vycestovať s deťmi do zahraničia. Túto obavu umocňuje aj fakt, že odmietol odovzdať matke cestovné pasy detí, rozsah styku otca s deťmi ponechám na rozhodnutie súdu.“

 

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?