Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.10.2019 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

K službám až 4000 profesionálnych hodinových manželov

Ak máte chlapa zvládajúceho doma všetky opravy, tíško vám ho závidíme. Bez toho, aby sme si menej vážili tie naše drsnejšie polovičky, z vlastnej skúsenosti vieme, že byť zdatným domácim majstrom je riadna fuška. Je to fakt – domáci kutil je dnes veľmi zriedkavý druh. Preto sa čoraz častejšie obraciame na hodinových manželov.

Môžeme mať aj ambíciu sama zvládnuť výmenu starej vodovodnej batérie. Kým však nájdeme tú správnu, vieme prechodiť doslova kilometre. A hoci si aj zaobstaráme všetky potrebné náležitosti, aj si podrobne naštudujeme návod, dokonca si na youtube pozrieme tutorial či inštruktážne video a s odhodlaním sa pustíme do inštalácie, vytopená kúpeľňa a celý lexikón hrubých slov, rinúcich sa z našich úst, za ktoré by sa nehanbili ani chlapi zo štvrtej cenovej, vonkoncom nie sú dôkazom úspešne zavŕšeného diela.

Pomôže apka s viac ako 23 000 odborníkmi

Preto ak nechcete na vlastnej koži prejsť takouto skúsenosťou, jednoducho tento krok preskočte a rovno sa obráťte na majstra zo svojho okolia. S jeho úspešným hľadaním pomôže webová a mobilná aplikácia wilio.sk, ktorá združuje 23-tisíc odborníkov na rôzne služby z celého Slovenska. Vyriešiť pomohla už vyše 30-tisíc malých aj veľkých projektov ako sú stavby, rekonštrukcie, montáže, elektro a vodoinštalácie, maľovanie, stierkovanie, sadrokartóny, obklady, rôzne opravy, stolárske práce či upratovanie. V ostatných mesiacoch pomohla vyriešiť aj tisícky dopytov práve na služby hodinových manželov.

Otvoriť galériu

Referencie to potvrdzujú

Ľudia si hodinových manželov často objednávajú na práce, pri ktorých špecialisti, zameraní na jediný typ služby, akými sú napríklad elektrikári či inštalatéri, veľmi nepomôžu. Hodinoví manžela sú odborníci s mnohými zručnosťami a širokou škálou vedomostí.

„Maximálna spokojnosť, veľmi dobrý prístup. Pán Peter nám okrem práčky a umývačky stihol cestou opraviť aj kľučku na bráničke.“

Hodinový manžel zvláda väčšinu opráv okolo domu – vodoinštalatérske, elektroinštalačné, maliarske, zámočnícke, stolárske, alebo aj kúrenárske práce. Vie pomôcť pri rekonštrukciách, čistení interiéru, obkladoch aj stierkovaní. Zmontuje nábytok, vymení pokazenú batériu, nefungujúcu zástrčku, navŕta garniže alebo zapojí spotrebiče.

„Výborná práca. Pavol sa vyznal a všetko nám vysvetlil, zbehol nakúpiť dodatočný materiál a prácu, ktorá vyzerala na dva dni, dokončil za jeden.“

Otvoriť galériu

Musíme uviesť na pravú mieru jednu vec, a síce – služby hodinových manželov nevyužívajú iba ženy. Často pomáhajú aj manželským párom, pracovne vyťaženým ľuďom, mladým ľuďom aj seniorom. Najčastejšie ide o menšie práce, na ktoré však treba profesionálne vybavenie alebo zručnosti.

„Precízny, spoľahlivý, dochvíľny remeselník. Absolútna spokojnosť. Neponáhľa sa za každú cenu urobiť veci rýchlo. Aj za cenu dlhšie stráveného času radšej urobí veci precízne a kvalitne. Sme spokojní.“

Profesionalita na prvom mieste

wilio.sk si uvedomuje, že práca hodinových manželov nie je iba obchodnou transakciou, ale odohráva sa väčšinou v domácom prostredí zákazníkov. Preto kladie dôraz na ochotu, profesionalitu a osobný prístup poskytovateľov služieb. Aj vďaka tomu priemerné hodnotenie takmer 4000 profesionálnych hodinových manželov (a celkom vyše 23 000 poskytovateľov služieb) na celom Slovensku dosahuje hodnotu až 9,6 bodu z 10 možných.

www.wilio.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Sexi blondínka Adriana Sklenaříková.
Foto
Sexica Sklenaříková otvorila Pandorinu skrinku: Emotívna spoveď! Hrozné, čím si v živote prešla
Foto
Myslela si, že len potrebuje okuliare, pravda ju odrovnala: TENTO detail vás môže stáť život!
Americký prezident Joe Biden.
Biden o univerzitných protestoch: USA nie sú autoritárske, ale poriadok musí byť
Vojna na Ukrajine stále trvá (ilustračná fotografia).
Krviprelievanie pokračuje: Rusi útočili v Charkovskej oblasti, doplatili na to najmenší
Účastníci protivládneho protestu hnutia Progresívne Slovensko v Bratislave
Foto
Bratislava na nohách: Tisíce ľudí vyjadrili nesúhlas voči vládnym zásahom do RTVS a 2. piliera
3D ilustrácia zobrazujúca biele a červené krvinky v cieve (ilustračná fotografia).
Nový prelomový liek na rakovinu? Lekári sú nadšení: Ich objav by mohol zatočiť s nádormi
Ilustračné foto
V meste na západnom Slovensku museli okamžite uzavrieť cestu: Havarijný stav!
Na snímke premiér Poľska Mateusz Morawiecki.
Poľský expremiér sa obul do Bruselu: Poriadny náklad! Na EÚ nenechal nitku suchú
2024. Penélope je zo dňa na deň krajšia.
Foto
Penélope Cruz oslávila 50. narodeniny: Roky pribúdajú, VRÁSKY nie! Môže takto vyzerať?!
Rebecca McGonigle
Foto
Drží v náručí bábätko? Táto fotka vás poriadne zmätie: Všetko je inak, ako sa na prvý pohľad zdá
Silhouette of a praying priest with rosary beads in hands
Belgicko chce skoncovať so sexuálnym zneužívaním v cirkvi: Prvé kroky, zoznam je šialene dlhý
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico o druhom dôchodkovom pilieri: Tvrdí, že vláda nechce ľudom brať peniaze