Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.02.2019 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Exkluzívne

Prvá spoveď Vajdovej manžela Martina: Detaily love story, divoký rozvod aj problém na svadbe

Petra Vajdová (33) sa vlani v decembri vydala za českého kamionistu Martina Hrnčiříka (43). Spoločne žijú v Dunajskej Lužnej v prenajatom luxusnom dome s bazénom či tenisovým kurtom a o pár mesiacov sa prvýkrát stanú rodičmi.

Nový Čas prináša exkluzívnu spoveď herečkinho manžela Martina, ktorý sa rozhodol prehovoriť o ich spoločnom živote, časoch v liečebni v českom Kroměříži, o prijatí do známej rodiny

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Vajdová má za sebou jedno z najnáročnejších období svojho života. Vlani v auguste sa začala liečiť v českom Kroměříži. Tu spoznala lásku svojho života - kamionistu Martina, ktorý sa teraz rozhodol o spoločnom živote so známou slovenskou herečkou konečne prehovoriť.

Láska na prvý pohľad

 

„S Peťou sme sa zoznámili v liečebni tak ako ostatní, ktorí sú tam. Boli sme spolu na terapii. Ale vôbec som netušil, kto to je. Tak nejako sme sa dali dokopy, prezradil exkluzívne pre Nový Čas Martin, ktorý priznal, že to bola láska na prvý pohľad.

Otvoriť galériu

Podľa jeho slov vyšiel prvotný impulz sympatií z oboch strán. Párik si spoločne užíval vášnivú romancu za múrmi liečebne niekoľko týždňov, no potom sa obaja rozhodli, že si svoje pôsobenie v zariadení o nejaký čas skrátia.

„Odišiel som o týždeň skôr, Petra o mesiac. V liečebni ste bodovaní. Za tri mesiace som dostal štyri mínusy. Mínus dostanete vtedy, keď sa napríklad počas fajčenia s niekým rozprávate. Alebo keď počas upratovania zoberiete handru inej farby, ako máte. Za pobyt som nazbieral viac mínusov, ako bolo povolené, a vlastne som sa tak vybodoval. A Petra to ukončila skôr preto, aby sme boli spolu,“ vysvetlil Hrnčiřík.

So svadbou čakali

Okrem spoločnej minuloročnej prvej dovolenky v Chorvátsku sa párik stihol už aj tajne zosobášiť. Martin priznal, že svadbu plánovali, no čakali na ukončenie vzťahu s jeho manželkou Renátou. „Nevedeli sme, kedy bude rozvod a ako dopadne. S Petrou sme sa však chceli vziať v tom roku, keď sme sa zoznámili. Navyše je Petra aj tehotná, tak sme sa chceli zobrať v roku 2018,“ uviedol budúci otecko, ktorý potvrdil, že na svadbe sa pre ich abstinenciu alkohol pil len minimálne.

Otvoriť galériu

„Zo svadby sme s Petrou odišli skôr, ale všetci si to určite užili. A my tiež. Bolo to super. Väčšina ľudí nechcela kvôli nám piť, ale nebolo príjemné, keď niektorí pili. Nikomu sme to však nezakazovali,“ dodal Martin, ktorý bol z Petry ako nevesty unesený. „Peťa bola nádherná, vyzerala ako princezná. Je krásna,“ vyznal sa kamionista, ktorý sa chce o svoju novú rodinu postarať najlepšie, ako len vie.

„Na Slovensku pracujem už päť mesiacov. Robím kamionistu, takže stále jazdím. Po príchode sem som si hneď našiel prácu, pretože som chlap, ktorý sa chce postarať o svoju rodinu. Týždňovky som odmietol, každý deň chodím domov. Takto je to najlepšie. Pracujem v jednej bratislavskej firme a veľmi sa mi tam páči,“ doplnil Hrnčiřík, ktorý so svojou manželkou žije v prenajatom dome v Dunajskej Lužnej.

Prijatie do rodiny

Klan Vajdovcov je celému Slovensku dobre známy. Nielen Petrin strýko herec Jozef Vajda, ale aj jej ďalší strýko Marián Vajda, ktorý trénuje svetovú tenisovú jednotku Novaka Djokoviča, patria do tejto slávnej rodiny. Napriek tomu, že sa Vajdová dostala do problémov, nikto z famílie sa jej neotočil chrbtom.

Ako priznal jej manžel, rodina s jeho prijatím nemala problém. „Zareagovali na mňa super. Sú veľmi inteligentní, rozumní, vedia, o čo ide. Že nie som nejaký dvadsaťročný chlapec, ktorý len tak prišiel. Bolo to tak, že keď sme sa dali dokopy, nevedel som, že je herečka. Zistil som to až po nejakých štrnástich dňoch. Stále ju beriem ako Peťu, nie ako herečku. Mám to tak dané,“ priznal Martin.

Sporné vyrovnanie

Pred nástupom do liečebne bol Martin ženatý s Renátou. Priznal však, že ich manželstvo bolo už nejaký čas v troskách. „Už pred nástupom do liečebne som sa od nej odsťahoval. Nechcel som s ňou byť. Nebolo to idylické manželstvo,“ spresnil. Vlani v novembri český súd v Zlíne ich manželstvo rozviedol.

Majetkovo sa vyrovnali po svojom. „Áno, vyplatila ma, ale nie toľko, koľko vám povedala. Chcel som, aby jej zostalo všetko zariadenie z bytu, chcel som len auto. To mi však nechcela dať. Tak mi dala nejaké peniaze, ale nie štyri tisícky, ako sa písalo. Bolo to oveľa menej,“ uzavrel kamionista.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, Dominika Velická

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Chlapec († 5) sa na dovolenke vykradol z izby, keď rodičia spali: Desivý koniec! Ako sa to mohlo stať?
Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Britský kráľ Karol III.
Karol III. oznámil prvú zahraničnú cestu po liečbe rakoviny: Jeho návšteva bude symbolická
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese
(ilustračné foto)
Rakovinu pľúc môže odhaliť tento jednoduchý TEST! Potrebujete na to len svoje prsty
Bazilika sv. Petra je srdcom Vatikánu (ilustračné foto).
Vatikán novým dokumentom vzbudil vášne: Normy, ktoré tu doteraz neboli
Ctibor na sociálnej sieti ukázal rozprávkový kurín, ktorý pripravil svojim sliepočkám.
FotoVáš Tip
Ctibor má doma rozprávkový kurín: Videli ste už niečo podobné? Jeho sliepky si žijú v parádnom luxuse!
(ilustračné foto).
Iránska polícia zadržala vyše 250 ľudí: Ohavné, z čoho ich vinia
Ilustračné foto
Kontrola si posvietila na hygienu zdravotníkov v Bratislave: Čo odhalili výsledky?
Ilustračné foto
Odborníci prišli na nečakané zistenie o dedičnosti: V TOMTO ste sa celý život mýlili!